Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדוע yad2.co.il מפוצצת clio b sport פתאום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אייל טמינג בגולף GTI זה כמו באיביזה טורבו שיוצא 1500 שקל כולל הכול+משאבת מים משופרת בעלת אימפלרים מברזל ולא מפלסטיק כמו המקור.

איך הגעת ל3000 שקל?

יש בוכנה הידראולית שצריך להחליף בכל טיימינג שני, שעולה 900 ש"ח לפני מע"מ.

חוצמזה אני מדבר על טיפול במוסך מורשה בלבד ובחלקים מקוריים בלבד (המשאבה ה"משופרת" יכולה לגרום יותר נזק מאשר תועלת)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

או קיי זה כבר ממש מעניין

עכשיו יש שמונה קליאו ספורט ורובן כבר שבוע באתר.

חשבתי שאלה מכוניות שנמכרות ממש במהירות ובגלל זה קשה למצוא אותן.

חייב חהיות איזה משהו אני מהמר על ירידת מחירים.

אחח איך בא לי אחת נו טוב עוד כמה חודשים

פורסם
ועוד הערה, אאל"ט, המושג "מנוע מרכזי" שמור למכוניות אקזוטיות בד"כ, שמנוען נמצא מאחורי הנהג ולפני הסרן האחורי ולא לקליאו שמנועה מורכב בקדמת הרכב לפני הסרן הקדמי. ויש עוד לא מעט מכוניות כאלו שמחיר החלפת טיימינג בהן נורמלי.

כשבסוף המשפט יש NOT סימן שהוא לא באמת התכוון

porsche 914,2.0,1970

פורסם
דווקא הקליאו של טל (כוח-סוס) היא מבין השמורות שעומדות למכירה.

יש שם דור שני 2003 עם 95K ק"מ, שזה אומר טיפול טיימינג גם מבחינת השנים (4-5) וגם מבחינת הקילומרטאז' (90K-120K). אם היא עברה את זה והיא נקייה היא יכולה להוות אחלה קניה.

*רק כדי לסבר את האוזן - הקליאו שלי עוברת טיימינג וחגורת אביזרים בימים אלו. הנזק: 6000 ש"ח, כשאני סיפקתי את חגורת האביזרים בעצמי. 9000 ש"ח אם רנו מספקת את החגורה. מזל שזה רק אחת ל-5 שנים...:|

יש שם עוד דור שני אחת לאחר טיימינג שנשמעת מעולה, ועוד דור ראשון שגם היא נשמעת לא רע.

בכל מקרה - תנצל את המצב. יש לך אפשרות בחירה וכמובן יכולת מיקוח.

כמו שכבר נאמר כאן - 9000 שקלים זה סכום מופרך. שילמתי פחות מ-5000 על טיימינג כולל פולי מנוע (לפני הוזלת מחירו ב-800 שקלים). לא שזה מעט, אבל זה נעשה כל 5 שנים ות'כלס, זה לא נורא ואיום ביחס לעלויות השוטפות ולאיכות של הרכב.

אני חשבתי שלוי יצחק הולך לכיוון עוד שחיתה של הקליאו ואנשים רוצים להפטר משלהם לפני למען האמת.

must be wrong.

כן, בטח, כי הרי יש לנו גישה ישירה למוחו המעוות של מר יצחק, לכן אנחנו יודעים בדיוק מתי הוא יפיל את האוטו במחירון ורצים למכור.

ובנימה רצינית יותר - הוא כל הזמן מוריד את המחירון, כך שאין כאן זמן פחות או יותר טוב למכור...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הסיבה די פשוטה - הוא מתייחס אליה בתור קליאו רגילה עם מנוע 2000 ולא בתור גרסה מיוחדת. לכן הוא מוריד לה את המחיר בדיוק כמו שהוא מוריד לשאר הקליאואים. זה קורה הרבה עם מכוניות שהן גרסה מיוחדת של מכונית סטנדרטית. במכוניות שלא מבוססות על שום דבר אחר זה לא תמיד ככה (למשל מיאטה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, שים לב שאצלך לא החליפו את המותחן של רצועת האביזרים, המותחן עצמו עולה 3K אצל קרסו.

כך אנשים הגיעו לעלות של 9K על "טיפול" ברצועות הרכב. הטיפול הזה הוא למעשה חידוש קומפלט :-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אין הגיון בלוי יצחק, איך ה-206 GTI יקרה משמעותית מהקליאו, שניהן גרסאות ספורטיביות של רכבים פחות או יותר מגבילים ומחירם היה כחדשות דומה פחות או יותר.

פורסם
רוני, שים לב שאצלך לא החליפו את המותחן של רצועת האביזרים, המותחן עצמו עולה 3K אצל קרסו.

כך אנשים הגיעו לעלות של 9K על "טיפול" ברצועות הרכב. הטיפול הזה הוא למעשה חידוש קומפלט :-)

אם ככה עולה טיימינג, אז כמה עולה מנוע ?
פורסם

לכל בעלי הקליאו ורנו למיניהם ,

תנסו לא לעשות טיפולי םגדולים במוסך המרכזי כי העלויות שם מטורפות עם סיפורים מצוצים מהאצבע ואני אתן את הרכב שלי כדוגמא :

טיפול טיימניג לרנו סניק 2.0 סמ"ק עולה במרכזי 5000 ש"ח :shock:

לעומת אותו הטיפול שעולה במוסך מורשה 1800 ש"ח .

.

