Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמצחיק שהתחנה הכי זולה בארץ נמצאת ליד הבית שלי.

סונול כפר יונה , 35 אג' הנחה על 95 , ו 230 אג' על סולר.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מציע לכל אחד למצוא בסביבת המגורים שלו תחנה אחת שהוא סומך עליה ולתדלק שם ואולי שם לנסות להשיג הסדר הנחה.

אני אישית מתדלק בתחנת סונול שגובה 6.75 ש"ח לליטר 98- זול יחסית לעומת תחנות אחרות שנתקלתי בהן.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

נגיד ויש לי את הכרטיס של פז אני עדיין יכול לקבל הנחה על תדלוק עצמי?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

באשדוד יש כמה תחנות שנותנות הנחה של 30 ו 35 ל95 ו230 לסולר.

בן כהן, אתה רושם שטויות.

דבר ראשון תוסף ב 20 שקל עולה יותר משישיית מים. :-)

דבר שני יכול להיות שבאיזור שלך יש תחנה פרטית של סונול שמוהלת או מזייפת במשאבה או מה שלא יהיה, אבל להגיד כל סונול חרא וצריכת דלק פחות טובה זה באמת שטויות!

בקיצור עזוב כל מה שרשמת עכשיו ובהודעה הקודמת שלך שטויות.

:lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

א. היתכוונתי למים בטעם תפוח :wink:

ב. תקרא, כתבתי שסטטיסטית סונול ופז מככבות הכי הרבה...

לא שכולם לא בסדר...

אבל עזוב, העיקר שיהיה לכולנו יום טוב..:-)

פורסם

אני כבר כשנה וחצי עם פזומט.

לפי מה שתארת עכשיו, לא היה שום שינוי. את אותם התנאים קיבלתי גם אז (90 אג' הנחה, ולאחר שנה יורד ל-70 אג').

בחרתי שלא להתקין את ההתקן ברכב, אלא להשתמש בכרטיס. ולא היתה בעיה מעולם לתדלק בכל תחנת דלק של פז.

כמובן שההנחה היא על המחיר המלא, ואין הנחה נוספת על שירות עצמי.

פורסם
המצב היחיד שיכול לקרות שאני אתדלק בפז , זה אם יחלקו שם דלק חינם, או בהנחה משמעותית מאוד.

באיזו תחנה אתה מתדלק?

פורסם
כמובן שההנחה היא על המחיר המלא, ואין הנחה נוספת על שירות עצמי.

ובגלל זה, זה לא תמיד משתלם

לפני שבוע בערך תדלקתי במחיר של 6.42, בלי שום כרטיסים וכו'

המחיר המלא ל 98 אני מניח משהו כמו 7.10-7.20 אז בכל מקרה יוצאת אותה הנחה (לפחות במקרה שלי)

פורסם
באיזו תחנה אתה מתדלק?

בשנתיים האחרונות אני מתדלק בתחנת דלק ראש העין / דלק צומת הכפר הירוק.

תדלוק בתחנות הללו משפר את צריכת הדלק אצלי בכ50 עד 70 ק"מ למיכל לפי מחקר שביצעתי בשני הגולפים במשך כמעט שנתיים (הקודמת והנוכחית) ומתועד היטב באקסל.

בכל פעם שתידלקתי "דלק דרגון" , צריכת הדלק השתפרה (וגם תגובת המנוע).

ולמען האמת אני לא מאמין שיש משהו מיוחד בדלק הזה מלבד השם שלו ,אבל כנראה ההבדל הוא באיכות הדלק שרוכשת דלק ובנקיון המיכלים.

בכל פעם שתדלקתי בפז צריכת הדלק היתה מזעזעת, שלא לדבר על הצלצולים ותגובת המנוע. (כנל לגבי טן ושאר הקטנות)

אם המצב קשה ואין דלק בסביבה - אני הולך על דור אלון. (כפי שממש במקרה עשיתי היום ומעניין מה תהיה הצריכה)

בנוגע לנושא ההנחות:

זה לא חשוב כמה הנחה, זה חשוב כמה משלמים בתכלס.

בשבוע שעבר תידלקתי בתחנה עם 20 אגורות הנחה , והשבוע תדלקתי בתחנה עם 15 אגורות הנחה,

ודווקא בזו עם ה15 אגורות הנחה - המחיר לליטר יצא יותר נמוך בכמה אגורות טובות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ובגלל זה, זה לא תמיד משתלם

לפני שבוע בערך תדלקתי במחיר של 6.42, בלי שום כרטיסים וכו'

המחיר המלא ל 98 אני מניח משהו כמו 7.10-7.20 אז בכל מקרה יוצאת אותה הנחה (לפחות במקרה שלי)

זה משתלם תמיד.

היום המחיר של 98 עומד על 7.15 אם אני לא טועה. זה אומר שאתה מתדלק ב-6.25 אם יש לך הנחה של 90 אג'.

ואתה לא צריך לחפש תחנת דלק שנותנת הנחה גדולה. תחנות של פז יש בכל מקום.

פורסם

הבהרה קלה, ראיתי שרווחת פה הדיעה שדלק 98 הוא אייכותי יותר\נקי\וואט הבר.

הדלק מבחינת איכות הוא אותה איכות,ולא מדובר בדלק נקי יותר או מלוכלך יותר.

דלק בעל אוקטן גבוה יותר "יתפוצץ" בלחץ גבוה יותר,

רכבים עם יחס דחיסה גבוה זקוקים לדלק עם אוקטן גבוה על מנת להמנע מדטונציה(פיצוץ מוקדם של התערובת)

למעשה הדלק(חלקו) נדלק מהלחץ הגובה ולא מהניצוץ של הפלאג.

אז לפני שאתם רצים לתדלק ב98 רצוי שתבדקו אם המנוע שלכם באמת זקוק לכך,ואם הוא מכוון לו.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

תיקון קל, דלק עם אוקטן גבוה יותר יתפוצץ בלחץ נמוך יותר.

בניגוד לסטן בו מודדים סולר, ששם סטן גבוה יותר יתלקח בלחץ גבוה יותר...

פורסם
זה משתלם תמיד.

היום המחיר של 98 עומד על 7.15 אם אני לא טועה. זה אומר שאתה מתדלק ב-6.25 אם יש לך הנחה של 90 אג'.

ואתה לא צריך לחפש תחנת דלק שנותנת הנחה גדולה. תחנות של פז יש בכל מקום.

90 אג' עכשיו אחרי שנה 70-75 אג', ככה שזה יוצא אותו הדבר (לאחר שנה)

תוסיף לזה כל מיני עלויות, ברוב המקרים תשלום חודשי וכדומה וזה כבר לא משתלם, מה גם שאני אישית מעדיף לשלם במזומן.

חוץ מזה כבר כתבתי פה, אני עם הדעה של אייל, הדלק בפז מבחינתי הכי נחות וזאת ע"י בדיקה לאורך השנים כולל מספר מכוניות.

יכול להיות שזה תלוי בתחנות, זה כבר משהו אחר ולא נכנס לזה אבל לפי הניסיון שלי, הדלק שם נחות מתחנות אחרות.

פורסם
אז לפני שאתם רצים לתדלק ב98 רצוי שתבדקו אם המנוע שלכם באמת זקוק לכך,ואם הוא מכוון לו.
קודם כל, אף אחד לא רץ אלא נוסע. שנית, רוב המשתמשים שהגיבו בשרשור הזה הם בעלי קליאו 172 שלה יחס דחיסה של 1:11.1.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...