Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט בין 30K ל-40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מחפש רכב במסגרת תקציב של 30K עד 40K (אם התוספת שווה את זה).. כמובן שהדברים החשובים הם אמינות וחסכון מקסימלי.

קראתי לא מעט הודעות בפורום ורוב ההמלצות הן על פיאט פונטו ספייס שאני לא כל כך אוהב כי אני מעדיף רכב קצת יותר גדול אם זה עונה לתקציב..

הרכבים שאני מתמקד עליהם כרגע (לא יודע אם זה נכון או לא, אשמח לשמוע דעתכם) הם מאזדה לנטיס, טויוטה קורולה, הודנה סיוויק וניסן אלמרה. אשמח לשמוע מה אתם הייתם בוחרים ומה כדאי לדעת על כל אחת

אשמח גם לדעת מה דעתכם על רכישת רכב שהיה בעבר מלסינג אם מבחינת נתונים הוא מספק (כלומר קילומטראז, תאונות וכד').. האם להתרחק או שזה לא נורא?

תודה מראש!

קובי

פורסם

באופן כללי, עדיף רכב פרטי מאשר ליסינג, אבל יש כל מיני סוגים של ליסינג.

ממליץ על דיהטסו שרייד, אמינה, חסכונית, זולה לאחזקה ויש לה שוק טוב (קל למכור אם האקזמפלר סביר).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אתה סטודנט לדעתי אין לך כל צורך במרכב של משפחתית. אם אתה רוה גיר ידני הייתי ממליץ לך על אחד הדגמים של VAG: פביה,איביזה ,פולו שהם די חסכונים ואף אמינים בגרסאות הידניות מה שכן האחזקה תעלה עקב חלקים יקרים יותר. במקביל תוכל לרכוש כמו שציינת פונטו ספייס, או קליאו B. עוד רכב שהייתי ממליץ לך שאמין גם בגרסא האוטמטית הוא דייהטסו סיריון אמין מאוד בגרסא ידנית עם מנוע 1000 מאוד מומלץ בתקציב כזה יכול להכנס בלחץ גם 2002 1300.

פורסם

מר ברזלי, איך מגאן עונה על דרישת אמינות מקסימאלית?:roll:

אפילו לא כתוב שבן אדם מחפש רכב עם גיר רגיל.

לפותח השירשור,

אני הייתי בוחר ברכב יותר שמור מכל אלה שציינת.

אם אפשר לא מליסינג .

אלמרה

יתרון- יותר זולה לקניה, ביטוחים יותר זולים , אין רצועת טיימינג.

חיסרון - מנוע 1600 מאיץ לא מספיק מהר וזה מורגש, מנוע 1800 לא חיסכוני.

קורולה

יתרון- זריזה, חיסכונית, סחירה , ביטוחים לא יקרים.

חיסרון- יקרה , צפופה

סיויק

+ מהירה (מנוע 125 כ"ס), סחירה, חיסכונית (בנסיעה רגועה)

- ביטוחים יקרים, הרבה רכבים עברו התעללות.

לנטיס

+ סחירה, זריזה עם מנוע 1800 .

- מנוע 1600 מרגיש חלש יותר מקורולה או סיויק , מנוע 1800 זולל דלק, ביטוחים לא זולים.

כל 4 הרכבים נחשבים לאמינים מאוד, הרבה תלוי בטיפול בשנים שחלפו.

אני בדיעה שהרבה נהגים בליסינג מתנהגים עם הרכבים שבשימוש שלהם לפי " מה שלא שלי -לא חבל עליו".

לכן עדיף לקנות מפרטי ובמיוחד בגלל שרכבים שהיו בליסינג ובתקציב שיש לך כבר החליפו מספר ידיים נוספות .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אלמרה

יתרון- יותר זולה לקניה, ביטוחים יותר זולים , אין רצועת טיימינג.

חיסרון - מנוע 1600 מאיץ לא מספיק מהר וזה מורגש, מנוע 1800 לא חיסכוני.

ידידי, במסגרת התקציב של הסטודנט יש לו רק אפשרות אחת : אלמרה דור קודם(96-2000 ), שלה מנוע 1.6 ל' בלבד.

מנוע הזה חזק מאוד ומספק.

הפרפקט 1.8 ל' מחליפתה של האלמרה דור קודם(החל מ- 2001), היא מעל ומעבר לתקציב.

הערת אגב:צריכת דלק פרפקט 1.8 ~ צ.דלק מנוע 1.6 סטנדרטי.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אמינות מקסימלית היא עניין יחסי , נכון המגאן לא בראש טבלת המכוניות האמינות יחד עם זאת היא מעניקה נוחות ובטיחות מרביות !.

זו המלצתי , השואל יקרא את כל כתבי החברים ויחליט !, אני מקבל את אשר כתבת !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

תודה רבה על כל העזרה !

חבר טוב של אבא שלי מוכר את ההונדה סיוויק 2001 שלו שהיא במצב מצוין.. אני יודע שזה חורג מהתקציב שלי בסביבות ה-10000 שקל אבל אני שוקל לקנות אותו כי אני יודע שהרכב במצב טוב

אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הרכב ובנוסף ראיתי ב-Ynet http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-795388,FF.html שלרכב הזה היו בעיות במיכל הדלק והחזירו אותו למוסכים

האם זו התקלה היחידה או שהיא גורפת והשנתון הזה לא מוצלח?

• תוכן חדש...