Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קורולה ידנית ולא רובוטית בלי כל ספק תחזיר עטרה ליושנה , קנה קורולה ידנית , היא חבל ההצלה של טויוטה !.

אנו נראה שטויוטה שוב תיגע בצמרת "המכונית הנמכרת ביותר" , ידנית ולא רובוטית שם שם המשחק המנצח !.

מה אחוז הקונים רכב משפחתי חדש, יפני עם גיר רגיל????

בשביל להגיע לצמרת למכור כמה עשרות רכבים כאלה זה לא מספיק.

הרוב יקנו רכב אחר עם גיר אוטומטי (לא רובוטי ולא רגיל) ומי שעדיין קונה קורולה לרוב יעדיף אותה עם הגיר השנוי במחלוקת (רובוטי)- ככה זה בארץ.

לו היו מביאים אותה קורולה, רק אוטומטית ,בתימחור זהה לרובוטית, היא היתה במקום הראשון עם פער גדול מהמקום השני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים עם ולאד לחלוטין, הוספת גירסה ידנית לא תשפיע כמעט על סך המכירות של הקורולה.

היא מיועדת בעיקר למורי נהיגה ואולי לכמה לקוחות פרטיים "משוגעים לדבר"

אני מהמר על לא יותר מ 100 יחדות בשנה.

היבואן היה שמח ליבא את הרכב עם גיר אטוטמטי סטנדרטי, גם במחיר גבוה מהנוכחי, אבל הגיר הרובטוי הוא האופציה האוטומטית היחידה, ולא מיוצרות קורולות עם גיר אוטומטי אחר בשלב זה.

פורסם
מסכים עם ולאד לחלוטין, הוספת גירסה ידנית לא תשפיע כמעט על סך המכירות של הקורולה.

היא מיועדת בעיקר למורי נהיגה ואולי לכמה לקוחות פרטיים "משוגעים לדבר"

אני מהמר על לא יותר מ 100 יחדות בשנה.

היבואן היה שמח ליבא את הרכב עם גיר אטוטמטי סטנדרטי, גם במחיר גבוה מהנוכחי, אבל הגיר הרובטוי הוא האופציה האוטומטית היחידה, ולא מיוצרות קורולות עם גיר אוטומטי אחר בשלב זה.

הנתונים כיום, מדברים על קורולה ידנית מתוך שנמכרת על כל 70-80 קורולות רובוטיות היוצאות מהסכונות- אכן מספר זניח, שלא משנה את נתוני המכירות.

תיקון טעות- קורולה אוטומטית מיוצרת, אך היא מיועדת ומשווקת לשוק האמריקאי, בעוד הרובוטית לשוק האירופאי, לשם אנחנו משוייכים.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

תודה,אחרי שהבנו על השתייכות פס ייצור ותיבות האם אפשר להתרכז,בבקשה, על שאלה שלי לגבי סוכנויות באזור המרכז שמהם אפשר "למצוץ" מקסימום הטבות?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
ההישרדות של הקורולה אינה עומדת במבחן ! הנפילה הגדולה הייתה בגין האימור של ראשי חברת טויוטה על הרובוטיקה של הגיר דבר שדירדר את טויוטה מהפיסגה (למקום 3), הגיר הידני ללא ספק ירים אותה בחזרה ! , לא הריפוד של התקרה ולא מסגרת לוח המחוונים הם שימנעו זאת ממנה !, למסקנה זו הגעתי בראיית-רטרו בגרף ההתנהגות של המכירות של טויוטה קורולה משך שנים רבות !

אני משוכנע שאתה כל כך סמוך ובטוח בקביעות שלך.

המציאות אומרת אחרת, עשרות אם לא מאות מנועים אשר הוחלפו באחריות , ממירים, מחשבי מנוע ועוד מכול טוב אומרים אחרת.

וזאת עובדה, לא קביעה חסרת בסיס כמו המשפט ההירואי שלך.. "ההישרדות של הקורולה אינה עומדת במבחן !"

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אני משוכנע שאתה כל כך סמוך ובטוח בקביעות שלך.

המציאות אומרת אחרת, עשרות אם לא מאות מנועים אשר הוחלפו באחריות , ממירים, מחשבי מנוע ועוד מכול טוב אומרים אחרת.

