Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-205 יצאה שלשום מטיפול גדול כולל החלפת מצבר שמנים פילטרים פלאגים וכדומה כולל אינפוזיה, השבוע היא אמורה להכנס גם להחלפת טיימינג ומשאבת מים על הדרך.

לפני הכניסה לטיפול הטיימינג רציתי לדעת כיוון אולי למה לאחר הטיפול כשהאוטו בעמידה מרגישים כי הוא לא עובד עגול ויש רעידות קלות מכיוון המנוע, בנוסף לכך ישנה שריקה מכיוון המנוע בטווח מאד קטן של המצערכת ולא ממ שמשנה ההילוך או המהירות, פשוט אם אני לוחץ בטווח מאד מסוים של המצערת אני שומע מעיין שריקה מכיוון המנוע ואם אני לוחץ מעט יותר או פחות היא נעלמת.

יש לציין כי לאחר הטיפול הרכב נוסע טוב בהרבה מאיץ חזק ותגובות המצערת חדות בהרבה.

הרכב הוא ה-205 ואשמח לכיוון כזה או אחר.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

יכולים להיות חוטים של פלאשים, מפלג הצתה, סתימה במערכת דלק או משאבת דלק.

לפי דעתי, כדאי להוסיף תוסף דלק לניקוי המערכת ולראות אם יש שיפור אחרי זה.

אצלי היה דבר דומה שהאוטו התחיל לקרטע על טורים נמוכים. אחרי ששמתי תוסף דלק שכחתי מבעייה, כבר חודשיים אין לי את הבעייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נעשתה אינפוזיה שנראית לי חזקה יותר מכל תוסף דלק. אני יכול לנסות אבל פשוט לא נראה לי שזה הסיבה\פתרון.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

אולי כדאי במקרה שלך להחליף כבלי הצתה ו/או מפלג ו/או משאבת דלק. אם זה אף אחת מאלה, אז יש בעייה במערכת הזרקה ויש טעם לגשת למכון שמתמחה במערכת זו. אולי כדאי אפילו לגשת קודם למכון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מדוע נעשתה אינפוזיה? הרי מדובר בהזרקה חד נקודתית, עם מזרק שיושב מעל המצערת, כך שתמיד "בית המצערת" נקי, מבריק.

אינני פוסל את האינפוזיה, ההפך, הדבר מביא לניקוי תאי השריפה מפיח, וזה טוב, מועיל, ורצוי.

מעבר לכך, השריקה יכולה לנבוע מרצועה שאינה מתוחה, או מיניקת אוויר שאינה רצויה. אם כך הדבר, זה גם עלול להסביר את הרעידות.

בכלל, מנועים של 205 רועדים קלות בסרק, אולם בכל מקרה לא צריך לרעוד יותר ממה שרעד טרם הטיפול, אם קיים מצב כזה.

אין סיבות רבות לזיופי מנוע ב205 , המערכת פשוטה מאוד (למי שמכיר אותה) ,כוונתי, ללא עודף חיישנים או בעיות זיהוי תקלות.

בדוק את נושא השריקה ועדכן. ציין בנוסף, האם הרעידות התחזקו לאחר הטיפול. זכור, מנועי 205 רועדים קלות. אך לוודא שזה הטווח ולא מעבר לכך.

בברכת שבת שלום

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אנסה לברר את מקור השריקה ואכן הרעידות התחזקו לאחר הטיפול, המנוע מעולם לא היה זז בתוך תא המנוע כשמכסה המנוע היה מורם וכעת ניתן לראות אותו ממש זז לעיתים.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

האם המצבר החדש הותקן במקביל לישן או בנפרד? אם נותק המצבר הישן לכמה דקות אפשרי שהתאפס המחשב והמערכת לא חזרה למצב הנכון. כדאי לנסות לאפס שוב את המחשב ולאחר האיפוס להמתין כמה דקות בסרק בלי לגעת בדוושה. אחר כך לצאת לנסיעה קצרה ולבדוק את הרעידות שוב.

האם הפלאגים שהותקנו הם מהדגם המתאים?

האם חוברו כל צינורות הוואקום למקומם בתא המנוע?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הצינורות במקום והרכב כבר עבד טוב, עניין המצבר מאד מעניין ואשמח לדעת איך ניתן לעשות ריסט למחשב שכן זה הדבר הכי הגיוני ממ השהועלה כאן, אשמח לנסות את הדבר. איך עושים ריסט למחשב ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

סוויץ' פתוח, מנוע לא מונע, ניתוק כבל הפלוס, לאחר חצי דקה, סגירת סוויץ', לאחר מס' דקות חיבור המצבר.

הנעת הרכב ללא נגיעה בגז , לדקות ארוכות, ואז נסיעה רגילה.

אם אין אזעקה או אימובילייזר באוטו, עדיף לנתק את המינוס.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני אתה סגור על זה? ראיתי לא פעם אחת מחשבי בקרה ניזוקים לאחר ניתוק כבל פלוס עם מתג הצתה פתוח!

מבחנתי תמיד - לנתק רק מינוס מצבר.

פורסם

היום עשיתי קצת בדיקה מתחת למכסה מנוע, וגיליתי שמכסה הפילטר אויר כולל מכסה יחידת ההזרקה חופשיים לחלוטין ! הידקתי את הבנד סביב יחידת ההזרקה וחיזקתי את הפילטר אוויר וצינורות הנשם שמתחברים אליו, והמצב טוב בהרבה.

האם הגיוני שזו הייתה הסיבה ? האם לוותר על הביקור במוסך ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

• תוכן חדש...