Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אחד שחייב להרכיב משקפיים בעת נהיגה, אם נגיד אני נוהג בלי ושוטר תופס אותי ואני אומר לו שאני עם עדשות (וכמובן שאין לי)

הוא יכול לבדוק את זה איכשהו?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברק, איני יודע אם שוטר יכול או רשאי לדרוש להראות לו עדשות מגע, אבל למה, למה לא להרכיב את משקפיך אם

אכן נזקק אתה להן. דמיין לעצמך שאתה כהולך רגל מצוי בחציית כביש במעבר חצייה, ונאמר אחד שלא חבש את משקפיו

נוהג ברכב שמתקרב עתה למעבר החצייה. הרוצה אתה כהולך רגל להיות מצוי בסיטואציה זו?

פורסם

אתה באמת רוצה לעשות תאונה בגלל שלא ראית בבירור מה קורה לפנייך ?

ו...כן, הוא יכול לדרוש ממך להראות אותן, ניתן לראות אותן כשהן בתוך העין.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

נסעתי פעם עם מישהו שהיה מרכיב משקפיים אבל הראיה שלו הסתדרה וברישיון עדיין היה רשום שצריך משקפיים. כששוטר שאל אותו הוא אמר עדשות והשוטר האמין. עדיין לא הייתי בונה על זה, חבל להסתכן.

פורסם
נסעתי פעם עם מישהו שהיה מרכיב משקפיים אבל הראיה שלו הסתדרה וברישיון עדיין היה רשום שצריך משקפיים. כששוטר שאל אותו הוא אמר עדשות והשוטר האמין. עדיין לא הייתי בונה על זה, חבל להסתכן.

חבל לסכן .

פורסם

אפשר לראות עדשת מגע, גם כשהיא בתוך העין, ללא כל קושי, עם קצת (אבל ממש קצת) ניסיון.

פורסם

א. האם אתה רואה לנכון לסכן את עצמך ואת הסביבה רק מתוך רצונות אסטתיים או מעצלנות לשים

משקפיים?

ב. תלוי בשוטר ובידע שלו. ישנם שוטרים אשר מרכיבים עדשות בעצמם, כמובן שחדות ההבחנה שלהם

תיהיה טובה יותר בעיניין זה.

ג. ישנן דרכים לאבחן האם האדם בעל עדשות כגון תאורה מסויימת או בקשה ממך להסתכל הצידה ולאבחן

לפי הבליטות של העדשה.

בקיצור, הכל תלוי ברצון של השוטר "לדפוק" אותך ובידע שלו בתחום.

כפי שאמרו קודמיי, אם אתה צריך משקפיים - תרכיב משקפיים. הבטיחות שלך ושל הסובבים

אותך חשובה יותר מאשר אסטתיקה או נוחות.

פורסם

סבבה אבל יש לי מספר בדיוק חצי בכל אחת מהעיניים, רב היום אני בלי שמקפיים בכלל ולפעמים אני גם נוסע בלי ולא מרגיש שום הבדל, ההבדל היחידי זה שאני וראה שלטים קצת ויתר מרחוק עם משקפיים וזה לא כזה משמעותי אבל השאלה ששלי לא בקטע של אני לא רוצה לשים, אני רוצה לדעת אם נגיד אני שוכח אותם או שאני נוסע נסיעה קצרה רק לחבר ואני מתעצל לשים... ברור שלנסיעות ארוכות וברב רובם של הפעמים אני אסע עם, אבל אם שכחתי בטעות? קורה... אז השאלה אם אני אומר לשוטר שיש לי עדשות האם הוא יאמין לי או לא...

פורסם

כמו שאתה לא שוכח לקבל משכורת ב 10 לחודש כי זה מאוד חשוב לך, תדאג לקחת עימך את המשקפיים, או פתרון פשוט יותר תכין לך זוג נוסף שיהיה ברכב תמיד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא נראה לי שזה כל כך מעניין אותם.

רוב השוטרים הם בעלי אינטלגנציה כל כך נמוכה שהם לא ישימו לב לסעיף הזה בכלל.

וגם אם כן, אז ישאלו ותמיד תוכל לפתור אותם עם כך שאתה עם עדשות וזהו.

לי יש עדשות מגע ובכמה פעמים הבודדות שעצרו אותי לבדיקה רגילה בחלק לא שאלו בכלל ובחלק שאלו וציינתי שאני עם עדשות,

השוטר הינהן לחיוב והתחיל לחפש דברים לא חוקיים ברכב,

זה דבר שיותר מעניין אותם.

פעם אחת, שוטר טיפש שחשב שהוא מצחיק אמר לי שרשום לו במחשב אני נהגת ולא נהג...

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

יש לי אותה "בעיה" כמו שלך, גם אני עם מספר מאד נמוך וצריך להרכיב משקפיים. נכון זה לא הכי "קול" וכל זה אבל מה לעשות חובה עליך אז תרכיב.

או פשוט מאד תקנה עדשות וזהו יפתור לך הרבה דברים, וגם הראיה שלך לא תדרדר במשך הזמן בעקבות זה שאתה לא מרכיב משקפיים.

פורסם

לפי מה שאני הבנתי כשאני עשיתי רישיון שאם רשום לך חובה לנהוג עם משקיים

זה לא יעזור שאתה בעדשות חייב להמצא לידך באוטו זוג משקפיים, תקנו אותי אם אני טועה.

בכל אופן חבל לסכן אנשים בגלל פרט כזה קטן!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

1.עם מעט ניסיון אפשר לדעת אם אתה עם עדשות .

2.אתה לא נהנה יותר לראות חד וברור ??? לי אישית גם יש משקפיים (עם מספר נאה ואני חייב אותם) ויותר כיף לדעתי לראות חד .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
כמו שאתה לא שוכח לקבל משכורת ב 10 לחודש כי זה מאוד חשוב לך, תדאג לקחת עימך את המשקפיים, או פתרון פשוט יותר תכין לך זוג נוסף שיהיה ברכב תמיד.

במדינות מערביות רבות, שוויץ ביניהן, קיימת חובה להחזיק בתא הכפפות זוג משקפיים נוסף. אבוי לזה שיימצא ללא זוג רזרבה.

פורסם
יש לי אותה "בעיה" כמו שלך, גם אני עם מספר מאד נמוך וצריך להרכיב משקפיים. נכון זה לא הכי "קול" וכל זה אבל מה לעשות חובה עליך אז תרכיב.

או פשוט מאד תקנה עדשות וזהו יפתור לך הרבה דברים, וגם הראיה שלך לא תדרדר במשך הזמן בעקבות זה שאתה לא מרכיב משקפיים.

כען גם אני אם אות הבעיה, הלכתי לאופטמטריסט ואמרתי לו שאני מרכיב משקפיים רק לנהיגה

אז הוא המליץ לי נגד עדשות בכלל ונתקעתי עם המשקפיים. אני מקפיד לא ליסוע בלעדיהם אבל.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

• תוכן חדש...