Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקה\הגנה לאוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש איזהשהו פתרון ריאלי?

נמאס לי שפורצים לאוטו הזה, גנבו את הרדיו ועוד מספר דברים.

אולי איזה אזעקה? מניעת פתיחת הדלת מבפנים ע"י כפתור? אולי איזה זכוכית משוריינת? משהו? :x

כמו פעם שעברה, שברו את החלון, נכנסו וגנבו.

:2gunfire:

פורסם

תתקין את הרדיו בתוך התא כפפות , רדיו עם שלט , (כן אני רציני) ובמקום של הרדיו הקיים תשים כמה שעוני גדישה... ואת הרדיו תמיד סוגרים בערך 500 מטר לפני הבית :)

פורסם

מצטער avvvi אבל פוינטר לא יעזור, יש להם גימיק טוב אבל ברגע האמת הם לא אמינים כלל.

מה שכן אפשר לעשות, אפשר לחבר את האזעקה של הרכב לפלאפון הנמצא תמיד ברכב (עם כמות שיחות מוגבלת-כרטיס חיוג), וברגע שהאזעקה מופעלת הטלפון מחייג אליך ואתה רואה שהאוטו "מתקשר" אליך.

משם אתה מתקשר למשטרה, תאמין לי שהם יבואו בטיסה, הרי שלתפוס פורץ "על חם" היא תפישה רצינית.

בשיא הרצינות!

חבר שלי התקין מערכת כזו על אלפא 33 עם מערכת סאונד בשווי 13,000 שקל!

כשהפונטו עוד הייתה אצלי, דיברתי עם איזה בעל מקצוע, הוא אמר שאם אני מביא את כל החלקים, הוא יסדר לי את הדבר הזה ב-300 שקל, לכם זה יעלה יותר, כי אני מכיר אותו!!!

Honda Civic 5D, 2009, Black

VW Bora TDI, 2002, White- נגנבה...

פורסם

אם יש פאנל תקפיד לקחת אותו איתך או לפחות להסתיר אותו, אם יש מגברים\ רמקולים, לכסות אותם ככה שלא יראו אותם. אם יש סמלים על האוטו (יש לך אימפרזה GT נכון?) שמצביעים על כך שהוא GT להוציא, משום מה לגנבים יש יותר נטייה ללכת על מכוניות ספורטיביות.

פורסם

אגב סמלים של GT... מה אתה חושב שהוא יעשה עם הכונס והכיסאות ??????

אני עד היום לא מבין איך לא המציאו רדיו דיסק נשלף.. לא רק הפאנל - כל הרדיו דיסק.. שיתחבר לתוך קופסא עם פינים כזה וינעל אנערף.. לי לא הייתה בעיה לקחת את זה הביתה כל יום .. מישהו רוצה להתחיל סטארטאפ ?

פורסם
אם יש פאנל תקפיד לקחת אותו איתך או לפחות להסתיר אותו, אם יש מגברים\ רמקולים, לכסות אותם ככה שלא יראו אותם. אם יש סמלים על האוטו (יש לך אימפרזה GT נכון?) שמצביעים על כך שהוא GT להוציא, משום מה לגנבים יש יותר נטייה ללכת על מכוניות ספורטיביות.

כמה פעמים פרצו את האוטו הזה.

תכלס המערכת די זולה אבל מה.. אני ישים כיסוי על הגריל ? או?

סמלים על האוטו.. אין. רק מדבקה של AWD בצד שמגיעה עם כל מכונית סובארו.

חשבתי לשים אזעקה שתעיר את כל השכונה :roll:

האוטו עומד בחניון ככה שברקים, רעמים ואגזוזים (בעיקר אופנועים) למיניהם לא יפעילו את האזעקה.

פורסם
אגב סמלים של GT... מה אתה חושב שהוא יעשה עם הכונס והכיסאות ??????

אני עד היום לא מבין איך לא המציאו רדיו דיסק נשלף.. לא רק הפאנל - כל הרדיו דיסק.. שיתחבר לתוך קופסא עם פינים כזה וינעל אנערף.. לי לא הייתה בעיה לקחת את זה הביתה כל יום .. מישהו רוצה להתחיל סטארטאפ ?

