Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני וחבר מתכננים בקיץ לעשות טיול לגרמניה או לצרפת , התכנון עלה בימים האחרונים.

המטרה היא להשכיר רכב ספורט (לא יקר במיוחד) ולחרוש במשך כמה ימים את גרמניה או צרפת (איפה שיותר מעניין)

מישהו עשה פעם את הטיול הזה ויכול לעזור לי לגבי משרדי השכרת רכב, מה העלויות של טיול כזה, עזרה בבחירת מסלולים ואם יש בעיה עם העובדה שאנחנו עדיין לא בני 24 אלא בני 23.

תודה רבה לעוזרים

פורסם

רוב סוכניות הרכב מבקשים לרכבי הספורט מינימום גיל 25 ו3 שנים רשיון

תן תאריכים ומיקום יותר מדוייק אני יוכל לחפש ולתת מידע יותר קונקרטי.

חוצמזה עדיף שתבדוק גם מהארץ , לרוב המחירים יותר אטרקטיביים { AVIS או SIXT }

:shock:
פורסם

קח בחשבון שברכבי ספורט אין כלכך מקום למזוודות. בטח אם הגג נפתח.

כשאתה אומר "לא יקר במיוחד" על איזה תקציב אתה מדבר?

לרכבי ספורט תצטרך להכין לפחות 150 יורו ליום. וגם זה אם אתה מעל גיל 25 ברוב המקרים (יש יוצאי דופן - תלוי בתקציבך).

לדעתי, BMW מסדרה 3או 5 בעלות תיבת הילוכים ידנית יוכלו להיות אחלה של מכונית לחרישה שכזאת.

בגרמניה אפשר להשכיר את המכוניות הללו מגיל 21 ומעלה - ככה שאתה עומד בתנאים (אני עשיתי את זה לפני כחצי שנה).

המלצה - לבצע את ההזמנה של הרכב או מהארץ או מאתר האינטרנט של החברה בגרמניה/צרפת.

כמו כן, מומלץ לסגור עם מלון מראש בעיר אליה אתם טסים ללילה הראשון, ולקחת את המכונית מסוכנות של חברת ההשכרה בעיר ולא בשדה התעופה (יש עמלה אקסטרא על לקיחת הרכב מהשדה).

לדעתי גרמניה יותר מעניינת מאשר צרפת.

מה גם שאפשר להגיע בה ממקום למקום מהר יותר - ובמידה ומטיילים בדרום גרמניה, אפשר לתת גיחות לאוסטריה/שוויץ/איטליה ואפילו דרום-מזרח צרפת (איזור שטרסבורג וחבל אלזס-לורן).

בנוסף, עלות השכרת הרכב והדלק בגרמניה זולים יותר מבצרפת. והגיל מינימום להשכרת הרכב נמוך יותר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

טיול בצרפת , תתחיל מהדרום ניס ,קאן, סאן-רפאל סאן טרופה עד למרסיי משם תעלה צפונה דרך הכפרים המערביים הבאסקים ,סע צפונה עד נורמאנדי משם עקוף את פאריס תגיע לאלזס ולורן תוכלו שוקרוט מקומי עם נקניקיות משם כנס לגרמניה ליער השחור באדן בדאן הציורית סע משם להיידלברג עיירה מקסימה ביופייה עם האוניברסיטה הכי יוקרתית בגרמניה , שטוטגראד ,משם תתחיל לנוע צפונה כנס לעיירות בסביבה , בפרנקפורט תשתו אפלויין ולכו לישון.בקיצור ,הצפן עד להיידה שבגבול דנמארק.עשיתי זאת לפני שנים רבות ומאוד נהנתי. קנה מפה טובה של מישלין !, לא לשכוח.

רכב כדאי להשכיר מהארץ באיוויס , עדיף !

טיול מהנה, ספר אחר כך לחבר'ה

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

למה בדיוק עדיף להשכיר מAVIS?

פעם אחרונה שבדקתי, ברכבים "סטנדרטיים" (BMW 5) המחיר של SIXT לשבוע ימים היה זול ב130 יורו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לעולם לא התאכזבתי מהחברה הזו בחו"ל (לפחות עד עכשו) , נהוג תמיד להמליץ על מה שאתה ההיתה מרוצה ושבע רצון מהשירות , אני לא פוסל חב' אחרות .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
טיול בצרפת , תתחיל מהדרום ניס ,קאן, סאן-רפאל סאן טרופה עד למרסיי משם תעלה צפונה דרך הכפרים המערביים הבאסקים ,סע צפונה עד נורמאנדי משם עקוף את פאריס תגיע לאלזס ולורן תוכלו שוקרוט מקומי עם נקניקיות משם כנס לגרמניה ליער השחור באדן בדאן הציורית סע משם להיידלברג עיירה מקסימה ביופייה עם האוניברסיטה הכי יוקרתית בגרמניה , שטוטגראד ,משם תתחיל לנוע צפונה כנס לעיירות בסביבה , בפרנקפורט תשתו אפלויין ולכו לישון.בקיצור ,הצפן עד להיידה שבגבול דנמארק.עשיתי זאת לפני שנים רבות ומאוד נהנתי. קנה מפה טובה של מישלין !, לא לשכוח.

רכב כדאי להשכיר מהארץ באיוויס , עדיף !

טיול מהנה, ספר אחר כך לחבר'ה

ואו, ואו, תעצור רגע , קח נשימה ובוא נדבר על זה :lol:

זה נשמע לי כמו טיול מדהים אבל אתה תצטרך לזרוק כמה נתונים . כמה עלה הטיול?(בלי להיכנס לכיס או משהו חלילה) כמה ימים הוא ארך? על איזה רכב נהגת? כמה יעלה לדוגמא bmw 5 ידנית ליום?

מס' שאלות טרוליות לפני שאתה שולח אותי לקבל קלקול קיבה עם נקניקיות צרפתיות 8)

• תוכן חדש...