Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סתם שאלה: מהו הרכב החזק בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חזק איך?

בצורתו המקורית?

אחרי שיפורים?

עבור קו ישר בלבד?

אם אתץה מדבר על דראג - אז תראה מי היו היזוכים בתחרויות שהתקיימו.

נינ על זה דיווח מפורט ב-"אוטו".

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

פשוט תסתכל מי ניצח...

אגב, מי שניצח שם הוא הרכב המהיר ביותר (על פני מרחק קצר נתון), ולא בהכרח "החזק ביותר".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הרכב שניצח הוא לא החזק ביותר, אבל הוא ממש קל - ולכן הכח שלו הספיק כדי לנצח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בעלי הכי הרבה כח סוס סביר שאלה 2 הסוסים להובלות כבדות מיוחדות של "תעבורה". או איזה משאית מכרות - יוקליד/פרליני/טרקס/ליבהר. אבל הם לא הכי מהירים . הם איטיים כל כך שמעבירים אותם על מובילים.

פורסם

אם הגענו למשאיות, למיטב ידיעתי, המשאית הכי גדולה בארץ היא אכן משאית מכרות, שנמצאת במפעלי ים המלח.

מפלצת מטורפת.

אם אני לא טועה, היא מתוצרת קטרפילר.

אני בספק אם TREX מיובאים לארץ, וגם אם כן אז הם ממש לא חזקים בשוק.

בכל מקרה, בתערוכת "באומה" האחרונה בגרמניה TREX הציגו את המפלצת אאאאהה.. משאית הכי גדולה בעולם.

זאת מעין דחפור/טרקטור של חפירת מכרות. משהו ע-נ-ק. יצא לי לעמוד בתוך הכף שלו. פשוט מדהים.

פורסם

אליבאבא, אתה חושב שיש רכב כלשהו בארץ עם יותר כ"ס?

אם נתחשב בזה שאין מכוניות בארץ שנמכרות עם יותר מ600 כ"ס בגג של הגג, בשביל לעבור את היוקליד צריך לשלש את הכח הבסיסי שמגיע עם המכונית הפרטית הכי חזקה שנמכרת בארץ.

ואם נצא מתוך נקודת הנחה שלשפר מנוע שגם ככה מפיק 600 כ"ס זה לא בדיוק כמו להכפיל את הכ"ס של איביזה טורבו, אז אני בספק אם יש רכב בעל יותר כ"ס.

בכל מקרה, גם אצל אבא שלי יש כמה משאיות ענק שכאלה, כמו היוקליד, רק קצת יותר קטנות וכמעט כולן של קטרפילר.

אני יכול לברר כמה כ"ס יש למפלצות הללו :roll:

פורסם

גם הטאטרות (ATC) ושום משאית סטנדרטית לא מתקרבות למשאיות מכרות כמו היוקליד שהם פשוט בגודל ועוצמה אדירות.

אכן במחשבה שניה רק לטנקים וקטרים יש אולי הספקים שמשתווים ל 1500 כ"ס ומעלה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...