Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הונדה ייצרו המון סוגים שונים של אופנועים בעלי מנוע בנפח של 400 סמ"ק. כשם שאתה לא נכנס לחנות ברגים ומבקש בורג, אלא נותן מידות, כך גם תתיחס אלינו ברצינות ותדייק, בבקשה ממך. אולי כך תזכה לתשובה רצינית.

פורסם

שלום

אני מחפש מאותתים קדמיים לאופל קדט B שנת 72(אפשרי גם בלי בקליטים-חשוב לי שבתי הפנס יהיו במצב טוב או חדש).

כמו ברכב הלבן משמאל.

(כמו כן אם למישהו יש ,או יודע איפה אפשר להשיג חלקים נוספים לאופל הזה-כולל חלקי פח-בעיקר דלתות וכנפיים במצב טוב).

בתודה

ניר

kaddet lig.JPG

NIR .Y

פורסם

מחפש חלקים למיני לפני שאני מתחיל ביבוא:

1 ידית פתיחה וידית חלון בדלת ימין.

2 סמל על מכסה מנוע.

3 מראה ימנית חיצונית.

4 מראה פנימית.

5 קשת פלסטית סביב גלגל קדמי ימני ופס קישוט המשכי לקשת בצד שמאל (יש לי את הפס אבל חסרים לו הקליפסים והו קצת עקום).

6 מתזים לחלונות כולל צנרת את המיכל יש לי וגם המשאבה נשמעת עובדת.

פורסם

האם מישהו יכול לעזור בבירור מחיר לרכב הבא:

שברולט דה לוקס 1939 (CHEVROLET DE-LUXE STUFF CAR)

לתזכורת אנחנו מדברים על הרכב המצורף.

ועוד תזכורת - חל איסור לצטט מחירונים בפורום.

A6B.jpg

יש יותר מטוסים בים מאשר צוללות באויר....

פורסם

שמשה!! אין לי מושג של מה. עקב חוסר צורך ומקום תימכר ב100 ש"ח לראשון שיבוא ויקח. השמשה נמצאת בקריות (אזור מפרץ חיפה). השמשה שלמה, במצב סביר וכוללת את הגומיה שמסביב עם פס ניקל. בפלאפון 050-8882686 ליאור

תמונות:

פורסם

בנוסף למכירה: דאשבורד שלם של קפריס שקבור אצלי הרבה זמן, כולל את חזית הדשבורד, המכסה מתחת החלון הקדמי והפלטה האחורית. מצבם סביר ושלם, הפלטה האחורית מעט מלוכלכת בפינה (ניתן לראות בתמונה).

מתאים לקפריס/אימפאלה מסוף ה70 ויכול להתאים לרכבים נוספים. מחיר נדרש 300 ש"ח. ניתן להתמקח בגבולות ההגיון.

050-8882686 ליאור

פורסם
שמשה!! אין לי מושג של מה. עקב חוסר צורך ומקום תימכר ב100 ש"ח לראשון שיבוא ויקח. השמשה נמצאת בקריות (אזור מפרץ חיפה). השמשה שלמה, במצב סביר וכוללת את הגומיה שמסביב עם פס ניקל. בפלאפון 050-8882686 ליאור

תמונות:

דרור זה לא של האופל שלך ? :shock:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

אם השמשה אכן שייכת לאופל אז תמליצו לדרור שיבוא לקחת אותה, יש חשש כבד לשלומה עקב חוסר מקום לאחסן אותה.

למכירה, 4 ג'אנים מגנזיום של ג'ימי רחבים במצב סביר. 400 ש"ח 050-8882686 ליאור

פורסם

אולי מצאתי משאבה (3 ברגים). חסרים ה האטמים/גומיות למעלה לטרמוסטט...

וכן האטם לבלוק המנוע.

היכן מחפשים??

תודה

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...