Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חדשות טובות לכל המתדלקים ב-98, אתמול היה אצלי סוכן של פזומט ומסתבר שהנהלים השתנו.

בעבר הייתם פונים לתחנה הקרובה לביתכם וחותמים על חוזה פזומט מול מנהל התחנה (98 בהנחה של 90 אגורות שזה כמעט כמו מחיר של 95 לא בתדלוק עצמי) והכרטיס היה תקף אך ורק לתחנה הספציפית הזו.

מהיום ניתן לקבל את השירות לכל התחנות אבל עלות הכרטיס היא 10 ש"ח לחודש ועוד תשלום של 10 ש"ח לניפוק הכרטיס.

זה יוצא כ-11 ש"ח לחודש, כאשר ההנחה חוסכת לי בכל תדלוק כ-30 ש"ח שזה אומר שכבר בתדלוק הראשון הכרטיס משתלם (ואני אחד שלא מתדלק הרבה, פעמיים בחודש).

לאחר חצי שנה ההנחה יורדת ל-75 אגורות (עדיין משתלם) אל לפי מה שהבנתי מאנשים אחרים שיש ברשותם את הכרטיס אחרי שיחה עם קצת צעקות הם מחזירים ללא בעיה את ההנחה של ה-90 אגורות.

יש אפשרות גם להתקין בעלות של כ-100 ש"ח התקן פזומט (ועוד סכום של כ-20 דולר פקדון שמחזירים לכם כשאתם מחזירים את ההתקן).

בנוסף רק אציין שיש כרטיס זהה לדור אלון שמקנה הנחה של 60 אגורות הנחה לדלק 98.

אני שמח שחברת פז החליטה סוף סוף לעשות בשכל ולבטל את ההגבלות הדרקוניות שהיו נהוגות עד היום (למרות התוספת הזעומה במחיר), אני בטוח שזה יעזור פה להרבה אנשים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על הידיעה

יש לך מושג אם אפשר לקבל כרטיס כזה עם הנחה גם ל95? (בכל חברה)

ואם אפשר גם פרטים ליצירת קשר

תודה

פורסם

ההנחה הכי גבוה שאני ראיתי על 95 היא של כ-20 אגורות. לא תמצא בחיים הנחה כזו גבוה על מחיר 95.

פורסם

נשמע טוב,

עכשיו נותר לי רק למצוא תחנת פז שאני יכול לסמוך עליה...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ההנחה הגבוהה ביותר ל95 שראיתי היה 35 אגורות.

יש רק פרט קטן שחסר פה.

מחירי ה98 לא מפוקחים.

יש תחנות שייתנו לך ליטר 98 ב 1 שקל ותקבל 10 אגורות הנחה.

יש תחנות שייתנו לך ליטר 98 ב1.5 שקל ותקבל 60 אגורות הנחה או אפילו 35 אגורות הנחה כדי שזה גם יישמע מעולה וגם ירוויחו עליך יותר.

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

איך אני יכול להנפיק כרטיס, או לבצע התקן (מעדיף התקן) פזומט ברכב, אני הרבה יותר מעדיף לתדלק עם 98.

תודה.

פורסם

זו לא השאלה מה אתה מעדיף, זה מה הרכב מעדיף וטוב לו.

לפותח השרשור,

אני אשמח לטלפון של הסוכן שעשית את הכרטיס דרכו.

אני ממלא 98 בתדירות יותר מידי גבוהה..

תודה,

נאור

פורסם
המצב היחיד שיכול לקרות שאני אתדלק בפז , זה אם יחלקו שם דלק חינם, או בהנחה משמעותית מאוד.

אייל, לבחור חכם כמוך לכתוב משפט כזה פשוט מוריד מהכבוד שלך. זה כמו שתגיד עכשיו שכל מי שנוסע בגולף GTI הוא ערס שלא יודע לנהוג.

