Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקומפוננט של JBL נהדר!

שמעתי הרבה סטים ואהבתי אותו מאוד - פשוט כיף לשמוע!

לי היה על מגבר JBL 75.4 וסאב סרווין וגה S1200 ואנשים (גם מבינים במיוחד) לא רצו לצאת מהאוטו שלי :mm_wink:

בשביל סט טוב לא צריך ללכת רחוק

ד"א הסט הוחלף באינפיניטי קאפה אבל אותו סגנון סאונד

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Diforce אני חייב לציין שאתה מדבר כאילו יש לו 20 אלף שקל בכיס והוא קנה מערכת ב 2300 שקל.

חלקים קטסטרופלים, טוב שלא הגזמתה? למה פיוניר כזה קטסטרופה?

טוייטרים? מגבר?

יש לו חלקים אחלה למחיר שהוא הוציא.

בכל מקרה לבחור - אחלה מערכת, תהנה לך, יש לך חלקים על הכיפאק.

פורסם

לפותח השירשור:

אני אומר לך עזוב את כולם,:wink: ברור שיש רכיבים טובים יותר ויש פחות טובים. אבל מה איכפת לך עם אתה שומע טוב לטעמך?

אני יכול להגיד לך מנסיון שאין סוף לרכיבים טובים. כמובן שגם למחיר.

מה שאני חושב תהנה ממה שיש לך עכשיו ועם הזמן אני מבטיח לך שאתה פתאום תשמע קצת פחות טוב וזה למה?!

לא בגלל שהרמקולים התישנו, אלה פתאום אתה תצפה ליותר מהמערכת שלך. אתה תשמע הרבה רכבים ותבין איפה אתה עומד. כולם התחילו שם.:wink:

קיצור רק נסיון יעשה את שלו. ותאמין לי תהנה כל עוד אתה לא "מבין גדול" כי ברגע שתתחיל להבין, אז הדרישות שלך מהמערכת יגדלו ואז גם ההוצאות על המערכת יקפצו וכמו שאמרתי אין לזה סוף.:-P

בהצלחה ותהנה כל עוד אתה שומע טוב לטעמך.8)

פורסם

לך תוציאה עוד כסף למערכת טובה:lol:,מה שקניתה זה הכי פשוט,בוא ניקרא לזה 3 ב 10:lol:

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אני בכלל לא מבין מה " אחלה " במערכת שמורכבת מפאנל ב 1000 ש"ח ורמקולים , שהם מקור הסאונד למען השם ... ג'נריים לגמרי , טוויטרים עלומי שם ... בטח האלה שמקבלים בחינם , נו באמת .

אתה רוצה להטעות את הבן אדם בכיף אני לא מאמין בלגרום לאנשים לחיות באשליות .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

בקיצור הדעה של כולם היא שקנית מערכת זבל.

למה ?.

בוא אני אומר לך, כי כל אחד פה הוא מנכ"ל של חברת אינטל שעושה 40K בחודש אז מה זה לקנות מערכת ב 2K זה כסף קטן,

הם לא "ירדו לעם" וידברו איתך בגובה העיניים.

חבר יקר, קנית מערכת סבירה מאד שממליצים עליה לכל מתחיל בפורום,שווה את הכסף, אולי הייתה מחליף איזה חלק או שניים במשהו אחר אבל בגדול מערכת טובה, אתה תשמע בה בסדר גמור.

פורסם

חברים יקרים

תודה לכל אחד ואחד שהביע דעה רק אני רוצה לעשות עידכון קטן במפרט...

פאנל: DVD + מסך מובנה 3.5 אינץ

רמקולים אחוריים : פיוניר 6/9 80RMS

רמקולים קדמיים : קומפוננט JBL GTO6507 70RMS

מגבר: קארדינל V15 1500W ארבע יציאות

סאבוופר : קיקר COMP C12 - 150RMS

פורסם

אהבתי את המערכת, לדעתי הדיוידי מיותר כי גם ככה אתה צריך להסתכל על הכביש, אם יש לך ילדים מאחורה זה סיפור אחר.

