Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסטרה 2005 והגיר הרובוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני מעוניין לקנות אופל אסטרה שנת ייצור 2005 ( צורה חדשה ) מנוע 1.6 אוט'.

אנחנו רוצים רכב על דגש הבטיחות ופחות על הביצועים. היה לנו אופל אסטרה מהדור הקודם ואהבנו אותה מאוד.

הבעיה מתחילה בכמה דברים. קודם כל כל מי שאני מתייעץ / שואל לגבי הרכב המשפט הראשון " גיר רובוטי ?! אל תתקרב !"

ואני שואל למה ? יש איזה בעיה מיוחדת שאתם יודעים על האמינות של הגיר הזה ? ההתנהגות של הגיר שונה מגיר אוט' רגיל ?

אני יודע שבדגם 1.8 ברכב הזה ישנו גיר אוט' שאינו רובוטי וכל ההמלצות מכוונות אותי לרכוש 1.8 אבל מבחינת התקציב זה לא

מתאפשר כי ההבדל במחירים הוא בין 10-15K ש"ח. התקציב שלי עד 70K ורצוי פחות. 1.6 אפשר לרכוש עם קצת סבלנות

גם ב 65-67K כאשר המחירון עומד על 75K ויותר תלוי ברמת הגימור. זאת כמובן בגלל שוק לא מדהים.

מאוד אשמח לדעת מה דעתכם בנושא.

תודה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

גירים רובוטיים לרוב, קשה להסתדר איתם בגלל התנהגות שלהם, למרות שיש נהגים שמתרגלים.

גיר רובוטי טוב יש ל-VW, מדובר על DSG עם שני קלאצ'ים. DSG מעביר הילוכים כמו אוטומט רגיל וזה רק בתנאי שאתה עושה את מה שהגיר ניחש...

ממליץ ללכת על גיר אוטומטי הידראולי - במיוחד ברכב משומש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האסטרה הוא רכב טוב , בטיחותי ואיכותי.

מאד לא מוערך בארצונו הקטנה.

יש עדיפות גדולה ל1.8 , הגיר האוטומט הרגיל פשוט וטוב.

ה1.6 הרובוטי אכן פחות מומלץ אבל ניתן ליחיות איתו...

עובדה, קונים קורולות חדשות עם גיר רובוטי (צורת העבודה די דומה)

לפי מצב השוק ניתן להיתמקח על המחיר...

• תוכן חדש...