Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מוסטנג 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיוני שהרכב פורד מוסטנג דגם 2007 שלדעתי נראה מדהים ! ונראה יקר מאוד יעלה רק 187k-200k ואם כן למה אין אותם הרבה בארץ?

פורסם

הגיוני מאוד מאחר שהרכב בארה"ב די זול והיבוא אישי

אם הרכב יגיע באופן סדיר אז אפשר לצפות בעלייה של לפחות 60000 ש"ח

פורסם

אם כתוב 170K ש"ח ביבוא אישי, אז אתה מחייג אליו ושואל איפה הקצ' ? ואני חושב שיבוא אישי כזה אפשרי ובאמת המוסטאנג עולה בסביבות ה 20K$ הגירסא הפשוטה +120K ש"ח מיסים והיבוא , ואל תשכח את זה שהוא (היבואן) גם מרוויח עליך כסף.

נשמע דיי הגיוני , אבל אם מוסיפים את ה 60K ש"ח ש TAL_GAS אמר נשמע הרבה יותר הגיוני ועדיין זול לרכב כזה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

זה הגיוני ועוד איך לבן דוד שלי יש מוסטנג GT שנת 07 הוא הזמין אותו דרך סיטומוביל במחיר של 220.000 שקל כולל מיסים זמן המתנה בנמל עד לקבלת האוטו אז אכן זה הגיוני זה תלוי כמה אתה מוכן להשקיע ומה אתה בוחר באוטו רמות איבזור מנועים אם תרצה עוד פרטים אני אשאל אותו.

יניב

פורסם

אתה חיי בישראל ! המחיר כאן זה לא כמו המחירים בחו"ל ובמיוחד שהסתכלת על המחיר בארץ היצור של המוסטנג.

המחיר יחסית נמוך , במקום לקנות משהו אחר כמו סיאט כולשהי ולשפר אותה וגם אז לא להגיעה ל"פוזה" ולרמה של המוסטנג .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
מה הגיוני לשלם 50 אלף דולר, על אוטו שעולה 20 אלף דולר?
מחירי המכוניות בארץ יקרים ב 250-300% מאשר בארה"ב. המוסטנג אינה חריגה בענין זה. ההפתעה שלך קצת מאוחרת.
פורסם

הונדה סיוויק חדשה עולה בארה"ב 17 אלף דולר. שווה לשלם עליה בארץ 140K? חבר קנה בזמנו אימפרזה טורבו בארה"ב (משומשת) ב 8000 דולר, כשהוא חזר לארץ הוא קנה את אותו הדבר (גם כן משומשת) באיזור ה +100k. שווה?

פורסם

Welcom To Israel

זה לא חדש שפה משלמים אקסטרא מיסים בשביל למלא את כיסם של היבואנים.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

ומה תגיד על זה שM3 בארה"ב עולה כמו הגרסה הזולה ביותר של סדרה 3 בארץ?

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אבא של חבר טוב ייבא את הרכב מארה"ב.

הרכב יצא לו כולל כל העלויות 160 אלף ש"ח בדיוק.

האבא של הבחור מקושר טוב טוב בחלונות הגבוהים וקיבל הוזלה משמעותית מבחינת המחיר (הטבות או הקלות במיסי היבוא). למישהו רגיל שרוצה לייבא את הרכב זה יעלה לו בסביבות ה-250 אלף ש"ח (פלוס מינוס).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

Friends!

I cannot understand you! The US is a special place! Only there the cars are so cheap, for example the Mustang in Germany costs about 40€k, it's about like in Israel, also the M3 costs in germany much more than in the US. When in Israel will live 3000000 people and they will be as rich as in the US, than the car prices in Israel will be like in there. In my opinion the Mustang is the bast bargain car in Israel(and the Silverado,which is much cheaper in Israel than in Europe:shock:

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

Giri Giri,

מצטער אין לי מקורות לבדוק את עלויות המכוניות בגרמניה, אבל אני ממש בספק בקשר לעלות הM3 במחיר שהוא אפילו איכשהו דומה למחיר שלה בארץ. אחרי הכל גרמניה מעוניינת שיקנו אצלהם BMW (תוצרת צהוב אדום שחור).

ונניח ובאמת המחיר של כל הרכבים הלא גרמנים הוא כמו אצלנו, אין לשכוח שיש להם מבחר לא קטן של רכבים גרמנים הבאים במחיר נמוך בהרבה מכל שאר הרכבים.

אני חושב שאין הרבה אנשים בפורום שלא היו שמחים לקנות רכב גרמני במחיר סביר לעצמם.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

זה לא סוד שישראל היא לא מדינה לקנות רכב,

מכל הבחינות (מחיר,כבישים, פקקים ושאר ירקות)

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תוכן חדש...