Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ניגשתי לשלם את אגרת הרישוי של הרכב ונדהמתי מגובה הסכום (כ 1850 ש"ח), לפי הבנתי האגרה נקבעת ע"פ הדירוג והדירוג נקבע ע"פ שנת ייצור ועלות הרכב כחדש.

מי יודע לומר לי כמה בערך עלתה הקסנטיה טורבו דיזל כחדשה?

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

תבדוק באיזו קבוצה היא ברשיון הרכב.

הסכומים של אז לא אקוויולנטיים לסכומים של היום.

אני זוכר שההורים שלי קנו סוזוקי בלאנו בשנת 97 ב74 אלף ש"ח חדשה מהחברה,

מה שהיום נקרא קבוצה 2 ב111 אלף ש"ח.

אם אתה מחפש רפרנס אני יכול לעזור לך:

הGTI שנת 2001 שלי נמצאת בקבוצה 5... ושילמתי לא מזמן אגרת טסט של 1382 ש"ח.

כנראה האגרה שלך גבוהה בגלל הדיזל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כפי שכתב לך אייל. האגרה שלך גבוהה בגלל הדיזל.

במדינתנו הקטנטונת כשמחיר הדיזל היה חצי ממחיר הבנזין, נקבעה תוספת לאגרת הרישוי לרכב פרטי ומסחרי המונעים בדיזל. נחמד לא? :wink:

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

C5 HDI נמצאת בקבוצה 5, והבנזין בקבוצה 4. אני מניח שהקסנטיה דיזל היתה בזמנו קבוצה 4.

ולגולדן - זה לא קשור ל"קנס הדיזל" - הרכב פשוט היה יקר כחדש, לפני שירידת הערך שחטה אותו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הקסנטיה נמצאת בקבוצה 5, מה שאומר שהיא אמורה לעלות כ 145K ש"ח כחדשה בשנת 99. עמרי, 94K ש"ח נשמע לי מעט נמוך בשביל הקסנטיה, אולי אתה מתבלבל עם הקסארה?

בריאות לכולם!

פורסם

בהחלט נראה לי מעט. אני יודע שבצרפת דגם הבנזין הבחיר נמכר תמורת 112,900 פרנקים (לא יודע עם זה יעזור אבל זה מה שאני יודע. תבצע חישוב של מס+רווח של יבואן תדע בערך את המחיר. אני יחפש ואולי ימצא את המחיר של כחדשה.

כאשר קנינו את הקסנטיה שלנו קנינו אותה מבן אדם שלמעשה עבד עם הרכב, הרכב היה שייך לחברה אבל רק הוא נהג עליה. הוא אמר לנו שבגלל שהקסנטיה נמצאת בקבוצה 5 ועקב עליה באגרת הרישוי (לא נורא לאדם פרטי אבל לחברה שיש להם כמה מכוניות כאלו=הרבה כסף) הם החליטו למכור אותה ושהוא יקבל משהו חדש בקבוצה נמוכה יותר.

פורסם

באמת 94K נשמע נמוך - אני יודע שהקסנטיה שלי (1.8 ידנית) עלתה סכום דומה בשנת 94'.

אגב, גם האוטו שלי בקבוצה 5, וזאת למרות שמחליפתו ה-C5, בעלת מנוע גדול יותר וגיר אוטומטי נמצאת בקבוצה 4. מנפלאות משרד הרישוי...

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

בבדיקה בזמן קנית הקסנטיה נראה שלרכב אין 90 כ"ס אלה 100 סוסונים.

מישהוא יודע למה הם רשמו 90 כ"ס? האם זה קשור איכשהוא קשור להורדת מחיר?

פורסם

בדגם הטורבו דיזל המנוע מגיע עם 90 כ"ס ולכן מי שבדק את הרכב שלך כנראה טעה. אלא אם יש דגם עם 100 כ"ס בקסנטיה אבל אני בספק רב.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...