Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לצערי נתתי לאמא שלי את הרכב שלי כי היא היתה צריכה אותו.

בקיצור אחרי שקיבלתי את הרכב חזרה אני מסתכל על הג'אנטים החדשים שלי ששמתי בדיוק לפני שבוע ורואה כמה שריטות על הג'אנט,בקיצור היא נכנסה איתו במדרכה ,לטענתה היא לא שמעה כלום,לטענתי צריך להסתכל ולא לחכות לשמוע את הבום שנכנסים במדרכה.

עכשיו הגאנט הוא בצביעה מיוחדת,ניקל בשילוב של לבן,אני לא חושב שאפשר להעלים את השריטות האלו או לצבוע אותו מחדש.

חשבתי על מדבקה ששמים על הצלעות של הג'אנט (אצלי זה אפשרי הצלעות שטוחות לגמרי) מדבקה כמו ששמים על המסך בפלאפון,רק משהו קצת יותר קשיח,איפה אפשר לקנות כזה דבר אם זה בכלל קיים.

תודה ומצטער על החפירה,היתי חייב לפרוק זה הרס לי את כל היום.

DSC00319.jpg

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זאת אחת הסיבות למה אני לא נותן לנהוג ברכב שלי לאף אחד.:twisted:

התמונה קטנה וקשה לראות משהו על הג'נטים, אתה יכול לצלם תמונה ולסמן את המקומות?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה כי הג'אנטים מורכבים על הרכב ועוד לא צילמתי את המכה,אני יצלם אותה בקרוב ויעלה .

שמתי תמונה כדי שתראו את הג'אנט ,אם אפשרי לצבוע אותו שיראה מקורי\ ואם אפשר באמת להדביק עליו משהו כדי להגן משריטות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שמירה על החישוקים היא קשה עד בלתי אפשרית.

לי ברכב יש צמיגים קדמיים של 225/45/17, דופן הצמיג היא בגובה של קופסת סיגריות.

אני מקפיד להתרחק ממדרכות כי השיפשוף יהיה בטבעת החישוק החיצונית ואין גומי שמגן עליה.

לפני חודשיים החישוק השתפשף במדרכה ואחרי מספר פעמים שצבעתי והחלקתי את הצבע (כסף מיטלי) הצלחתי להעלים לחלוטין את השפשוף.

לעניינך, נסה למצוא בסנטרים למינהם צבע ניקל - לדעתי יש כזה - ולתקן איתו את החישוק.

אפשרות נוספת - נסה להיתייעץ עם צבעי רכב.

המלצה שלי, נסה למצוא שיטה שבה אתה מצליח לתקן את החישוק. לצערי זו לא השריטה האחרונה, לא אצלך ולא אצל חברי הפורום האחרים.

פורסם

ומה דעתך על הדבקה של פלסטיק שקוף על הצלעות?

משהו בעובי של 2 מ"מ ,אולי לא ימנע לגמרי את השריטות אבל ימזער נזקים.

ואני לא יכול לצבוע את השריטה כי הצלעות הן לא צבועות,זו המתכת של הג'אנט שעברה פוליש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני לא יכול לצבוע את השריטה כי הצלעות הן לא צבועות,זו המתכת של הג'אנט שעברה פוליש.

קשה לי לראות בתמונה, אבל אם גימור החישוק המתכתי איננו מבריק אלא "שרוט מט" אז אפשר עם סבלנות, ידים טובות וניירות זכוכית עדינים (מאוד) + סקוטש ברייט - להחליק את השריטה.

כמובן שזה אפשרי אם השריטה שטחית ולא חרצה את המתכת.

פורסם

השיטה הכי טובה להגן על דאנטים משריטות היא פשוט לקחת מרווח ביטחון של עוד כמה סנטימטר מהמדרכה.

• תוכן חדש...