וזאת עובדה, לא קביעה חסרת בסיס כמו המשפט ההירואי שלך.. "ההישרדות של הקורולה אינה עומדת במבחן !"

אם נערוך חיפוש בהודעותיך, נראה שמרביתן חוזרות על עצמן- נראה לי שיהיה פשוט יותר שתרשום את הנ"ל בחתימה שלך.

כוונותיך דיי ברורות, ומטרתן להצדיק ולחחזק את העובדה שהינך נוהג בצרפתיות- וזה בסדר, אבל מדוע להטעות את שאר חברי הפורום???

אבל בקורולה- מספיק שנתון בודד (2003), בו חלק קטן מהקורולות סבלו מ"מחלות ילדות" בשביל לנפח את הסיפור כל פעם מחדש (גם אם מדובר על דגם חדש ושונה לחלוטין).

חומר למחשבה....

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
אם נערוך חיפוש בהודעותיך, נראה שמרביתן חוזרות על עצמן- נראה לי שיהיה פשוט יותר שתרשום את הנ"ל בחתימה שלך.

כוונותיך דיי ברורות, ומטרתן להצדיק ולחחזק את העובדה שהינך נוהג בצרפתיות- וזה בסדר, אבל מדוע להטעות את שאר חברי הפורום???

אבל בקורולה- מספיק שנתון בודד (2003), בו חלק קטן מהקורולות סבלו מ"מחלות ילדות" בשביל לנפח את הסיפור כל פעם מחדש (גם אם מדובר על דגם חדש ושונה לחלוטין).

חומר למחשבה....

תגיד , אתה אוביקטיבי כמו הסמל שלך עם הקורולה ?

התגובות שלי זהות, כיוון שהשאלות הם זהות לחלוטין, ומראות על אופי מחשבה סטגמטי ומובל, בדיוק דרך אגב כמו שיש לך.

יוצא בחירוף נפש על הגנת הקורולה (בכול הודעה שלך) , ומסרב לקבל את העובדה שיש בעיה.

ודרך אגב לא רק במודל 2003, אלא גם 2004 , וזה רק מה שמדווח עד כה, יבואן טויוטה עושה עבודת השתקה נאה ביותר עד כה..

על מנת להיות ברור לחלוטין, אני לא מעודד איש לנהוג או לרכוש ברכב שהוא אינו חפץ בו , מצד שני עדת חובבי היפניות טורחת בכול הודעה של שואל לדחוף את מגוון היפניות לשואל, ולהזהיר אותו מהאירופאיות הלא אמינות .. , סתם לתשומת ליבך..

דרך אגב, מנועים מתפגרים , מערכות קטליטיות כושלות, מחשבי מנוע שובקי חיים, סעפות פליטה סדוקות, וברקסים מתכלים, כול אילו מחלות ילדות נכון ??

ואם היה מדובר באירופאית מקבילה, מה אז הייתה תגובתך ?

פורסם

די ,כולם כבר מודעים לבעיות מסוג זה.זהו תרד שלי ולכן הויכוחים שלכם לא מעניינים אותי,אבקש מאוד מאוד להפסיק עם זה וב ב ק ש ה להתייחס לשאלתי האחרונה בקשר לסוכנויות. תודה

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

שום הטבות ובטח שלא מטויוטה.

מבחינתם, אתה בר מזל שאתה קונה רכב שלהם.

פורסם
שום הטבות ובטח שלא מטויוטה.

מבחינתם, אתה בר מזל שאתה קונה רכב שלהם.

התגובה שלך שוב מחזקת את מה שרשמתי למעלה.

אתה מקבל תגובה אלרגית מיידית, כאשר השם "טויוטה" עולה לאויר.

לדעתי,הודעותיך ודעותיך מתחילות לאבד מערכן- כאשר מבינים את המניע שלך....

ולשאלתך- אני אובייקטיבי לחלוטין, מדבר מתוך ניסיון שלי אישית ושל משפחתי (הזכרתי כבר את העניין, יש לנו 3 קורולות במשפחה, 2004, 2004 ושלי 2005). בשלושתן- 0 תקלות, מוסך פעם בטיפול- ותו לא!

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
התגובה שלך שוב מחזקת את מה שרשמתי למעלה.

