Jump to content

Fiat_127_1979

  • הודעות

    7
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי Fiat_127_1979

  1. אוקיי, זה עדיין רלוונטי - כל הפרטים נשארו זהים (כמובן שהרכב לא נסע מאז, מה שאומר שהוא נייח כבר למעלה מחצי שנה). הפעם אפילו יש תמונות.
  2. בצער רב וביגון קודר, אני נאלץ למכור את ה-127 שלי. היא לא נסעה בארבעת החודשים האחרונים, לא ניגשה לטסט של יוני ועדיין לא רשומה כאספנות. הצבע שלה חודש והפח נטול דפיקות, שריטות או חלודה, מבפנים היא כפי שיצאה מהמפעל בטורינו, את רוב החלקים במנוע החלפתי במהלך ארבע השנים האחרונות. אני היד השנייה. דבר חשוב: אני מבקש שהפונה יהיה רק מי שאוהד את התחום באמת. נא לפנות בהודעה פרטית. תודה.
  3. תודה לכל המגיבים, ותודה גם למי שערך את כותרת הנושא. מתנצל על אי העמידה בכללים. צביקה, חלק מהפחדים שלי זה בדיוק מה שתיארת כאן. התנכלויות קטנות של אנשים נודניקים שסביר שיגזלו ממני את שנתי הטובה. שי, האם ההצעה עוד בתוקף?
  4. צודק. אני מר"ג, אבל יש גם שלוחות בכפ"ס ובראשון. יותר משחשוב המיקום, חשוב שהוא יהיה שייך למישהו שאוהד את הנושא. ושוב תודה.
  5. להחזיק את הפיאט שלי אני דווקא אוכל, החל מעוד חצי שנה - העלויות של רכב אספנות לא יהיו כבדות לי. אבל כרגע אנחנו רוכשים אוטו חדש, אין לי איפה להחנות את הפיאט בה אני בקושי נוסע (יש לה בעיה מכנית לא ברורה - אני מקווה שזה רק הקרבורטור ולא משהו בלתי הפיך), ואין לי כסף לתקן אותה. מה עדיף? למכור אותה, ולאכול את הלב מעכשיו ועד שאקנה אותה מחדש במחיר מופקע מזה שמכרתי לו, או להשבית אותה ולחפש מקום איחסון עד שיהיה לי כסף לתקן אותה? והרי גם מקום איחסון עולה כסף, על פי רוב. ההתלבטות הזו קורעת אותי. מעניין לשמוע מה היתם עושים במקומי..
  6. שלום לכולם. אני חדש כאן, כפי שודאי הבחנתם. בבעלותי פיאט 127, מודל 1979, 904 סמ"ק. המצב המכני מעבר לסביר, היא מטופלת היטב במסגרת הדרישות שלה. אני כאן כדי לדעת כיצד אוכל לחדש אותה כמה שיותר. הפח מעט עקום, חסרים פסי ההגנה, יש כמה בקיעי חלודה והצבע לא לטעמי. אני רוצה להפוך אותה למושלמת, אבל לא יודע מהיכן להתחיל. מישהו יכול לעזור?
×
×
  • תוכן חדש...