דדי

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
לכל בעלי הקליאו ורנו למיניהם ,

תנסו לא לעשות טיפולי םגדולים במוסך המרכזי כי העלויות שם מטורפות עם סיפורים מצוצים מהאצבע ואני אתן את הרכב שלי כדוגמא :

טיפול טיימניג לרנו סניק 2.0 סמ"ק עולה במרכזי 5000 ש"ח :shock:

לעומת אותו הטיפול שעולה במוסך מורשה 1800 ש"ח .

.

דדי

ההבדל הוא שבסניק שלך אולי שמו סט טיימינג חליפי (יכול להיות שמאיכות טובה) ולכן זול יותר, דבר שלא קיים למנוע של הקליאו ספורט.

יותר מזה, המנוע שלך נפוץ יותר (קיים גם במגאן רגילה) ולכן הסיכוי שלמוסך X יהיו את הכלים המתאימים לביצוע טיימינג הוא סיכוי גבוה. לא הרבה מוסכים ישקיעו בכלים לביצוע טיימינג בקליאו ספורט כשיש כ-100 מכוניות בארץ.

אגב, מרכיב העבודה בכל הטיפולים האלו הוא לא כל כך משמעותי ואינו יקר ממחיר של מוסך מורשה אחר ובטח שלא הרבה יותר זול משעת עבודה של מוסך לא מורשה. אני מעדיך שההבל הוא 30% ובסכומים כאלו (של העבודה) טוב יעשה בעל קליאו ספורט אם יטפל במורשה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כספר, מחיר קיט הטיימינג בקליאו ספורט ובסניק דור ראשון עם מנוע F4R הוא זהה. (תיתכן סטייה של כ-5% מעלה או מטה בגלל הסופיקס של המנוע - לדוג' בקליאו יש 730, 732 (דור ראשון), 736 (דור שני), 738 (קליאו 182).

דרך אגב, מחיר קיט רצועת אביזרים לאותו הסניק עולה סביב ה-500 ש"ח בלבד. (וכדי שאף אחד לא יבין כאילו החלקים לקליאו ספורט יקרים בגלל הדגם - לא מדובר על אותו המותחן כמו בקליאו אלא במנגנון הרבה יותר פשוט שקיים גם במגאנים)

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

אני רואה את המחירים שעפים כאן באוויר ויש רק אייקון אחד שמצליח להעביר בצורה הטובה ביותר את ההרגשה שלי: :shock2:. בעצם, מצאתי עוד אחד: :crazyeyes

בהתחלה חשבתי לרשום כאן הודעה מתלהמת על מחירי הטיפולים בקליאו ספורט. אבל אז עצרתי רגע ונזכרתי בחבר לעבודה שבסך הכל הכניס את המאזדה 3 שלו לטיפול 10K שיגרתי במוסך ויצא עם חשבון של בערך 4K ש"ח (כי גם החליפו דיסקים ורפידות, החליפו תושבת מנוע ושמו מים כחולים לשפריצרים). או בדודה שלי שבסך הכל לקחה את הפונטו ספייס שלה לטיפול קטן במוסך מורשה וחזרה עם כמעט אלפייה פחות בחשבון הבנק (כי 4 ליטר שמן עולים מעל 200 ש"ח). פתאום אני מבין - ראבק, יש אנשים שאשכרה מוכנים לשלם סכומים כאלו למוסך בשביל עבודות פשוטות שאין שום סיבה בעולם לשלם עליהם כל כך הרבה. זה לא רק בקליאו ספורט, זה בכל כך הרבה רכבים חדישים אחרים שנכנסים למוסך מורשה ויוצאים עם חשבון מנופח.

לא להאמין כמה כסף חוסכים עם זוג ידיים, ארגז כלים סביר וכמה שבתות מתחת לרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כמו שכבר נאמר כאן - 9000 שקלים זה סכום מופרך. שילמתי פחות מ-5000 על טיימינג כולל פולי מנוע (לפני הוזלת מחירו ב-800 שקלים). לא שזה מעט, אבל זה נעשה כל 5 שנים ות'כלס, זה לא נורא ואיום ביחס לעלויות השוטפות ולאיכות של הרכב.

כן, בטח, כי הרי יש לנו גישה ישירה למוחו המעוות של מר יצחק, לכן אנחנו יודעים בדיוק מתי הוא יפיל את האוטו במחירון ורצים למכור.

ובנימה רצינית יותר - הוא כל הזמן מוריד את המחירון, כך שאין כאן זמן פחות או יותר טוב למכור...

רוני

רוני, דברי מבוססים. עשיתי טיימינג וחגורת אביזרים כולל ה-כ-ל השבוע. וכשאני אומר הכל - אפילו הבורג הכי קטן הוחלף. שקט נפשי ל-3 שנים שלמות.

וזה מדוע?

דור (הבעלים הקודם, בוודאי אתה מכיר אותו) החליף רצועת אביזרים בלבד. ללא המותחנים והשאר המיסבים. התוצאה? רעשי חריקה מהחלק התחתון של המנוע (אחד המיסבים ככל הנראה).

אם כבר להחליף חגורה - להחליף כבר את הכל. חבל לשלם פעם נוספת על פירוק של כל החגורות בשביל כמה מיסבים חורקים.

והתוצאה - במוסך ת"א מרכזי רצו 9 אלף שקל.

במוסך "המכונן" (מרחק של כמה עשרות מטרים מהמרכזי) רצו 4000 שקל כולל כל החלקים - משאבת מים, כל המיסבים וכו' וכו'. וזה כולל עבודה שנרשמה רק 5.2 שעות. ובמספרים: 1000~ ש"ח. ההוזלה הגיעה עקב כך שסיפקתי את חגורת האביזרים בעצמי וכל הנלווה לה, שזה הביא לירידה של 3000 ש"ח במחיר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...