Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתן אני במקומך לא הייתי אומר דבר כזה , אני במקומך לא הייתי ממליץ לעשות דבר שכזה

לפצל כבל "טוב טוב " עם בורג באמצע ואיזולירבנד ?

מעניין מה יקרה שכאחד יקצר חצי תא מנוע שלו \ בגאז :|

יום טוב .

פורסם

מיתעלק על השרירשור,אפשר לישאול איפה באזור המרכז אני מוצא מפצל של שתי כניסות 2 גייג ליציאה אחת של 0 גייג.

תודה מראש.

פורסם
עדיין אני ממליץ על השטיק הזה ליופי של המגבר כי אחרי הכל יש לו יעוד :]

אתה תעשה מה בא לך :)

הכל תלוי איך אתה עושה מה,

בעבר (כרגע אני לא צריך) פיצלתי 4G ל2 כבלים של 8G, כל מה שעשיתי היה לחשוף את הקצוות, ליפפתי את שלושת הכבלים יחד ולאחר מכן הלחמתי את זה עם כמות נאה של בדיל, על זה 3 שכבות נדיבות של בידוד מתכווץ, היה מעולה, לא היו שום מפלי מתח, והבידוד שנוצר שם בקטע עם 3 שכבות של בידוד מתכווץ חזק הרבה יותר מהבידוד המקורי של הכבל

זה עבד שנה וחצי בלי בעיה

פורסם
א. העובי של הכבל דווקא משפיע על המתח שמגיע למגבר ולא על הזרם.

ב. הגודל של גייג' נקבע על פי כמות הפעמיים שהטיל צריך לעבור עיבוד במכונת הייצור - כל סבב מקטין אותו בעוד קצת. לכן גם לפי שיטה זו ככול שהמספר קטן גודל החתך עולה.

ג. 4 גייג' זה כמעט שנים של 8 גייג' בקוטר של החתך.

הכוונה הייתה שעובי שונה של קבל לא יכול לקבל את אותה כמות של זרם (ובפועל הוא כן מקבל , ולכן שמים פיוזים במפצלים).

ג. שטח החתך של 8 גייג' הוא 8.3 ממ ושל 4 גייג' הוא 21.15 ממ.

לעתיד : הבעיה זה לא המפלי מתח, אלא היכולת של הכבל להעביר זרם בלי להינזק ואם חיברת 2 של 8 ל1 של 4 (בכולם כמובן אותו זרם) יש מצב שה8 היו מותכים מהחום .

פורסם

מותכים ?

קצת נסחפת אני חושב. כמות החום שתיוצר עקב התנגדות גדולה יותר ב 8 גייג ביחס להספק שמועבר ברכב לא תגרום לשינוי טמפרטורה שיגרום להתכה של כבל. (וכן , אני מכיר את כל הנוסחאות שקשורות למעבר חום בתצורותיו ) :wink:

לגבי המרה בין גייג ושטח חתך במילימטר :

G מ"מ

26 0.12826

25 0.162

24 0.205

23 0.255

22 0.322

21 0.411

20 0.516

19 0.653

18 0.823

17 1.039

16 1.308

15 1.652

14 2.088

13 2.629

12 3.302

11 4.156

10 6.271

9 6.626

8 8.350

7 10.544

6 13.292

5 16.755

4 21.137

3 26.653

2 33.606

1 42.384

0 53.454

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מתן - את כמות הזרם אותו יכול לסחוב הכבל לא מודדים רק בחתך שלו, לדוגמא כבל של 8G באורך של 30 סנטימטר (מההתפצלות) יתכן מאוד שיכול לסחוב זרם גדול באותה מידה כמו ה4.5 מטר של כבל 4G, כי הוא קצר יותר, ולכן ההתנגדות שלו נמוכה יותר

פורסם

ניסית להתיך פעם 8 גייג' במערכת? אני לא הצלחתי

ואל תשכח באיזה עוצמה אני עובד:p

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מתן - את כמות הזרם אותו יכול לסחוב הכבל לא מודדים רק בחתך שלו, לדוגמא כבל של 8G באורך של 30 סנטימטר (מההתפצלות) יתכן מאוד שיכול לסחוב זרם גדול באותה מידה כמו ה4.5 מטר של כבל 4G, כי הוא קצר יותר, ולכן ההתנגדות שלו נמוכה יותר
אמת

נכון , מצדיק את כולם בפועל לא נתקלתי עם בעיות אבל תאורתית זה לא ממולץ .

שורה תוחתונה האם ממולץ לקנות מפצל או שזה לא רלוונטי ?

פורסם

אני לוקח מילים מטנשים עם ניסיון .

לי זה מספיק.

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אל תגזים , אם הייתה לך הזנה ראשית של 8 תוך זמן קצר מאוד היה עולה באש איזה חלק ברכב (הפיוז אני משער הוא כ350 אמפר )

פורסם

חבר'ה הגזמתם קצת,חח אני רק ביקשתי רעיונות לחיבור.לא חושב שאני אתעסק עם זה שהכבל יותך,לא עם המערכת שלי זה בטוח חח. אבל בכל זאת תודה על התגובות קראתי כמה דברים מעניינים! אני חושב שאסתפק ברעיון של עתיד ושל .matan20shab תודה לכולם על העזרה!

• תוכן חדש...