Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור אחד שיוצא לו לנסוע על צמיגי DOT בכביש ציבורי (NITTO NT-01) יותר מפעם פעמיים, אני יכול להעיד שזאת חוויה מאוד מפוקפקת. רמת הרעש ברכב היא בלתי נסבלת, ואת רמות האחיזה הגבוהות שהצמיגים האלו יכולים לספק אני לא ממליץ לבדוק בכביש הציבורי.

פורסם

אני לא מבין מה כ"כ כיף ברכב שאוחז טוב מידי, ופחות נתון למשחקים?

לא יודע מה איתכם, לי יותר כיף לשחק תופסת עם האוטו.

אני לא ממליץ על לקנות צמיגים בינונים, אבל לקנות "סמי-סליק" מאבד את כל הכיף.

אנו לא מתחרים שכל שניה חשובה לנו.

אביחי

פורסם

אביחי, לא כל רכב מתוכנן למשחקי זנב, במקרה של הרכב שלי אם אתה לא משתמש בפורובוקציות (אפל קונטרה אפל) הוא לא ממש אוהב היגוי יתר, אפשרי בהחלט לקבל עזרה מהציר האחורי אבל זה לא ממש משחקי תופסת.

לעומת זאת לבלום ממהירויות מופרכות לתוך האיפקס בידיעה שהציר האחורי לא יפתיע ואז להכניס את הרכב חזק לפניה ולהאיץ החוצה (דפרנציאל מוגבל החלקה של טורסן) זו חוויה מסוג שונה עם גוון של נהיגת מסלול ומאוד מהנה, אחיזה זה אולי פחות פוטוגני אבל התחושה בתוך הרכב ממכרת מה גם שעל כביש לרוב זה יותר מהיר, תדמיין רכבת הרים פרטית כשאתה הנהג.

never slow down never grow old

פורסם
מה גם שעל כביש לרוב זה יותר מהיר

על אספלט זה תמיד יותר מהיר.

רק במירוצי עפר "זורקים" את הרכב לתוך הסיבוב וזה לא רק בשביל השואו.

פורסם

על אספלט עם אחיזה גבוהה נכון. לכן כתבתי לרוב ולא תמיד. כתבתי שהיגוי יתר נראה טוב יותר, לא כתבתי שזו מטרתו.Avia אני אתחיל להיזהר לידך.

פורסם

לצערי רק היום חזרתי מהמילואים אז אני אשמח לשתף בכמה דברים שאני למדתי על צמיגים.

1. לעולם אל תקשיבו למישהו שלא נסע על יותר משני זוגות צמיגים. רוב הסיכויים שהפדרל יאחוז טוב יותר מהדנלופ, קודם בשל מקדם השחיקה הנמוך שלו (מקדם שחיקה 280 מול 140), אבל בעיקר בשל הייעוד שלו.

2. צמיגי סמי סליקס זה הגדרה לא ממש ברורה בפורום אז אני ארחיב:

2.1 רוב צמיגי הסמי סליקס הם דוט ליגל - כלומר חוקיים לכביש, למרות שחלקם יהיו מאוד מסוכנים בשימוש כביש (אפשרות התהפכות).

2.2 צמיגי סמי סליקס הם בעלי תרכובת מאוד רכה שנשחקת מהר מאוד, ה TW הוא 100 ומטה. בניגוד למה שחושבים, זהב מאוד כיף לנסוע איתם ביום יום, במיוחד בסרן הקדמי. האחיזה מדהימה וגם שהרכב מאבד אחיזה, ניתן לשלוט על הרכב בקלות. למעשה אני השבוע הולך להרכיב זוג סמי סליקס בסרן הקדמי שלי.

