Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הונדה אקורד שנת 2004 מנוע 2000 סמ"ק

ורציתי להחליף לגאנט 17"

כרגע יש לי 195/65/15

רציתי לדעת לאיזה מידה להחליף ואיך תהיה ההשפעה על הרכב מבחינת דלק וסחיבה !

ולדעת אם למישהו פה יש את הדגם הזה והחליף כבר לראות את ההשפעה מנסיון

תודה .

פורסם
יש לי הונדה אקורד שנת 2004 מנוע 2000 סמ"ק

ורציתי להחליף לגאנט 17"

כרגע יש לי 195/65/15

רציתי לדעת לאיזה מידה להחליף ואיך תהיה ההשפעה על הרכב מבחינת דלק וסחיבה !

ולדעת אם למישהו פה יש את הדגם הזה והחליף כבר לראות את ההשפעה מנסיון

תודה .

אני מבין שאתה רוצה להחליף לצמיג 225/45/17

הרכב יראה קצת טפשי, כי זה כולו 2 ליטר, לא משהו היסטרי. החישוקים "15 נראים ממש על הפנים, אתה צודק. אם כבר, הייתי ממליץ לך לעלות לחישוק 16 עם צמיגים נוחים יחסית של 205/55/16. כך גם תשמור על נוחות נסיעה סבירה, מראה סולידי וחסכון כספי לא קטן.

תחשוב על זה :wink:. בעתיד תחליף ל-2.4 ליטר ותהנה מהחישוקים 17 וביצועים טובים יותר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אני מבין שאתה רוצה להחליף לצמיג 225/45/17

הרכב יראה קצת טפשי, כי זה כולו 2 ליטר, לא משהו היסטרי. החישוקים "15 נראים ממש על הפנים, אתה צודק. אם כבר, הייתי ממליץ לך לעלות לחישוק 16 עם צמיגים נוחים יחסית של 205/55/16. כך גם תשמור על נוחות נסיעה סבירה, מראה סולידי וחסכון כספי לא קטן.

תחשוב על זה :wink:. בעתיד תחליף ל-2.4 ליטר ותהנה מהחישוקים 17 וביצועים טובים יותר.

למה שיראה טיפשי? ומה זה קשור לגודל המנוע שלו? מה ההבדל מבחינת מראה חיצוני בין ה2.0 לבין ה2.4? יש הבדל בגודל הרכב? לא, ככה שזה לא משנה,

אני אומנם לא עשיתי את זה באקורד, אבל כן החלפתי במאזדה 6 שלי מגודל 15 ל17 לג'אנט של הדגם המפואר 2.3,

והרכב נראה מדהים! שינה אותו לגמרי!!! כל עוד הג'אנט שאתה שם נראה טוב ומתאים לרכב, (ממליץ לך לעשות כמוני ולשים רק ג'אנט של החברה, או מעין חיקוי, יש המון כאלה,)

בהצלחה..

----------------

עריכה, שכחתי להזכיר לגבי נוחות נסיעה ודלק, אכן הנוחות נסיעה נפגמה, אבל לא בצורה שמפריעה לי, אני מבסוט מאיך שהרכב שלי נראה עכשיו ככה שמדי פעם להרגיש את הבמפר בצורה טובה יותר ממש לא מפריע לי, לא קריטי בכלל.

לגבי הדלק, אני אתן לך נתונים ואתה תעשה את החישוב שלך, לפני החלפת הצמיגים והג'אנט הרכב אכל לי בממוצע ליטר ל10 וחצי קילומטר. עכשיו הוא אוכל 1 ל9, אני אישית לא מרגיש את זה בתדלוק...לא משמעותי עד כדי כך עבורי, כי זה דבר שווה את זה עבור מי שחשוב לו המראה החיצוני של הרכב.

פורסם
למה שיראה טיפשי?

כי כל אחד שמבין מספיק לו מבט אחד על הרכב כדי לראות רכב סטנדרטי +- שהורכבו לו ג'אנטים יותר גדולים מרכב יותר מפואר שהלך לטוטל לוס, זה למה.

מאוד מצחיק לראות לפעמים מאזדה 6 בגרסת ליסינג לשעבר שמורכבים לה ג'אנטים "16 של מאזדה 3 קומפורט. אולי אפשר לעשות איתה רושם על חבר'ה בבלוק, אבל זה מגוחך.

מה ההבדל מבחינת מראה חיצוני בין ה2.0 לבין ה2.4?

מפלט מפוצל וחתך צמיגים יותר נמוך בקוטר יותר גדול. לפי דעתי זה טפשי להרכיב על גרסה זולה של אקזקיוטיב ג'אנטים של S-TYPE ולהתגאות בזה. מה הצעד הבא, הדבקת סמל S-TYPE? או קניית באוטו דיפו מפלט דמא מפוצל?

לפי דעתי לקחת הכל בפרופורציה כדי להראות טוב ,סולידי ולא מצחיק.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי אקורד 2004, והיחלפתי ל 205/55/16 עם צמיגים של Pirelli

הרכב נוסע אחרת, הוא מרגיש יותר קל כי משקל מגנזיום הוא נמוך יותר,

רכב עמיד בסיבובים בצורה שלא יאמן, אני מאוד מבסות, 17" לא חושב שכדאי הרכב יהייה מאוד נוקשה על הכביש כי חתך של הצמיג יהייה מאוד נמוך וגם צריך עוד לקבל אישור ממחון טסטים, בשביל ה 16" קיבלתי ככתוב בספר רכב שמותר.

יש לי שאלה אליך, אני מאוד אשמח אם תוכל לענות לי:

האם דבר הבאה קורה אצלך באוטו:

1) רכב מונע וחם, בעמידה ובהילוך D.

2) תחבה ותדליק אורות, ותחקה בין ההדלה וחיבוי.

כאשר אני עושה זאת הטורים אצלי משתנים, אורות דלוקים 750

אורות מחובים 650-600 ואוטו קצת בויברציות, כמובן הכול בעמידה עם אוטו מחומם ובהילוך דרייב.

מאוד אשמח אם תבדוק. תודה.

דרך אגב יש לי תמונה של אוטו עם מגנזיום חדש אם תרצה אני יכול לשלוח.

• תוכן חדש...