המציאו את זה. פעם כל הרדיו דיסק/טייפ היה נשלף בעזרת ידית בקדמת המכשיר.

זה גועל נפש של דבר, מסורבל לגמרי ואף אחד לא רוצה להסתובב עם רדיו דיסק בתיק.

פאנל נשלף זה שיפור (שגם לא עושה את העבודה), בתכלס האינטרס של החברות שמייצרות את המוצרים האלה זה שימשיכו לגנוב אותם, ככה אנשים קונים יותר. אם זה לא היה האינטרס שלהם כבר מזמן היה פתרון יותר מתוחכם לבעיה הזאת.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
יש איזהשהו פתרון ריאלי?

אולי איזה אזעקה? מניעת פתיחת הדלת מבפנים ע"י כפתור? אולי איזה זכוכית משוריינת? משהו? :x

אין שום דרך.

הפתרון האידאלי הוא לשים ציוד צנוע, להוציא את הפאנל כשיוצאים מהרכב, להסתיר את הרמקולים, לעשות ביטוח למערכת ולשמור על קשר עין עם האוטו - גם מהבית.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
יש איזהשהו פתרון ריאלי?

אין שום דרך.

הפתרון האידאלי הוא לשים ציוד צנוע, להוציא את הפאנל כשיוצאים מהרכב, להסתיר את הרמקולים, לעשות ביטוח למערכת ולשמור על קשר עין עם האוטו - גם מהבית.

איציק

המערכת צנועה, הוצאתי פנאל, להסתיר את הרמקולים? איך?

קשר עין - אין, זה בחניון.

לגבי ביטוח, שוב, המערכת "צנועה", לא נראה לי שווה להשקיע בביטוח מיוחד למערכת.

פורסם

להסתיר זה לא בעיה, פשוט תשים משהו מעליהם (בגדים, ספרים, אני יודע מה :lol::lol: )

ואני הייתי גם שם את הדבר הזה נגד שמש כדי שלא יראו מה יש בתוך האוטו (ביחד עם חלונות מושחרים, אף גנב כמעט ולא יראה מה יש בתוך האוטו)

פורסם
להסתיר זה לא בעיה, פשוט תשים משהו מעליהם (בגדים, ספרים, אני יודע מה :lol::lol: )

ואני הייתי גם שם את הדבר הזה נגד שמש כדי שלא יראו מה יש בתוך האוטו (ביחד עם חלונות מושחרים, אף גנב כמעט ולא יראה מה יש בתוך האוטו)

פעם שניה שאתה עונה בתר'ד הזה ולא רק שאתה לא עוזר, אתה גם מזיק !

בכדי להחביא את הרמקולים, שמים בד אקוסטי, בד שמעביר צלילים בצורה חלקה וגורם להראות כאילו המגש ריק

פורסם

בכדי להחביא את הרמקולים, שמים בד אקוסטי, בד שמעביר צלילים בצורה חלקה וגורם להראות כאילו המגש ריק

:mm_yeah:

אכן כך. אצלי בRSI היה סאב מאחורה שהוסתר אחרי עבודה קשה בבד אקוסטי עבה + וילון אחורי.

אבל זה לא ממש עוזר... מי שרוצה לפרוץ, יפרוץ.

:-)

פורסם

אני לא התכוונתי להסתיר תמיד, אלא רק כשהוא יוצא מהאוטו בלילה ולא רוצה שיראו את הרמקולים, אם רוצים להסתיר קבוע אז בהחלט הבד האקוסטי הוא הפתרון.

פורסם

המערכת צנועה, הוצאתי פנאל, להסתיר את הרמקולים? איך?

קשר עין - אין, זה בחניון.

לגבי ביטוח, שוב, המערכת "צנועה", לא נראה לי שווה להשקיע בביטוח מיוחד למערכת.

באיזה תדירות הפריצות מתרחשות ?

האם פורצים רק לרכב שלך ? (או שגם השכנים שלך ניזוקים מהעניין)

במידה וזה קורה לעיתים קרובות, שקלת שימוש באמצעים אלקטרוניים לאיתור הגנבים ? (מצלמה)

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...