2.3 הדנלופ אינן ממש סמי סליקס. הם עומדים בקטגוריה מיוחדת של TW 140. בעולם יש מספר רב של קטגוריות צמיגים, עד 200 (אזניס, דירזה) עד 180 טויו R1R לדעתי, יוקוהומה נוואדה, עד 140 - הפוטנצות למניהם הפדרל. ומתחת ל100 דירזה (2G (עכשיו יצא גם ה O3G), יוקוהומה 48, וכו )

גם האנזניס הם ממש לא צמיגי סמי סליקס, האחיזה שלהן דומה מאוד לשל ה F1 רק הדופנות הרבה יותר קשיחות, בסוף חייהן הם נוטים לאיבוד אחיזה וזה בדיוק מה שהרכב שלי עובר בימים האלו :-)

צמיגים טובים שיש בארץ:

הדירזה Z1 - צמיגים פנטסטיים שנמצאים בדרך לארץ. הם אמורים להגיע תוך כחודשיים +-. אני לא קשור מסחרית לייבוא, אני רק עודדתי את עלייתם ארצה ואני ממתין בקוצר רוח לקנות סט.

גודייר F1 - לא יודע אם יש סט טוב שלהם - בעיית מחיר קשה.

אני לא בטוח אבל אני מקווה שיש פוטנצה במידה הזו, גם אם יש צריך לראות איזה דגם - יש המון דגמים לפוטנצות, חלקם טובים יותר מאחרים.

סמי סליקס מצויינים יש את הדירזה O2G וה O3G. אבל ה 3 הם רכים מדי והם נגמרים במהירות אדירה. לפי דעתי יש אותם רק ממידה 225/45/17 שזה הופך אותם ללא אקטואליים

הטויו R888 אמורים להיות או להגיע לפיט סטופ.

אם תרצה עוד עזרה, אשמח אם תתן לנו רשימה מלאה של האופציות שיש בארץ (עם דגש על הארץ) ואני אשמח לחוות את דעתי.

יום טוב :-)

פורסם

למה לא לקנות שוב F1?

קניתי לפני כחודשיים במידה שלך בהיפר צמיג בפ"ת... כ3500 לסט של 4 צמיגים (מיוצר בגרמניה)

לדעתי גם הF1 הוא לא הצמיג הכי יקר בארץ, וזה באמת המינימום למי שרוצה צמיג איכותי

ברכב הקודם היה לי F1 ב195/45/15, ואין מה להגיד זה פשוט צמיג טוב

אחרי ש2 הקידמיים נשחקו (הונדה טורבו) שמתי זוג TOYO Proxes 4 (חסכתי) והם פשוט לא אוחזים ביחס לF1

Scooby WRX

פורסם

מצתרף למגיב מעלי, למה לחפש רחוק כשיש קרוב.

על הלאון4 הרכבתי gsd3 שטובים מה sp9000 המוחלפים פי כמה.

יש תוצרת גרמנית, יש טריים ואפשר בפחות מ4K.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

החלטה התקבלה, הזמנתי את הדירזה Z1 ספורט שיגיעו בעוד כחודש. לא ראיתי F1 מתוצרת גרמניה ולכן לא ארכוש כאלה ולדעתי ה Z1 מתקדם יותר באופן אישי לא אוהב goodyear תמיד העדפתי ברידג'סטון או מישלין וזו רק העדפה אישית.

פורסם
ובמידה 195/45 R16 ?

יש במלאי.

אני הרכבתי היום Goodyear F1 GS-D3 אצל אנטון ביפו.

המידה היא 195/45/16 כמו שלך

אמנם זה לקח כמה ימים של טלפונים + הוא סינג'ר אותי להתקשר למחסן של גודייר ולברר איתם בעצמי אם יש במלאי את המידה שלי, מאיזה מדינה הייצור ומה התאריך שלהם, אבל בסופו של דבר, בשעה טובה הצמיגים על האוטו, והמחיר היה 600 ליחידה (קניתי 2).

התוצרת באמת מגרמניה (כתוב על הצמיג) והתאריך יצור שבוע 48 שנת 2007 כלומר בני 4 חודשים.

• תוכן חדש...