אבל אם המערכת הזו לך - אז חבל להשקיע סתם בדיוידי עם מסך, עדיף לך להשקיע את הכסף במגבר חזק יותר או סאב חזק יותר.

פורסם

כן אבל קיבלתי את זה באותו מחיר במקום הפיוניור אז שאין פה תוספת מחיר , אם היה אז אתה צודק הייתי משקיע בדברים שאמרת..

תודה רבה בכל אופן :)

פורסם

לדעתי קיבלת מערכת שהולמת את המחיר ששילמת עליה . זה בקיצור ולעניין עכשיו אם אתה מרוצה מהסאונד אז לדעתי אתה צריך להיות מאוד מרוצה מהמחיר.

ותראה יש אנשים שאם הייתה להם מערכת כזאת באוטו הם היו שופכים עליו בנזין ושורפים ... יש אנשים כאלה ויש אנשים שפשוט יגידו לך את הדבר הבאה שאותו אתה כבר צריך לדעת אתה קונה את המערכת לפי מה שאתה אוהב ולפי האוזן שלך כל מה שאתה יכול לקבל פה זה רק אם החלק הוא איכותי ואם יש לו אלטרנטיבה כזאת או אחרת בחברה אחרת סופו של דבר אם כולם בפורום יגידו שיש לך אחלה מערכת ואתה תשמע חרא או ההפך זה לא ממש משנה נכון ?

פורסם

חבר יקר (פותח השרשור)

אני יתן את דעתי ללא יחוס לכל מה שנאמר כאן ,

כמושניתן לראות את מעוניין לרכוש מערכת חדשה לרכב שלך תקציב 2300 ש"ח

אם ובאפשרותך להחליף עדיין את הרכיבים אני יכול להמליץ לך על המערכת הבאה :

רדיו דיסק פיוניר סדרה 3000 החדשה - 800ש"ח +\-

מגבר JBL 60.4 \ פולס אודיו BA4400 מחירים 700-850 ש"ח +\-

קומפננט - JBL GTO מחיר 600 ש"ח

סאב קיקר C12 מחיר 500 ש"ח

אני מודע לכך שעברתי בכמה מאיות אבל אף אחד לא אומר שלא ניתן לקנות קודם רדיו + מגבר + קומפוננט ולאחר מכן סאב שיהייה מזומנים

זו לדעתי אופציה מצויינת בתחום מחירים הנ"ל ציוד טוב בעלי מותגים אמינים (םולס אודיו ככה ככה)

תהנה .

פורסם

DVD ב1000 שקל יהיה שווה 1000 שקל, תחזור לפיוניר אתה תהנה יותר

הקומפוננט של JBL מעולה לדעתי, וטוב בהרבה מהדוטק לטעמי האישי, הטוויטר טיפה חד ולעיתים צורם, לא משהו שעם כיוון והתקנה נכונה לא ירוסן לחלוטין

הסאב של קיקר מאוד לא מדוייק ומעט מרוח אבל אם אתה אוהב בומים בסגנון רעמים במקום בומים בסגנון רימון רסס 26 אז זה סאב בשבילך,

על הרמקולים האחוריים הייתי בהחלט מוותר ואת הכסף משקיע בהחלפת המגבר באחד טוב יותר,

בעיקרון לפי זאפ המגבר שלך שווה משהו כמו 450 שקל, הרמקולים האחוריים זה סיפור של 250 שקל, ביחד זה 700 שקל, אם תרד קצת ברדיו דיסק למשהו בסיסי יותר גם של פיוניר לאיזור ה700 שקל, ישאר לך אלף שקל למגבר שזה כבר חלוקת תקציב טובה יותר ותקבל תוצאות בהחלט טובות יותר

מפה והלאה זה כמובן לשיקולך,

*לכל החברים שיודעים ללכלך ולנסות להשפיל מערכות של אחרים :

זה לא מוסיף לכם כאנשים

זה לא מוסיף לפורום

וזה לא יאירך לכם את ה**** באחריות !

• תוכן חדש...