Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חדש פה!

יש ברשותי קרייזלר נאון 96 se, מתחת למכסה מנוע ישנו מסנן שמחובר לפילטר אויר שברכב. המסנן ניתן לפירוק באמצעות בורג אחד, כאשר אני מנתק אותו הפילטר ניפתח ורואים את הרפידות הפנימיות של הפילטר...

שאני נוסע עם המסנן מחוץ למנוע האוטו נשמע כמו "אימפרזה טורבו" בגבוהים הוא מגרגר (3 סל"ד ומעלה)

השאלה שלי היא כזאת:

האם זה מסוכן להשאיר את המסנן מחוץ למנוע (לא מחובר לפילטר)?

האם צריך להתייחס כרגע לרכב כבעל פילטר פתוח?

פורסם

ברגע שתעלה על השלולית הראשונה תאכל זובור... אההה סליחה,לא זובור.... נעילה הידרוסטטית :wink:.

אתה נוסע כרגע בלי מסנן,שזה לא בריא שלכלולים נכנסים למנוע שלך.

אגב,פעם עשינו את זה ל 205 ראלי של חבר....

מנוע במצב מושלם,ברגע שפתחו את המנוע הבוכנות היו מלאות בשריטות כנראה מגרגרי חול/לכלוך אחר...

פורסם
ברגע שתעלה על השלולית הראשונה תאכל זובור... אההה סליחה,לא זובור.... נעילה הידרוסטטית :wink:.

אתה נוסע כרגע בלי מסנן,שזה לא בריא שלכלולים נכנסים למנוע שלך.

אגב,פעם עשינו את זה ל 205 ראלי של חבר....

מנוע במצב מושלם,ברגע שפתחו את המנוע הבוכנות היו מלאות בשריטות כנראה מגרגרי חול/לכלוך אחר...

חח זובור..., תודה על היעוץ אבל בת'כלס כשאתה שם פילטר אוויר פתוח הוא גם חשוף!

לא יודע עם הסברתי טוב אבל המסנן שאני מתכוון אליו זה בסך הכל חתיכת פלסטיקה או יותר נכון פתח שלוקח את האוויר מלמטה (ממתחת למנוע) ובלעדיו האוויר שניכנס הוא מהמנוע

פורסם

הינה תמונה של המנועה אני פתחתי את החלק שרשום עליו shoc! (לא רכב שלי)

0507w_5z+1996_Dodge_Neon+Under_Hood_Engine_View.jpg

והפילטר שניחשף נראה כך:

82206886.jpg

פורסם

בא נסכם את זה ככה:

א. הרכב במקרה הגיע מארץ הדוד סם אבל המנוע שלו לא קרוב להיות אמריקאי.

ב. נכון הפילטר הפתוח חשוף, כלומר אין לו כיסוי פלסטיק אבל הוא עדיין פילטר מה שאומר שהוא מסנן את האויר הנכנס למנוע מחול ושאר חולרע. אם נסכם את זה יותר בתמציתיות: לא נוסעים בלי פילטר אויר אם יש לך תוכניות להמשיך ליסוע על הרכב בעתיד הקרוב.

פורסם

סה"כ הורדת מגן פלסטיק מהפילטר, המנוע "מגרגר" ( מנוע אימפרזה =מנוע בוקסר, גם שלך כזה?), בגלל שיש אטימות פחות טובה לרעשים.

אלא אם כן אתה חולה על "גירגורים" הייתי מציע לך להרכיב את המכסה חזרה.

• תוכן חדש...