Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, הנני עומד בפני ביצוע טיפול לאלפא 33 94' 1.5 ל' הזרקה.

הייתי מעוניין לדעת את הרכיבים אותם אני צריך להחליף חוץ מ:

1. פלאגים

(אילו פלאגים מומלצים לדגם שלי?

חלק אומרים NGK BP6ET 3 אלקטרודות, חלק אומרים המקוריים

4 אלקטרודות GOLDEN LODGE, וחלק אומרים BOSCH DC7 או DC8 אלקטרודה אחת בכלל)

2. שמן (איזה שמן מומלץ? המנוע עבר לא מעט ק"מ)

3. מסנן שמן (שוב, איזה עדיף?)

4. פילטר דלק

5. ניקוי פילטר פתוח- כיצד? שמעתי משהו על סבון כלים, יש אמת בדבר?

מה עוד? חבר'ה תעזרו לי בבקשה.

תודה.

פורסם
2. שמן (איזה שמן מומלץ? המנוע עבר לא מעט ק"מ)

מנוע עם הרבה ק"מ, ממליץ על שמן מינרלי 20W50 מהאיכותיים יותר שעומד בתקן SJ.

על איזה ק"מ מדובר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פלאגים של champion לדעתי מעולים, הבעייה שקשה להשיג אותם, אני נוסע על לאנצ'יה וכשאני צריך פלאגים אז אני מזמין דרך מוסך פיאט והם מביאים לי את המקוריים מה שאתה צריך זה n6ycc הם עולים בסביבות המאה ש"ח.

שמן בהנחה שהרכב לא אוכל אצלך שמן זה ליקווי מולי 10w40 חצי סינטטי עם התוסף במיכל האפור.

פילטרים זה כבר עניין לשיקולך תרצה פילטר שמן מקורי אז גם דרך המוסך של פיאט, תחליפי יש בכל חנות חלפים.

פורסם

1. שמן: AGIP או ליקווי מולי 10W40 יעשו את העבודה מצוין, ואאל"ט ה-AGIP אפילו מומלץ ע"י היצרן.
  2. מסנן שמן: מ-ק-ו-ר-י בלבד. ההבדל במחיר בינו לבין תחליפי עומד על שקלים בודדים (קראת נכון: ההפרש אינו עולה על עשרה שקלים, במקרה הרע ביותר).
  3. מסנן דלק: לא ידוע לי שיש מסנן מיוחד לאלפא רומיאו. אתה צריך מסנן למערכת הזרקה, שמחירו ככל שידוע לי עומד על כ-50 ש"ח. שים לב שלצורך החלפתו עליך להרים את הרכב על ליפט, היות והמסנן ממוקם מאחורי הגלגל הקדמי-שמאלי והגישה אליו בלתי אפשרית מכל כיוון אחר.
  4. כדי לנקות פילטר פתוח, עליך להשתמש בקיט יעודי. אם אין לך את הקיט, ניתן גם לשטוף את הפילטר במים חמים ולאחר מכן להשרות אותו בגיגית עם אבקת כביסה. החשוב ביותר הוא לדאוג לשמן אותו כראוי לאחר היבוש בשמן יעודי, אחרת הוא פשוט לא יסנן דבר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ב-250K ק"מ לשים 10W40? :shock:

10W40 מומלץ באירופה בגלל הקור. אפילו בחורף, אצלנו טמפרטורות מעל ל-0 (בד"כ).

מעבר לזה המנוע שחוק והשמן ששמו בו כאשר היה חדש זה לא אותו שמן ששמים אחרי כ"כ הרבה ק"מ.

מכונאי שלי המליץ לי לשים 20W50 וזה מה שאני שם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

במקרה, יש לי רכב זהה לרכב של פותח השרשור. נכון להיום מד המרחק מצביע על מעט יותר מ-227K ק"מ.

מאז שהרכב אצלי (יותר מארבע שנים) אני משתמש בשמן בדרגת 10W40 ואין בעיות של אכילה, נזילה ושאר מרעין בישין.

אין בעיה להשתמש בשמן הזה כל עוד המנוע מטופל ומחליפים שמן ומסנן בזמן.

לגבי סוג הפלאג: אין לי מושג.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...