Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגאן שלי היא מליסינג לשעבר ואני מעוניין להחליף אותה לB4 מודל 2006 (אחרי מתיחת פנים ו- 165 כ"ס.).

איפה אני יכול לעשות את ההחלפה הזאת? באלדן , איפה שרכשתי את המגאן , אין להם B4.

מחירון המגאן הוא 64 +- ומחירון ה-B4 הוא 129 +- .

מישהו התנסה בטרייד אין כזה? למה לצפות?

תודה,

אדריאן.:-)

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

תשמע, אני לא יודע בדיוק מה השיקולים שלך, אבל הנה כמה דברים מבעל ניסיון:

1. הכי בטוח ובריא למכור את המגאן בשוק הפרטי ולחפש B4 יפה ושמורה גם בשוק הפרטי. כאן ככל הנראה תקבל את התמורה הטובה ביותר ותפסיד הכי פחות כסף. מצד שני זהו כאב הראש הכי גדול.

2. אם ידך משגת לגייס עוד כ-18 אלף שקל, תוכל להכנס לסובארו להזמין B4 חדשה ולקבל מחירון על הרכב שלך + רכב חדש לחלוטין, בצבע לפי בחירתך, עם אחריות ל-3 שנים ללא עבר מפוקפק.

3. אם אין לך לא כסף נוסף ולא כוח להתחיל לקנות ולמכור, אתה יכול לעשות עסקת טרייד-אין. הכי טוב לעשות במגרשי חברות הליסינג, כלומר לקנות ישר מאלדן/אלבר/ניו קופל וכו' - תלך אליהם ותברר מי בכלל מוכן לקחת ממך את המגאן וכמה ייתנו לך עליה. ככל שתיקח מהם רכב פחות טוב (עבר השכרה, או קילומטרז' גבוה) ככה ייתנו לך עסקה יותר טובה. אבל אתה עובר כאן מרעה חולה אחת לאחרת.

כנראה שאלדן ייתנו לך את הדיל הכי טוב כי הם הכי מחוייבים אליך, לקוח חוזר וכו' - תבדוק אפשרויות אצל כולם, ואני בטוח שלאלדן יש B4. בכל מקרה, אני לא יודע למה אתה מתעקש על B4 ממילא, שיש לך את המונדיאו כאופציה הרבה יותר טובה, אבל ניחא.

4. מגרשי מכוניות פרטיים למיניהם - המוצא האחרון, אם אף אחד לא מוכן לגעת לך במגאן, אז הם ייקחו אותה. אתה תקבל מחיר שחיטה במכירה בלבד ומחירון תמורת מחירון כנראה בעת רכישת רכב מהם. רוב הרכבים אצלהם לא איכותיים, בלשון המעטה, ואלו רכבים שנמכרים דרכם ע"מ לטשטש עקבות מזהות ולא תקבל את כל ההטבות והאחריות שתקבל בד"כ ברכישת רכב ישירות מחברת הליסינג, בנוסף יש לא מעט נוכלים במגרשים אלו וממש מומלץ לך לא להתקרב אליהם.

פורסם
תשמע, אני לא יודע בדיוק מה השיקולים שלך, אבל הנה כמה דברים מבעל ניסיון:

1. הכי בטוח ובריא למכור את המגאן בשוק הפרטי ולחפש B4 יפה ושמורה גם בשוק הפרטי. כאן ככל הנראה תקבל את התמורה הטובה ביותר ותפסיד הכי פחות כסף. מצד שני זהו כאב הראש הכי גדול.הרכב יהיה רשום כרכב חברה כשיהיה בבעלותי.

2. אם ידך משגת לגייס עוד כ-18 אלף שקל, תוכל להכנס לסובארו להזמין B4 חדשה ולקבל מחירון על הרכב שלך + רכב חדש לחלוטין, בצבע לפי בחירתך, עם אחריות ל-3 שנים ללא עבר מפוקפק.המחירון שרשמתי הוא לפני הנחה של ליסינג , אבל הרעיון יבדק, תודה.

3. אם אין לך לא כסף נוסף ולא כוח להתחיל לקנות ולמכור, אתה יכול לעשות עסקת טרייד-אין. הכי טוב לעשות במגרשי חברות הליסינג, כלומר לקנות ישר מאלדן/אלבר/ניו קופל וכו' - תלך אליהם ותברר מי בכלל מוכן לקחת ממך את המגאן וכמה ייתנו לך עליה. ככל שתיקח מהם רכב פחות טוב (עבר השכרה, או קילומטרז' גבוה) ככה ייתנו לך עסקה יותר טובה. אבל אתה עובר כאן מרעה חולה אחת לאחרת.

כנראה שאלדן ייתנו לך את הדיל הכי טוב כי הם הכי מחוייבים אליך, לקוח חוזר וכו' - תבדוק אפשרויות אצל כולם, ואני בטוח שלאלדן יש B4. בכל מקרה, אני לא יודע למה אתה מתעקש על B4 ממילא, שיש לך את המונדיאו כאופציה הרבה יותר טובה, אבל ניחא.אני אוהב את המונדיאו החדשה , היא לא בטווח מחיר שלי . הישנה לא רלוונטית מבחינתי .באלדן אין B4 משיחה שהיתה לי איתם.

4. מגרשי מכוניות פרטיים למיניהם - המוצא האחרון, אם אף אחד לא מוכן לגעת לך במגאן, אז הם ייקחו אותה. אתה תקבל מחיר שחיטה במכירה בלבד ומחירון תמורת מחירון כנראה בעת רכישת רכב מהם. רוב הרכבים אצלהם לא איכותיים, בלשון המעטה, ואלו רכבים שנמכרים דרכם ע"מ לטשטש עקבות מזהות ולא תקבל את כל ההטבות והאחריות שתקבל בד"כ ברכישת רכב ישירות מחברת הליסינג, בנוסף יש לא מעט נוכלים במגרשים אלו וממש מומלץ לך לא להתקרב אליהם.לא הולך למגרשים פרטיים , אני לא רוצה "לחפש את החברים שלי" אח"כ.

נושא 2 יבדק .

:-)

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

• תוכן חדש...