Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במדינות מערביות רבות, שוויץ ביניהן, קיימת חובה להחזיק בתא הכפפות זוג משקפיים נוסף. אבוי לזה שיימצא ללא זוג רזרבה.

ואם אני נוהג עם הרזרבי מה אז...?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם בארץ נהגי אוטובוס חייבים זוג נוסף. אם אתה עם הרזרבי אז אמור להיות לך את הזוג השני שנשבר באותו יום, לא?

פורסם

תאמת אני נוהג רק בלילה עם משקפיים

ביום אין לי ממש צורך בהם

חוץ מזה אני מתכנן לעשות עדשות מיוחדות רק ללילה ( בתקווה שיש דבר כזה )

פורסם

קיים כזה דבר עדשות מיוחדות ללילה שישנים איתן ואז זה מעצב את צורת העין ככה שאין צורך למשקפיים , בררתי וזה יקר תופת ושווה רק לכאלו בעלי מספר שחייבים משקפיים . לכאלו שלא חייבים אין טעם בזה לדעתי .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
תאמת אני נוהג רק בלילה עם משקפיים

ביום אין לי ממש צורך בהם

חוץ מזה אני מתכנן לעשות עדשות מיוחדות רק ללילה ( בתקווה שיש דבר כזה )

גם אני מרכיב משקפיים רק בלילה,יותר מזה אם אני מרכיב אותם בשמש אני פשוט מסתנוור.

זה מעצבן וכל פעם שעוצרים אותי לבדיקה אני נלחץ מחדש :(

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם
אני אחד שחייב להרכיב משקפיים בעת נהיגה, אם נגיד אני נוהג בלי ושוטר תופס אותי ואני אומר לו שאני עם עדשות (וכמובן שאין לי)

הוא יכול לבדוק את זה איכשהו?

למה שלא תשים פשוט עדשות באמת?

לא מבין בזה כלכך, אבל יש כאלה שלא צריך להוריד כל יום ולהתעסק איתן יותר מידי.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אם קבעו לך שאתה צריך לשים משקפיים אז בבדיקה שעשו לך לפני קבלת הרישיון לא ראית בבירור.

כשעשיתי רישיון גם לי היה מינוס חצי וקבעו לי שאני חייבת לשים משקפיים ומראות נוספות באוטו, בזמנו ראיתי טוב את הכביש אבל עדין זה לא היה חד כמו עם המשקפים, אז למה לסכן? מה הבעיה להעביר את הנסיעה עם משקפים??

פורסם
ואם אני נוהג עם הרזרבי מה אז...?

אזי נדרש אתה להראות לשוטר את הזוג השבור שבגינו נאלצת ליטול את הזוג הרזרבי מתא הכפפות. את הזוג

השבור מתקנים לאלתר. זו שוויץ ידידי, מבין המדינות בהן ההתייחסות לבטיחות בתנועה היא הכבדה והמשמעותית

ביותר. האכיפה והענישה, חבל על הזמן. ככה צריך להיות.

פורסם

ואם מישהו גונב לך את המשקפיים? אז לא תסע ברכב למרות שיש לך משקפיים אבל אין לך רזרביות?

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

השרשור הזה ברמה כ"כ נמוכה והזוי לגמרי.

אני לא מבין מה הקטע ב"לנסוע ללא טסט" (שאלה הזויה נוספת שנשאלה בפורום לא מכבר), ו"לנסוע ללא משקפיים".

החוקים נועדו לרווחת האזרחים ולא לרעתם. לי לדוגמא, מספר דיי גדול במשקפיים, תאר לך שאסע בלעדהם וב"טעות" אהרוג הולך רגל "רק" כי לא ראיתי אותו.

די, שאין מה שאלות חכמות לשאול, עדיף שלא לשאול כלל.

מקווה לנעילה.8)

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
השבור מתקנים לאלתר. זו שוויץ ידידי, מבין המדינות בהן ההתייחסות לבטיחות בתנועה היא הכבדה והמשמעותית ביותר. האכיפה והענישה, חבל על הזמן. ככה צריך להיות.

בהתחשב בכך שזו מדינה שבה מבטלים לך את חוזה השכירות אם הורדת את המים בשירותים אחרי 22:00 לא הייתי לוקח אותם כדוגמא לשומדבר שקשור לחיים נורמליים. הם כולם זקוקים להוצאת מקל המטאטא מהיכן שהשמש לא זורחת, ויפה שעה אחת קודם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא נראה לי שזה כל כך מעניין אותם.

רוב השוטרים הם בעלי אינטלגנציה כל כך נמוכה שהם לא ישימו לב לסעיף הזה בכלל.

ועל איזו רמת אינטליגנציה מעידה הברקה כזו?

מיותר.

פורסם

אצטרף לדיון.

פותח השירשור אם אני לא טועה שמך הוא ברק. אז ככה: יש לי כבר חצי שנה רישיון ויש לי גם משקפיים ויש לי את התשובה בשבילך. אם אני לא טועה כתבת שהמספר שלך הוא מינוס חצי? את האמת? זה מספר ממש אבל ממש נמוך לדעתי אפילו אפסי. כשאני עשיתי את הבדיקות ראיה לרישיון התפללתי לבורא עולם שלא אחוייב בהרכבת משקפיים בעת נהיגה כי זה לא מגניב וזה מציק וזה חנוני ומה שלא תרצה. המספר שלי היום הוא מינוס אחד וחצי ואני לא מחוייב בהרכבת משקפיים בנהיגה. רוצה שאני אספר לך משהו? תכריח אותי-אני לא נוהג בלעדיהן בלילה. כבר קרו מספר פעמים שנסעתי בלי המשקפיים בגלל כל הסיבות שציינתי לעיל ואני לא רוצה לספר לך מה קרה כמעט. תאמין לי שאתה לא רוצה להיות מעורב במצב של סכנת חיים בגלל דבר כזה. זה יהרוס אותך. אני מכריח אותך להרכיב משקפיים-לפחות בשעות שהשמש יורדת-כי יש דברים שאתה פשוט לא מודע לזה שאתה לא רואה-אתה קולט את הסביבה שלך מאוחר יותר-אתה מתאמץ להסתכל על שלטים, אתה לא תשים לב טוב לסימון הנתיבים המחוקים. ואני לא מדבר "באוויר"-כי ככה קרה לי. אז נכון שהמספר שלי מעט גדול משלך, אבל תאמין לי שגם מינוס אחד וחצי זה מספר נמוך ואני לא מסתובב איתם ביום יום בכלל-ואת האמת? גם בנהיגה ביום אני לא משתמש בהם כי אין צורך. בלילה-ויפה שעה אחת קודם-תרכיב אותם ותחסוך לעצמך דברים שלא היית חולם שיקרו *לך*.

יום טוב.

• תוכן חדש...