Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת דגם של סאאב

Guest דיןדיןדין
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest דיןדיןדין
פורסם

שלום אז ככה אני מעוניין לרכוש רכב סאאב משנתון לא חדש בין 94 לבין 2000 אז ככה רציתי לדעת על החברה תכלס איך היא אמינה לא אמינה בטיחותי לא בטיחותי והעם היא נוחה מהירה? כמה היא שותה?

והחשוב ביותר איזה דגם בשנתונים האלו נחשב להכי אמין דגם 9000 או 900 או 9-5

פורסם

ה-9000 מבוססת על פלטפורמה TYPE 4 של פיאט, אלייה יושבת ה-164 שלי, פיאט כרומה, לנצ'יה תמא וסאאב 9000.

מנוע 2 ליטר רגיל נותן 135 כוחות סוס וטורבו בנפח הזה נותן 175. לפי אלפא 164 אני יכול להגיד שהאוטו פשוט בנוי לשיוט במהירות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מעוניין לרכוש גם כן סאאב אבל אני מתלבט בין 9-3 לבין 9-5 מה ההבדל בניהם?מבכינת אמינות,בטיחות,אמינות,דלק,פאר.

מדובר שנתונים בין 98 לבין 2001

• תוכן חדש...