עבדתי בפז ואני מכיר את המנהל תחנה שליד הבית שלי טוב מאוד ויודע שהוא בחיים לא ימהל דלק (הוא בעצמו מתדלק 98 לכל הרכבים שלו). תכניס לעצמך כמה עובדות לראש:

א) כולם מקבלים את הדלק מאותו מקום.

ב) אף אחד לא מוסיף תוספים לאחר שהדלק נלקח במיכליות (ע"ע דרגון).

ג) ההשפעה של גיל המיכלים היא אפסית (בחיים לא תרגיש את זה לעומת דלק מהול שניתן להרגיש הבדל בביצועים).

מקווה שלא ניפצתי לאף אחד פה מיתוסים.

בן כהן, אני מתדלק 98 בגלל שזו המלצה של היצרן (יחס דחיסה גבוה שדורש דלק איכותי יותר). לדוגמא במנטות שלי אני לא אשים דלק 98 כי זה פשוט סתם לשרוף כסף. אם אני אשים 98 במנטה שלי זה לא ישפר את הביצועים אבל אם אני אשים 95 בקליאו זה עלול לגרום לנזקים חריפים במנוע (ואני כבר שמעתי על קליאו אחת שהמנוע שלה חצי רגל בקבר כנראה בגלל שתדלקו 95).

יצחק, אם אתה לא לקוח עסקי אז אתה יוצר קשר עם חברת פזומט (או אם אתה רוצה כרטיס של דור אלון אז אתה יוצר קשר עם דור אלון והם שולחים לך טפסים).

פורסם

יש כזה דבר גם לחברת דלק? אישית לא ממש אוהב את פז, ולא מעוניין לפתוח את הנשוא פה, רק רוצה לדעת אם יש כזה מבצע גם בדלק?

פורסם

בדור אלון ניתן להוציא 70 אג' הנחה על ליטר 98 בנוסף להנחה בתדלוק עצמי שישנה בכל תחנה ע"י הזמנת כרטיס ספידומט.

אין דמי טיפול/חבר/אחזקת כרטיס וכו'. בנוסף ניתן לתדלק עם הכרטיס "ספידומט" הזה בכל תחנה של דור אלון בארץ.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

בקשר ל98 לא ידעתי שיש המלצות יצרן לתדלק 98... שמעתי את זה על אופנועי ים, אבל לא על רכבים...

בקשר לפז, זה עניין של סטטיסטיקה, סונול ופז הם תחנות שכל הזמן מוצאים עליהם ליכלוכים, על אלון, שמעתי פעם אחת...

חוץ מיזה שהשמנים והתוספים של סונול זה כל מיני זבל, מישהוא מסונול הציע לי תוסף ב20 שקל, בחייאת ראבק אותה כמות מים עולה יותר, אז מה כבר יכלו לשים בזה.

שאלתי הרבה אנשים עצמאיים, כי הם אלא ששמים לב לשינוי של 0.1 בצריכת הדלק, וכולם אמרו לי להתרחק מסונול

המוניות באריאל (איפה שאני לומד) אמרו לי שהצריכת דלק בתדלוק בסונול היא פחות 2-3 קילומטר לליטר, ובגלל זה הם נוסעים לראש העיין לתדלק.. 10 דק' נסיעה...

בקיצור הכי טוב להמנע ולתדלק באלון מאשר לקוות ליפול על התחנה שתיים הבסדר של השאר..

פורסם

יש דור אלון בפ"ת בפונדקי איילון, יש שם הנחה קבועה בלי כרטיסים וכו'

זה יוצא בסביבות 70 אגורות הנחה לליטר

ד"א "ואני כבר שמעתי על קליאו אחת שהמנוע שלה חצי רגל בקבר כנראה בגלל שתדלקו 95"

סיפורים ומעשיות, אתה מוזמן לחפש תגובות בנוגע לקליאו הזאת (שלי), הכל נבדק והכל תקין ב"ה.

נ.ב.

אני דווקא במקרה הזה די מסכים עם אייל, מניסיון אישי, איכות הדלק בפז הכי נחותה, אני אתדלק שם רק אם באמת אין לי ברירה ..

• תוכן חדש...