Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיגרים רבותיי, יש פה מומחים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה עוזר לך במשהו: יש מול העבודה שלי באלנבי פינת רוטשילד בת"א חנות למוצרי טבק, שאם לשפוט לפי הצורה שלה, מאוד ותיקה בתחום.

הצצתי בה פעם מתוך סקרנות ויש לו שם סחורה מאוד מגוונת. אני מניח שאם הייתי מעשן, הייתי לבטח שופך שם הרבה כסף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
70 אחוז מהסיגרים יגרמו לך לסחרחורת אם תיקח לריאות .

שלא לדבר על סרטן בגרון, שאתה ממש יכול להרגיש אותו מתקרב עם כל שאיפה לריאות.

לשאלתך- יש במלון דייויד אינטרקונטיננטל בר שמוכר סיגרים, נקרא (כמה מפתיע)- "אינקה סיגר בר".

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
שלא לדבר על סרטן בגרון, שאתה ממש יכול להרגיש אותו מתקרב עם כל שאיפה לריאות.

אם אתה משאיר את העשן בפה, הסרטן יהיה בחלל הפה (לא זכור לי שם הסרטן המדויק).

ממעשני סיגריות, הבנתי שיותר "בריא" לקחת לריאות.

משום שאז העשן מתחלק בין הריאות, הגרון והפה. ונשאר כמה שפחות זמן בכל חלק וככה הסבירות לסרטן יורדת.

מי שמשאיר בפה, מעלה את הסיכוי לסרטן בפה.

לא כך?

פורסם

סיגר טוב הוא סיגר שעשוי כולו מטבק נקי, בלי עטרן כמו בסיגריות רגילות.

והעטרן ושאר החומרים הרעילים הנמצאים בסיגריה הם אלה הגורמים לזפט בריאות וכל מניי מחלות לא עליינו.

בבקשה אל תהפכו את התרד' הזה לכמה הסיגר מזיק, כי הרבה דברים מזיקים אף יותר ואנחנו עדיין עושים אותם.

צריך לחיות עם "שאיפה" להנות מהחיים.

:-) just smile
פורסם

אבא שלי כבר מעשן כמעט 20 שנה סיגרים.

אפילו יש לנו ארון מיוחד לסיגרים שיכול להכיל 100 קופסאות סיגרים.

בכל מקרה, הינה רשימה של סיגרים טובים:

קוהיבה, הויו דה מונטרה, רומאו א גו'לייט , דון טומאס, דאווידוף וכ'ו.

את כל אלה אבא שלי מעשן.

סיגרים זאת דרך חיים מאוד יקרה, ברגע שאתה אוהב את זה אתה תעשן את זה כל החיים - הרבה מאוד כסף.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לאור שאלת המקטרת האחרונה שצצה - מעלה מן הנשכחות.

שאלה, גם קוהיבה, וגם קריסטו הם גוף מלא (חזקים), האם יש משהו שהוא קל-בינוני, עם ארומה טעימה באמת, שאינו עושה עיקצוצים וטעם של .. סיגריה, בפה ?

אשמח לעצה מהמומחים

תודה

פורסם

אני אהבתי את הדוידוף, ובאופן כללי אני יותר אוהב את הסיגרים העבים יותר.

לגבי המלצות יותר רציניות אני יכול להתייעץ עם שכן שלי (יהודי צרפתי) שחובב מושבע של סיגרים איכותיים, ושהתחביב הכי גדול שלו זה לחכות ליום ראשון, ואז לרדת לחנייה, להניע את היגואר E-TYPE המדהימה שלו (67 אם אינני טועה), להצית סיגר ולצאת לקרוע את העיר.......

הבנאדם קרוב לגיל 70,כשהוא מצית את הסיגר ונכנס ליגואר שלו חוזר 50 שנה אחורה, נכנס לפניות בזריקת תחת ונהנה מהחיים.

לזה אני קורא LIFE STYLE.

:-)

כשביקשתי ממנו לפני כמה חודשים שיעשה לי סיבוב הוא אמר לי בלי לחשוב פעמיים "מה הבעיה, כשתרצה את האוטו תבוא לקחת את המפתחות", אמרתי לו שלא תודה, אני מפחד לנהוג ברכב שלו (הרכב שוחזר בדקדקנות עד רמת הונטיל,חס וחלילה אני אשרוט לו את הרכב אני ארצה לקבור את עצמי מרוב שארגיש רע,ולך עכשיו תשבור את הראש עם למצוא חלקי חילוף).

רכב מדהים ובנאדם עוד יותר מדהים.

ובחזרה לסיגרים... :)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מחפש משהו שאין בו את הטעם המגעיל של סיגריה, את העקצוץ המרגיז הזה.

בתור אחד שלא מעשן סיגריות (הטעם גורם לי לבחילה) - הבנתי שסיגרים זה עולם אחר, עולם טעים וריחני

• תוכן חדש...