Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים :) קניתי היום מערכת קומפלט לאוטו במחיר 2300 שקל כולל חיווט ומשלוח.

הנה המפרט תגידו אם זה היה משתלם פחות או יותר וחוות דעת אם הסאונד יהיה סביר כי בחיים לא שמתי מערכת באוטו הסתפקתי במערכת מקורית מהחברה חחח,

רדיו דיסק : פיוניר 5800 פרימייר

רמקולים : 6/9 פיוניר 400W (לא נקי כמובן חחח) , טוויטרים 120W (קדמיים כבר יש לי בדשבורד ואני לא רוצה לעשות חורים בדלת)

מגבר : קארדינל V15 ארבע יציאות 1500W

סאבוופר : קיקר 12 אינץ בתיבה , 150RMS

וחיווט מלא.

מעוניין בחוות דעת אם הסאונד יהיה סביר תודה לכולם :)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה אחי עם אחים שלך דבר בבית, הפורום אינו צ'אט!, כן פשוטה זה ידוע אני לא מצפה לגדולות השאלה אם זה מחיר סביר ואם הסאונד יהיה סביר ?

פורסם

זו מערכת סבירה מאוד אבל שוב גם אני אומר לך אתה חייב להחליף את הרמקולים מקדימה תמכור אותם מהר וקנה משהו טוב יותר סט קומפוננט. פולס או משהו בסגנון.

בהצלחה ותהנה.

פורסם

אם הסאונד יהיה סביר רק אתה תוכל להגיד לנו כי רק שאתה תשמע את המערכת

אתה תבין אם אתה אוהב את הסאונד או שלא.

אחרי הכל כל בנאדם אינדיבידואלי וכל אחד יכול להגיד לך על אותו מפרט שהוא אהב את הסאונד ואחר

יגיד שלא.

מקווה שהבנת את הנקודה.

תתחדש ובהצלחה עם המערכת :)

פורסם

בדיקה פשוטה בZAP:

מגבר: http://zap.co.il/model.asp?model_id=597618

486 ש"ח

רדיו דיסק: http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=260

1050 ש"ח

רמקולים : http://zap.co.il/model.asp?model_id=506277

269 ש"ח

סאב: http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=C12&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=3&aff=Zap&lang=HE

339 ש"ח

תיבה 200 ש"ח

חיווט 150 ש"ח

סה"כ 2494 ש"ח - ואלו המחירים הכי נמוכים בZAP.

פורסם

רדיו דיסק : פיוניר 5800 פרימייר (1000~ שח )

רמקולים : 6/9 פיוניר ( 300 שח , אפשר פחות ) , טוויטרים 120W ( אני אהיה לארג' , 50 שח )

מגבר : קארדינל ( 500 שח )

סאבוופר : קיקר ( 350 שח )

וחיווט מלא.

כולל עבודה יוצא בערך 2500 ש"ח . אז ברמת המחיר לא עבדו עלייך .

אבל אני אגיד לך את האמת כי אתה רצית , יכלת לחסוך ולקנות פיוניר פשוט באיזה 300 ש"ח , לא צריך פאנל ב 1000 ש"ח בשביל רמת הרכיבים הזאת , שגם היא מבוססת על בחירות רעות מאוד . ( גרועות ... קטסטרופאליות ) בכלליות יכלת לחסוך 2300 ש"ח ולהשתמש במה שיש ברכב , או שעושים או שלא עושים ... האמצע נשמע כמו חרא ולפעמים יותר גרוע ממה שבא עם הרכב .

אבל אם אתה שמח :lol::wink:

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

dilforce , אני לא מבין אותך?

אתה בפורום כדי לרדת על מערכות של אנשים אחרים?

דבר ראשון כל אחד והכיס שלו והשמיעה שלו.

אתה ממליץ פה ללכת על סטים גבוהים ואומר שהסטים האחרים חרא?

כאילו מה יש לך?

TEMPO מסכן? במילים שלך "קטסטרופאליות".

פורסם

אין לצטט הודעה מעל שלא לצורך!

לא , לדוגמא מורל דוטק זה גם חרא במיוחד ב 5 אינטש , לא שווה את מחירו או את הקפיצה מ 500 שח של פולס " מסכנים " .

" תגידו אם זה היה משתלם פחות או יותר וחוות דעת אם הסאונד יהיה סביר "

אני סה"כ מכבד את רצונו ועונה לו , מה יש ? חוות דעת היא חוות דעת רק אם היא אומרת משהו חיובי ? הוא שאל אני עניתי , אתה יכול לא להסכים , כל אחד והדעה שלו , מה אתה רוצה שאני אגיד לו ? הוא ביצע עיסקה נוראית כי ככה אני חושב , אני יכול לטעות .

כן לי יש טמפו מסכן על מגבר זטק , ולך יש דוטק 5 אינץ' על לאנזר , מה אתה מנסה להראות ? שאני צריך מערכת ב 20 אלף שקל בשביל להגיד דעה ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אין לצטט הודעה מעל שלא לצורך!

בוא אני יגיד את זה ככה.. הדוטק אוכל את הTEMPO שלך בלי מלח...

אולי פחות באס אך זריז יותר ומדיוק יותר, כן כן ועם לאנזר :)

-העיניין הוא שאתה מגיב כאילו יש לך מערכת ב20 אלף...

פורסם

DIFORCE פשוט אומר שהיה אפשר לנצל את התקציב אחרת ולקבל סאונד טוב יותר.

לדעתי זו שרפת כסף סתם ב2500 שקל אפשר להרכיב מערכת טובה יותר ולא סינית עם טוויטרים של 120W

אבל אם הוא מפסוט שיהיה לבריאות.

אני כבר ראיתי הכול אצלינו בפורום(אנשים שלא יודעים על IMAGE DYNAMICS וקוראים לחברה עלמונית)אז זה עוד בסדר גמור.

לגבי הדוטק חקרתי את הסט מקצה לקצה ואני חייב להגיד הוא לא יודע טוב מפולס ולא יותר טוב מהיבריד כמובן הוא כזה באמצע אבל לא שווה השקע של 500 שקל בנוסף זה בטוח.

פורסם
בוא אני יגיד את זה ככה.. הדוטק אוכל את הTEMPO שלך בלי מלח...

אולי פחות באס אך זריז יותר ומדיוק יותר, כן כן ועם לאנזר :)

-העיניין הוא שאתה מגיב כאילו יש לך מערכת ב20 אלף...

מצחיק אתה :roll:

כל מיד הוא "זריז ומדוייק" , כי זה מיד .

אנחנו לא מדברים על סאבים פה , איפה שזה מה שחשוב באמת . ( לדוגמא , סאב של HIFONICS לא נכלל בקטגוריה הזאת , ככה שבעצם פספסת את המטרה )

פה מה שחשוב זה באס עוצמתי וכמה שיותר נמוך שישתלב עם הסאב , מבין ... פספסת את המטרה .... 3 פעמים , עיניין המיד הזריז , עיניין הסאב הלא זריז ( הפוך על הפוך ) ועיניין הבחירת סט אחורי .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

עם כל הכבוד למערכות של שניכם אני חושב שזה ממש לעניין הויכוח הזה שלכם.

אתם סתיתם הרבה מעבר לנושא שהבן אדם פתח.

תחליפו בינכם מספרי אייסיקיו ותתווכחו שם.

לשניכם יש מערכות מצויינות.

• תוכן חדש...