Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3. ההילוכים לא מתשלבים ממש חלק. אני שם לב שאם אני לוחץ על הקלאץ' בתקיפות עד הסוף למטה, ההילוך משתלב חלק. מה עושים?

זהו בינתיים.

מה לגבי הבעיה הזאת? (גם לי יש אותה:oops:)

פורסם

אם אין נזילות מהמחזירי השמן של הציריות או מהמחזיר האחורי, אז סביר להניח שלא חסר שמן.

אבל , אם לא החלפת שמן גיר כי היינס אמר, אז עשה טובה לתיבת ההילוכים של הרכב והחלף שמן. ההבדל יהיה מהותי.

פורסם
ידוע לי על פירוק דשבורד לגבי רדיאטור חימום פנימי. אני שואל לגבי קירור... ידוע לכם שהדבר לא דורש פירוק...?

זקוק לתשובה בדחיפות.

פורסם

מאחורי הדשבורד נמצאים: רדיאטור החימום, מפוח המזגן, ובקרת המזגן (המעגלים האלקטרוניים של בקרת האקלים).

אם הבעיה היא באחד מאלה אז צריך לפרק את הדשבורד.

פורסם

לא ממש עוזר לי. מדובר בחלק ספציפי ואני זקוק למישהו שיודע מתוך ניסיון.

שאלה נוספת: היכן אוכל לרכוש רדיאטור קירור פנימי?

פורסם

כמו שאמרתי היחידה נמצאת מאחורי הדש בורד ולא בתוך תא מנוע. אני מציע ללכת למקום שמביא את היחידה ולא להביא אותה לבד. אם היחידה החדשה לא תקינה תצטרך לשלם שוב פעם על כל הבודה וזה לא עסק זול בנוסף גם אם היא תקינה ויש בעיה יכולים להגיד שהבעיה היא ביחידה שהבאת. מקום אחד בו בטוח יש אותה זה ג'אן ברחוב המסגר. ממליץ ללכת לשם עם רישיון רכב כיוון שברכבים האלה יש כמה סוגים של יחידות ולפי רישיון רכב יכולים לדעת איזה בדיוק צריך

פורסם

זינה, מה שם החלק המדוייק שאמרו לך במוסך שצריך להחליף? נראה לי אתה מתבלבל עם שם החלק ובגלל זה נתתי לך תשובה שגויה. אין דבר כזה רדיאטור קירור פנימי. הרדיאטור ששייך לסירקולציית הקירור של המזגן נמצא בתנוחת כפיות (בסמיכות) עם הרדיאטור הראשי של הרכב (של מערכת קירור המנוע).

החלק שנמצא מאחורי תא הכפפות הוא מפוח המזגן שתפקידו לפזר את האוויר הקר\החם שמוציא המזגן.

המפוח הוא מעיין מאוורר שמזיז את האוויר החם או הקר דרך פתחי האיוורור, אל הנוסעים באוטו.

פורסם

צודק וטועה. אכן יש צלעות בסמיכות לצלעות רדיאטור המנוע, ואכן יש מפוח מעל תא הכפפות, אך בנוסף לו תמצא מאייד פנימי.

פורסם

במכוניות האלה אין רדיוטור קירור בטוח הרכב רלה רדיאטור חימום הרדיאטור היחיד שקשור למזגן נמצא בתא המנוע בסמוך לרדיאטור הגדול של המנוע

• תוכן חדש...