Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר לאנטנה סלולרית בתוך משרד. איך מסלקים את המפגע?

stio
שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

אני עובד בחברה גדולה באיזור הצפון. לפני כחצי שנה התקינו על הקיר, קרוב לתקרה מגבר של חברת "אורנג'- פרטנר" אשר מגביר את הקליטה בכל הקומה ושמשדר לאנטנה סלולרית שבסביבה.

העובדים בתוך המשרד מתלוננים על כאבי ראש באופן יום יומי. חשוב לציין שלא ידענו מזה, אלא רק מפליטת פה של אחד העובדים הבכירים. איך מסלקים את המפגע?

מצ"ב תמונה, אם מישהו יודע מה זה בדיוק מוזמן להגיב.

תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהידע הכללי שלי, אם אתה לא נמצא באופן קבוע ממש ליד המגבר , הוא אפילו יכול לעזור לך. אם אתה נמצא הרחק מאנטנה סלולרית ז"א שהמכשיר שלך פולט יותר קרינה שכזו וגם ההפך. איפה הוא בדיוק נמצא?

I should win a fucking AWARD for being me

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחברות גדולות בדרך כלל יש קצין בטיחות או אחראי על איכות הסביבה. אפשר להתחיל בלדבר איתו.

אם זה הותקן בתוך תחומי החברה סביר מאוד להניח שמישהו מטעם החברה ביקש את ההתקנה של הממסר הזה, כנראה מטעמים של חוסר קליטה לטלפונים של העובדים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לי משהו דומה במוצב של סלקום,

האגדה מספרת על מישהו בכיר בחברה שבא לעשות מילואים והתעצבן על זה שאין קליטה בתוך המוצב (בכל זאת בטון מזוין)

הוא ארגן התקנה של המגבר אבל לאחר זמן מה של שימוש כל המוצב קיבל כאבי ראש אז כיבו את זה,

דבר נורא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתקן הגישה האלחוטי הנ"ל ממוקם במקומות רבים מאוד, ולמיטב ידיעתי לא נדרש רישיון עבורו, בניגוד לאנטנות רגילות.

אפשר למצוא כדוגמתו בקניונים רבים ובחניונים שלהם.

לא תמיד העין הרואה מעבדת מה המארז התמים שעל הקיר ולכן רובנו חולפים מבלי לדעת להתייחס לדבר הזה.

לאחרונה קראתי שדובר על כך שגם מתקני גישה אלחוטיים אלה, יהיו חייבים ברישיון.

אכן צודק יוסי מתגובה 2. במקומות שבהן האנטנה רחוקה ממכשירי הסלולר, המכשיר האישי פולט קרינה בעוצמות חזקות מאוד, למעשה הוא מפעיל את מירב עוצמתו על מנת ליצור קשר עם אנטנה קרובה ובכך בעצם אנו סופגים על גופנו עוצמות קרינה חזקות לאורך זמן (אם מדובר במקום עבודה). לעומת זאת ככל שהאנטנה קרובה יותר, כך עוצמות השידור של המכשיר יורדות לרמות נמוכות.

עיקר הבעיה שבגללה צצות יותר ויותר אנטנות, נובעת בגלל הדור השלישי. (ובלי דור שלישי איך תקלטו סרטוני וידאו וטלוויזיה בשידור חי). היה נכון יותר שנתייחס לטלפון כאל טלפון ובכך לא רק נחסוך על כל מיני חבילות, אלא ובעיקר נחסוך קרינה שמתגברת ומתגברת.

חב' הסלולרת טוענות כי המצב האידאלי הוא שבמקום אנטנות גדולות יהיה על כל בית מתקן גישה אלחוטי. בזמנו השר לאיכות הסביבה ושר התקשורת תמכו ברעיון זה.

ועד אז, אם אנחנו כל כך חרדים למצב הקרינה, יהיה הרבה יותר פשוט שלא לנהל קמפיין נגד אנטנה, אלא פשוט להחרים את רכישת מכשירי הדור השלישי. כשזה יחלחל לאט לאט לציבור, והחברות ירגישו את זה בכיס, הן גם יבינו שאין טעם לתקוע אנטנה בכל פינה ושההוצאות להתפתחות בכיוון דור 3 הן על קרן הצבי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור אחד שנמצא חזק מאוד בתחום הכיסוי התוך מבני הסלולרי , יוסי אכן צודק והרפיטר הזה אולי נראה מפחיד,

אבל הוא גורם למכשירים הסלולריים לשדר בעוצמה נמוכה יותר מכיוון שהם קולטים סיגנל בעוצמה גבוהה יותר.

רוב הבעיות של המפעילים עם מתקנים כאלה, הוא כשמדובר בחברה שאינה מתעסקת בהייטק, בעלת דיעות קדומות ואנשים בורים שמכניסים להיסטריה את חבריהם לעבודה.

לדעתי כאב הראש הוא פסיכולוגי בלבד. לצורך העניין אם יגיעו נציגי החברה הסולרית בלילה, ירוקנו את המכשיר מתוכן וישאירו רק את הפלסטיקה על הקיר - עדיין כאבי הראש ישארו.

ותאמינו לי - אני הגיתי והשתתפתי בניסוי כזה :)

וכאן אני והחברה בה אני עובד נכנסים לתמונה - אנו מפתחים ומוכרים מוצר משלים אשר הופך את החסרונות ליתרונות. וגם לעתים חוסך התקנת מכשירים כאלה ע"י שיפור האינטגרציה של הרשת הסלולרית.

Volvo V40 T5 R-Design

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK5 - SOLD

GTI MK4 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רצ"ב קבצים שקיבלתי מאורנג' בנושא

יניב

3G Personal_7dBm_ Repeater Specification_Ver 0 5_ for Orange (2).pdf

GSM 0.1W-template.doc

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי כל קשר לחברות הסלולריות (חוץ מכך שאני כמו רוב האנשים בעל מכשיר משלי) אך מבדיקות שערכתי בעבר עקב התקנה של מגברים כאלו למקום העבודה שלי- כולל מדידת קרינה על ידי מודד עצמאי ועןד בדיקות ומחרקים - התברר שאין בכך כל סכנה ויש אפילו ירידה בקרינה של המכשיר עצמו.

כמו כן ברוב הארגונים בהם עובדים התלוננו על כאבי ראש (ויש הרבה חברות כאלו) התברר שהסיבות הן לרוב בגלל:

1. חוסר איוורור מספק

2. תאורה לקויה

3. חוסר במנוחה - לעובדים מול מחשב מומלץ על 10 דקות מנוחה על כל 50 דקות עבודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...