Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
90 אג' עכשיו אחרי שנה 70-75 אג', ככה שזה יוצא אותו הדבר (לאחר שנה)

תוסיף לזה כל מיני עלויות, ברוב המקרים תשלום חודשי וכדומה וזה כבר לא משתלם, מה גם שאני אישית מעדיף לשלם במזומן.

חוץ מזה כבר כתבתי פה, אני עם הדעה של אייל, הדלק בפז מבחינתי הכי נחות וזאת ע"י בדיקה לאורך השנים כולל מספר מכוניות.

יכול להיות שזה תלוי בתחנות, זה כבר משהו אחר ולא נכנס לזה אבל לפי הניסיון שלי, הדלק שם נחות מתחנות אחרות.

רועי, אחרי חצי שנה אתה מתקשר, עושה קצת צעקות ומקבל את ההנחה של 90 אגורות לעוד חצי שנה (זה מניסיון של כמה אנשים).

אלברט, עד לפני חצי שנה המבצע היה רק לתחנה ספציפית אחת ומהיום הוא פתוח לכל התחנות (ללקוחות פרטיים, אם את לקוח עסקי אז אין לך שום בעיה ותוכל גם לקבל הנחות גבוהות יותר).

אנשים זורקים פה המון שטויות לאוויר, אני לא בא לגונן על פז, אין לי מניות שמה (עדיין), אבל אם תסתכל על רשימת התחנות שמוהלות תגלה שגם חברות אחרות נתפסו מוהלות. ת'כלס זה תלוי אך ורק בתחנה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לי יש את ההסכם עם פזומט כבר די הרבה זמן. מתדלק עם כרטיס בתחנת פז ספציפית ברעננה ועד כה אין שום בעיות, צריכת הדלק מצוינת, אין צלצולים, המנוע מתפקד בסדר גמור והכל תקין. אז לא צריך לרוץ עם סיפורים ומעשיות. נראה לי שבסופו של דבר זה מתנקז פר תחנה - כלומר הבעלים של התחנה יכול להיות איש ישר או לא, וזה בלי תלות בשם התחנה (פז, סונול, דלק וכולי).

מה שמעניין אותי בשרשור הזה היא הטענה כי כעת ניתן לתדלק בכל תחנה עם הכרטיס ולא רק בתחנה איתה ביצעתי את ההסכם - זה באמת כך?

האם זה נעשה באופן אוטומטי או שאני צריך להתקשר ולבקש שיאפשרו עבורי את התדלוק בהנחה בכל התחנות?

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תיקון קל, דלק עם אוקטן גבוה יותר יתפוצץ בלחץ נמוך יותר.

בניגוד לסטן בו מודדים סולר, ששם סטן גבוה יותר יתלקח בלחץ גבוה יותר...

אתה טועה,

למה אתה חושב שרכבים עם יחס דחיסה גבוה זקוקים לדלק עם אוקטן גבוה?

בשביל שיתפוצץ מהר יותר?!

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

"ערך סטאן מוגדר ככושר ההצתה העצמית של הדלק"

"המאפיין החשוב ביותר של בנזין הוא דירוג האוקטן שלו; דירוג זה מסמל עד כמה הבנזין חסין בפני פיצוץ מוקדם מדי"

או במילים אחרות, טעיתי, אתה צדקת..

טוב שעליתי על זה לפני שהרצתי על זה יותר..:-)

פורסם
אלברט, עד לפני חצי שנה המבצע היה רק לתחנה ספציפית אחת ומהיום הוא פתוח לכל התחנות (ללקוחות פרטיים, אם את לקוח עסקי אז אין לך שום בעיה ותוכל גם לקבל הנחות גבוהות יותר).

מה שמעניין אותי בשרשור הזה היא הטענה כי כעת ניתן לתדלק בכל תחנה עם הכרטיס ולא רק בתחנה איתה ביצעתי את ההסכם - זה באמת כך?

האם זה נעשה באופן אוטומטי או שאני צריך להתקשר ולבקש שיאפשרו עבורי את התדלוק בהנחה בכל התחנות?

תודה

רוני

כמו שאמרתי אני כבר שנה וחצי עם פזומט, ומתדלק בכל תחנות דלק של פז ללא שום בעיה.

פורסם

אלברט - אבל ההסכם שאני עשיתי היה אצל מנהל התחנה ואני זוכר שכתוב בו מפורשות שהוא תקף רק לתחנה הזו. האם יש שני הסכמים שונים? האם הכרטיס אמור לעבוד לי גם בתחנות אחרות? (ת'כלס, אני יכול פשוט להכנס לתחנה כלשהי ולבדוק, אבל בכל זאת :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לך אפשרות ליצור קשר עם קשרי לקוחות ולבקש מהם שיגדירו מחדש את הכרטיס שלך לתדלוק בכל תחנות הדלק הפזורות ברחבי הארץ.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איך ואיפה רוכשים את כרטיס התדלוק של פז?

האם הוא טעון בכסף כמו כרטיס אשראי או שמעבירים אותו לפני הכרטיס אשראי?

תודה.

פורסם
אלברט - אבל ההסכם שאני עשיתי היה אצל מנהל התחנה ואני זוכר שכתוב בו מפורשות שהוא תקף רק לתחנה הזו. האם יש שני הסכמים שונים? האם הכרטיס אמור לעבוד לי גם בתחנות אחרות? (ת'כלס, אני יכול פשוט להכנס לתחנה כלשהי ולבדוק, אבל בכל זאת :wink: )

רוני

ההסכם שלי היה מול מנהל מכירות של פזומט שבא אלי עד הבית, הסביר לי את כל הפרטים, וחתמתי על חוזה במקום.

בכל מקרה צור קשר עם פזומט, ותשאל אותם על המבצע (אם אני לא טועה זה נקרא: 98 במחיר 95).

שלחתי לך בפרטי את הטלפון של הנציג.

פורסם
איך ואיפה רוכשים את כרטיס התדלוק של פז?

האם הוא טעון בכסף כמו כרטיס אשראי או שמעבירים אותו לפני הכרטיס אשראי?

תודה.

יש 2 סוגי כרטיסים:

1. כרטיס פזומט.

2. כרטיס קאש פז.

כרטיס פזומט, מתקבל לאחר חתימת חוזה מול נציג החברה, סיכום על הנחה, הוא אינו מגביל אותך בסום של כסף/ ליטרים (אלא אם כן הגדרת לך הגבלת ליטרים יומית וכו'.

כרטיס קאש פז הוא כרטיס שניתן לרכוש ממנהל התחנה בה אתה מתדךק.

הכרטיס טעון בליטרים/כסף, וברגע שאתה מתדלק עימו הוא מתחיל לאפס אותו כלפי מטה עד אשר הכרטיס מסתיים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

באיזה כרטיס ההנחה גדולה יותר?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

בכרטיס פזומט/התקן פזומט יש הנחה, ההנחה ניתנת בהתאם למספר הרכבים, ולמספר הליטרים שאתה רוכש.

ל'

פורסם

בדור אלון באשקלון (יש 3 עם אותו מחיר ואותו בעלים)

מוכרים ליטר 98 ב6.95 ש"ח

אפשר להשיג כרטיס הנחה של 70 א"ג, אבל בגלל שאני עובד שם, המנהל הצליח לארגן לי הנחה של 85 א"ג, ככה שאני משלם על ליטר 98 כמו על ליטר 95 בתידלוק עצמי

:-)

• תוכן חדש...