Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם מישהו מכיר למכירה מיצובישי פגארו דור ראשון משנות השמונים או חלקים של הדגם. אני יודע שלא היה יבוא סדיר בשנים הללו אך אני יודע שהיו מספר קטן של רכבים מיבוא אישי.

תודה

האמת הגיפ הישן הזה חיה רעה בשטח נהגתי עליו בטיול בצפון תאילנד.

תאילנד  2007 824.jpg

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מקווה שאני לא טועה- יונדאי גאלופר אמור לתת לך את רוב החלקים המכאניים שכן הוא מבוסס על פג'ארו דור ראשון.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
אם מישהו מכיר למכירה מיצובישי פגארו דור ראשון משנות השמונים או חלקים של הדגם. אני יודע שלא היה יבוא סדיר בשנים הללו אך אני יודע שהיו מספר קטן של רכבים מיבוא אישי.

תודה

בלבלת אותי קצת.

לפני שנתיים ראיתי אחד כזה במעלות (שנת 89) ליד בית של חבר. אני אהיה שם שוב בעוד כחודש, אם אראה אשאיר פתק.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

תודה

ראיתי לפני כמה שנים שניים אני חושב ממודל 89, אחד חום ארוך והשני בז קצר. מאז לא נתקלתי בהם.

מעניין אם רכב כזה יהיה שווה משהו ברכב אספנות בעוד כמה שנים?

פורסם

למכירה פורד טאונוס שנת 69

m-20 הגיעה למיטב ידיעתי ביבוא אישי ,

הרכב יד שלישית על שמי ,

אוטומטית גיר רצפתי , סאן-רוף , כול החלקים והניקלים כולל צלחות מקוריות במקומם.

לקונה ימסרו חלפים נוספים , ומלבד המושבים שברכב זוג מושבים מקוריים.

הרכב לפני שיפוץ , מניע , כול מערכת החשמל תקינה , לא היה בשימוש שנתים-שלוש .

ניתן לראות את הרכב בתל אביב

אריק

0509443355

מחיר הזדמנות

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

פורסם
איזה מודל הווריאנט (סטיישן)?

שנת יצור 65

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

בצער רב וביגון קודר, אני נאלץ למכור את ה-127 שלי.

היא לא נסעה בארבעת החודשים האחרונים, לא ניגשה לטסט של יוני ועדיין לא רשומה כאספנות.

הצבע שלה חודש והפח נטול דפיקות, שריטות או חלודה, מבפנים היא כפי שיצאה מהמפעל בטורינו, את רוב החלקים במנוע החלפתי במהלך ארבע השנים האחרונות. אני היד השנייה.

דבר חשוב: אני מבקש שהפונה יהיה רק מי שאוהד את התחום באמת. נא לפנות בהודעה פרטית.

תודה.

פורסם
בצער רב וביגון קודר, אני נאלץ למכור את ה-127 שלי.

היא לא נסעה בארבעת החודשים האחרונים, לא ניגשה לטסט של יוני ועדיין לא רשומה כאספנות.

הצבע שלה חודש והפח נטול דפיקות, שריטות או חלודה, מבפנים היא כפי שיצאה מהמפעל בטורינו, את רוב החלקים במנוע החלפתי במהלך ארבע השנים האחרונות. אני היד השנייה.

דבר חשוב: אני מבקש שהפונה יהיה רק מי שאוהד את התחום באמת. נא לפנות בהודעה פרטית.

תודה.

קרא לי קטנוני אבל הודה לך אם לא תשתמש בביטויים כמו אלה שנמצאים בתחילת ההודעה שלך בשביל ל"הכריז" על ,הרשה לי לקרוא לזה שטויות כאלה .

פורסם

למכירה זוג בולמי זעזועים חדש של Monroe, SensaTrack. הזמנתי שניים, מסתבר שקניתי שני זוגות....

למכיזה זוג בולמים של מונרו, שכחתי את השם. הותקנו, ולאחר שלא הייתי מרוצה מהם - החלפתי בזוג אחר של מונרו. סה"כ, לא היו בשימוש, לא נסעו, והם כחדשים.

אייל

0528287821

s1.jpg

s2.jpg

פורסם

בעקבות החגים הקרבים ניקוי מחסנים מחירים בריצפה

הצעות בה"פ

הגה עץ איטלקי כולל מתאם של רכב כל שהוא

רדיו AM סובארו תקין

קלאצ משומש למי שרוצה לשפץ

סמל של סובארו משנות ה70

DSCF4036.JPG

DSCF4037.JPG

DSCF4038.JPG

DSCF4040.JPG

DSCF4044.JPG

DSCF4042.JPG

DSCF4043.JPG

DSCF4053.JPG

פורסם

שלום לכולם.

מעוניין לרכוש מכונית ספורט מעניינת,

משנות ה80 ועד שנות ה90.

אפשרי גם לפני שיפוץ.

אפשר לפנות גם לנייד 0502153344.

פורסם
לאיזה רכב שיכים השעונים?

השעונים למכירה למי שצריך

אני חושב שאלה בכלל שעונים של אוטובוס מרצדס 302 או סקאניה משנות השיבעים.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...