Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רטיבות בתא הנוסעים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאסטה ולתדהמתי אני מוצא מאז ימי הגשם האחרונים רטיבות ברצפה לפני המושב ליד הנהג, מה זה?!

[אין יאוש בעולם כלל!!!

פורסם

יכולות להיות מספר סיבות שאני יכול לחשוב אליהן:

1.האטם של הדלת לא תקין (או יותר חמור שהדלת עקומה ולא יושבת טוב על האטם).

2.חור/חלודה במרכב של הרכב מלמטה (אם זה רכב ישן)

3. אם יש לך SUNROOF יכול להיות שהוא לא אוטם/לא סגור טוב/ניקוזים סתומים.

פורסם
יש לי פיאסטה ולתדהמתי אני מוצא מאז ימי הגשם האחרונים רטיבות ברצפה לפני המושב ליד הנהג, מה זה?!

אתה עונה לעצמך בשאלה... פיאסטה :wink:

פורסם

קודם כל הזילזול בפיאסטה לא במקום, ולשים לב זה פיאסטה לא פוקוס, מדובר בשנת 2000 רק 75000 ק"מ, דלת עקומה? חור בשלדה? אטם הדלת דפוק נשמע יותר טוב, איך מזהים את זה ומה אפשר לעשות?

תודה לכולם, אתם אחלה! ואני לא מבין כלום מהחיים שלי :D

[אין יאוש בעולם כלל!!!

פורסם
קודם כל הזילזול בפיאסטה לא במקום, ולשים לב זה פיאסטה לא פוקוס, מדובר בשנת 2000 רק 75000 ק"מ, דלת עקומה? חור בשלדה? אטם הדלת דפוק נשמע יותר טוב, איך מזהים את זה ומה אפשר לעשות?

תודה לכולם, אתם אחלה! ואני לא מבין כלום מהחיים שלי :D

בשביל לעזור, צריך לדעת מאיזה אזור מגיעה הנזילה. חפש היכן נמצא ריכוז המים הגדול ביותר: האם ליד הדלת? האם המים נכנסים מאחורי הדש-בורד וכו'?

האם ברכב הוחלפה השמשה הקדמית?

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

הרטיבות נמצאת ממש באזור איפה שהנוסע ליד הנהג שם את הרגלים, אבל זה בטוח לא בא מלמטה כי זה גם על השטיח גומי! שם מתרכזת לה שלולית נחמדה. HELP :?

[אין יאוש בעולם כלל!!!

פורסם
הרטיבות נמצאת ממש באזור איפה שהנוסע ליד הנהג שם את הרגלים, אבל זה בטוח לא בא מלמטה כי זה גם על השטיח גומי! שם מתרכזת לה שלולית נחמדה. HELP :?

נשמע כאילו זה מגיע מכיוון הדשבורד ומתפצל, חלק על השטיח וחלק מתחתיו

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קודם כל הזילזול בפיאסטה ממש לא במקום.

אמנם המדוברת היא MK4 אם אני לא טועה, אבל בתור בעליה של MK1 מדהימה המכונה לעיתים גם "THE SILVER BULLET", אני חייב לצאת להגנת הדור הצעיר.

LONG LIVE THE FIESTA 8)

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

הרטיבות נבעה מאטימות גרועה של החלון הקדמי באיזור שמעל הדש בורד (יורדת טיפה פעם בכמה זמן וכך נרטב לאט לאט האיזור של רגלי הנהג)

אם חשוב לך שהרכב ייראה טוב פתח את הניקל שמכסה על החיבור של החלון ומרח שם סיליקון או חומר אוטם אחר כשהאיזור יבש ונקי.

לחילופין : שכבה דקה של סיליקון על המרווח שבין הניקל לפח של הגג ולחלון (ככה אני עשיתי)

חורף נעים ויבש !

פורסם

עוד אפשרות- הפעלת אולי את החימום אחרי הרבה זמן ? אולי הנזילה מרדיאטור החימום הפנימי ?

אם יש לך מים ירוקים ברדיאטור אז הרטיבות צריכה להיות מים ירוקים גם היא.

פורסם

קודם כל תודה לכולם.

דבר שני האוטו היה בקומפיוטסט לפני חודש בבדיקה, לא היו אומרים לי על נזילה מהשמשה הקדמית?!

איך אני מזהה בדיוק איפה הנזילה?

אם זה מהחימום אז היה צריך להיות מים ירוקים, ודווקא נראו לי כמו מי גשם...

נקווה שיסתדר :roll:

[אין יאוש בעולם כלל!!!

פורסם
קודם כל תודה לכולם.

דבר שני האוטו היה בקומפיוטסט לפני חודש בבדיקה, לא היו אומרים לי על נזילה מהשמשה הקדמית?!

איך אני מזהה בדיוק איפה הנזילה?

אם זה מהחימום אז היה צריך להיות מים ירוקים, ודווקא נראו לי כמו מי גשם...

נקווה שיסתדר :roll:

לבד זה לא יסתדר, קח צינור מים, ותתחיל להשפריץ נקודית על כל נקודות החיבור שאמרו לך (למעט המזגן, זה תבדוק אח"כ) תבקש מא__ח/חבר שישב באוטו עם מעיל ומיטריה ושיגיד לך מתי מתחיל לטפטף ומאיפה.

• תוכן חדש...