אתה מקבל תגובה אלרגית מיידית, כאשר השם "טויוטה" עולה לאויר.

לדעתי,הודעותיך ודעותיך מתחילות לאבד מערכן- כאשר מבינים את המניע שלך....

ולשאלתך- אני אובייקטיבי לחלוטין, מדבר מתוך ניסיון שלי אישית ושל משפחתי (הזכרתי כבר את העניין, יש לנו 3 קורולות במשפחה, 2004, 2004 ושלי 2005). בשלושתן- 0 תקלות, מוסך פעם בטיפול- ותו לא!

לא זה לא מחוסר נסיון, אלא לאחר ביקור באולם התצוגה של היבואן בחיפה.

אם לפני 4 שנים היבואן היה מצפר אותך במערכת אזעקה \ קודן במתנה, הרי היום הוא מפנה אותך לסוכנות שהוא עובד איתם תמורת הנחה של 150 ש"ח שניתן להשיג לבד.

אני לא אלרגי למותג, אלא לאנשים כמוך הסוגדים לו , והאוביקטיביות של דעתם שווה לקליפת השום.

פורסם
לא זה לא מחוסר נסיון, אלא לאחר ביקור באולם התצוגה של היבואן בחיפה.

אם לפני 4 שנים היבואן היה מצפר אותך במערכת אזעקה \ קודן במתנה, הרי היום הוא מפנה אותך לסוכנות שהוא עובד איתם תמורת הנחה של 150 ש"ח שניתן להשיג לבד.

אני לא אלרגי למותג, אלא לאנשים כמוך הסוגדים לו , והאוביקטיביות של דעתם שווה לקליפת השום.

לידיעתך

זוהי מדיניות טויוטה בכל העולם- אין הנחות ל- X, אין צ'ופרים ל-Y, כפי שעושים יבואנים רבים.

אני באופן אישי ניתקלתי לפני כשנה בתופעה הנ"ל. הזמנתי לאימי סוזוקי סוויפט חדשה, כך שהסוכנת הצליחה "לדחוף" אותנו למבצע עובדים מסויים- קיבלנו הנחה דיי יפה.

מישהיא אחרת מהעבודה שלי, באותה תקופה גם הזמינה סוויפט חדשה, סיפרתי לה על ה"מבצע" בו אני רכשתי את הרכב והיא נדהמה לגלות ששילמה כמה אלפים יותר על אותו רכב! כדרך אגב, יום למחרת היא היתה בדרך לסוכנות בכדי לבטל את ההזמנה!

בטויוטה הדבר לא היה קורה, עקב המדינייות הנ"ל.

מותג מוכר ומצליח- לא צריך "למשוך" לקחות על ידי הנחות ו"מבצעים"...

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

זה אומר לא משנה לאיזו סוכנות אני אפנה ,אני אצאה אם אותם "הטבות" מכולם?

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

נסיעת מבחן אתה לא עושה?

הייתי היום בסוכנויות נתניה ובחיפה, אין להם דגם כזה כדי לעשות נסיעת מבחן, אמרו שאולי אולי בסוכנות ת"א תהיה.

אגב הסוכן בחיפה היה הזוי, אמר לעשות על הרובוטית כי גם היא ידנית, אני אומר לו מה הקשר רוצה להחליף הילוכים בעצמי, אז הוא עונה "נו מה הבעיה תעביר אותם באופן ידני"...

:roll:

פורסם
נסיעת מבחן אתה לא עושה?

הייתי היום בסוכנויות נתניה ובחיפה, אין להם דגם כזה כדי לעשות נסיעת מבחן, אמרו שאולי אולי בסוכנות ת"א תהיה.

אגב הסוכן בחיפה היה הזוי, אמר לעשות על הרובוטית כי גם היא ידנית, אני אומר לו מה הקשר רוצה להחליף הילוכים בעצמי, אז הוא עונה "נו מה הבעיה תעביר אותם באופן ידני"...

:roll:

ראשית, באיזו סוכנות בחיפה הייתי? מת"מ? או אמין מוטורוס?

דיי מוזר שאין להם רכב הדגמה זמין, בתור אחד שמטפל במוסך בנתניה, אני יודע שהם מציעים נסיעות מבחן מיידיות.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...