Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לנסר 91

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנו אוטו מיצובישי לנסר שנת 91 אוטומט

מה אתם יכולים לספר לי על האוטו?

מבחינת טיפולים, אמינות, נוחות נסיעה, דלק ועוד..

תודה לעוזרים.

פורסם

כבר קיים נושא אודות הרכב הזה בפורום הזה.

מדובר על רכב אמין, לא כ"כ חסכוני בגירסא אוטומטית, נוחות סבירה לתקופה שלו.

סה"כ האוטו טוב וגם העיצוב שלו יפה לפי טעמי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מדובר באופן ספיציפי מה אתם יכולים להגיד על זה:

שנת 91, אוטומט, מנוע חדש (הוחלף לפני כשנה וחצי)

האוטו יד 2 ונמצא בבעלות האדם הפרטי כבר 8 שנים

הגה כוח, חלונות חשמל וצמיגים חדשים

המחיר המבוקש הוא 8.5K

לאוטו אין טסט עקב אי שימוש בחודש האחרון (היה אמור לעבור טסט בפברואר)

האוטו נראה שמור מאוד מבפנים, לא עבר תאונות אבל הזמן עשה את שלו בעניין הצבע וישנם סימנים של צבע בלוי על הגג ומכסה המנוע

מה דעתכם על זה?

חשוב לציין שהאוטו לא נקנה לנסיעות ארוכות!

פורסם

זה שלאוטו אין טסט אצלי היה מדליק נורה אדומה. אם אתה קונה אוטו כזה, צריך לקחת אותו למכון בדיקה ולבצע בדיקה מאוד קפדנית כי יש חשד שהאוטו פשוט לא יכול לעבור טסט.

צמיגים חדשים מעידים על כך שכניראה ניסו... המנוע הוחלף לחדש או למנוע משומש אחר מפירוק?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חשבתי על לקחת את האוטו לבדיקה

בקשר למנוע אני לא יודע פרטים מדוייקים אני יעדכן כשאני ידע (כנראה מחר)

פורסם
חשבתי על לקחת את האוטו לבדיקה

בקשר למנוע אני לא יודע פרטים מדוייקים אני יעדכן כשאני ידע (כנראה מחר)

אני לא הייתי לוקח לבדיקה. מה יגידו בבדיקה שכל המערכות לא תקינות? עלות הבדיקה תהייה 5% ממחיר הרכב.

גש למוסך שאתה מכיר ובעל נסיון בטיפול בלאנסרים בעבר - קבל ממנו חוות דעת - ברכב בגיל הזה פחות חשוב העבר "השלדתי" ויש להתמקד בהווה "המכני". באם תקבל חוות דעת סבירה - נסה לנהל משא ומתן ולהוריד את המחיר (אני מאמין שניתן להשיג כזו במצב סביר גם בפחות), במיוחד לאור העובדה שלרכב אין רישוי תקף.

בהצלחה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ישנם פרטים שאני אמור לחפש או לדרוש בקשר למנוע, לטסט או כל דבר אחר

אני לא מבין גדול בענין אז תודה למי שעוזר ותודה על חוות הדעת עד כה, ולעניין אחר

מישהו מכיר מוסך של מיצובישי שיכול לתת לי חוות דעת אמינה באזור פתח תקווה?

פורסם

כמה ק"מ יש לאוטו?

יש לי סופר לנסר אוטומטית שנת 93.

אנחנו החלפנו ראש מנוע ב-100K ק"מ. דהיית הצבע בגג, במכסה המנוע ובמכסה תא המטען הם בעיה ידועה, כך נאמר לי, של לנסרים, במיוחד ששלנו כל חייו חנה בחוץ. אנחנו צבענו מחדש את 3 החלקים האלה לפני כשנה וחצי (עלה 1500 ש"ח).

צריכת הדלק שלנו כ-9 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית וכ-12 ק"מ לליטר בנסיעה שעיקרה בינעירוני.

אנחנו עושים נסיעות ארוכות עם האוטו אבל אחרי שעה וחצי מתחיל קצת לכאוב הגב...

לא אגיד שהוא "לא רואה מוסך" אבל לפחות החלפים לרוב זולים יחסית.

סה"כ - אחלה אוטו. אנחנו מאוד אוהבים אותו (אבל מחליפים כי די, הגיע הזמן למשהו יותר חדש - אנחנו נוסעים המון, כולל נסיעות ארוכות מאוד, ואנחנו רוצים משהו יותר נוח ובטיחותי).

מקווה שעוזר.

:type:
פורסם

כל תגובה עוזרת מאוד

הדבר היחיד שאני די מפחד ממנו זה העובדה שהאוטו ללא טסט

העם הישראלי ידוע בכך שיתרץ על מנת להשיג את המטרה.

האוטו יכול להיות במצב על הפנים ולכן לא עבר טסט ובעל הרכב יכול למכור לי סיפורים מפה עד ירושלים

ולכן אני ממש מתלבט העם כדאי לקחת את האוטו לבדיקה.

נראה לי אני פשוט יבקש מהמוכר לקחת את האוטו לבדיקה על חשבונו כי הוא נשמע דיי בטוח במצב האוטו

ועם תצא בדיקה טובה אני יקח אותו.

מישהו מכיר ויכול להמליץ לי על מכוני בדיקה באזור פתח תקווה

או על מוסכי מיצובישי מוכרים שאני יכול לקחת את האוטו לקבלת חוות דעת?

תודה לעוזרים

חוות דעת נוספות יתקבלו בברכה!

פורסם

נראה לי אני פשוט יבקש מהמוכר לקחת את האוטו לבדיקה על חשבונו כי הוא נשמע דיי בטוח במצב האוטו

ועם תצא בדיקה טובה אני יקח אותו.

מחיר מבוקש על האוטו ומחיר בדיקה... אני בתור מוכר לא הייתי מפסיד כזה סכום אלא משקיע אותו בטסט למשאל.

לנסרים לא חסרים בשוק, חפש באתרים בסגנון יד 2, יש ממה לבחור.

פורסם

חיפשתי וצילצלתי למספר אנשים

רוב המכוניות עם ק"מ עצום

ושאר המכוניות לא במצב לקניה.

ואלו שכן במצב לקניה לא יורדים ממחירון.

פורסם

כמה ק"מ עבר אותו רכב? הק"מ שמראה הספידומטר לא בהכרח משקף מציאות. רכב בגיל המדובר אמור להיות עם קילומטרז' 250K+.

פחות מ-200K מעורר חשדות וסיפורים לא חסרים... אם האוטו באמת עם ק"מ נמוך ואמיתי זאת מציאה.

פורסם

המוכר טוען כי הרכב עבר 160K ק"מ

לפי מה שידוע לי אין דרך לבדוק זאת בוודאות ולכן אני רק צריך לסמוך על המילה שלו

דבר שדי קשה לעשות בארץ..

פורסם

דעתי סובייקטיבית בלבד:

אם אין לך דרך לבדוק שהקילומטראז' לא זוייף (תיעד של הטיפולים במוסך ,אפילו לא מורשה מיצובישי) ולרכב אין טסט - תמשיך לחפש רכב אחר.

למה?

לי יש חשש שכדי להעביר את הרכב הזה טסט צריך להשקיע בו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...