Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כולבוטק - נוזל הקסמים, דעתכם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו ראה היום כולבוטק?

פשוט התפוצצתי מצחוק על נוזל הקסמים שחוסך בחשמל אבל לא דיי בכך אלא גם מעניק ביטחון וכוח.:shock:

הפלא שבפלאים שהוא גם טוב לשתייה ובריא.

אני לא מאמין שיש אנשים שהזמינו את זה לביתם, הרי כל תינוק יודע שמים וחשמל הם אסון, בסדר זה לא מחשמל ואני מכיר את הטריקים האלה עוד מהחטיבת ביינים, אבל בחייאת איזה נוזל שתטביעו בו את מכשיר החשמל שלכם יעזור לחסכון בחשמל?

והכי עצוב שבא דובר של החברה לאולפן והתחיל להמציא תרוצים בפנים, ורפי גינת מראה לו שמדעית זה לא פועל והוא זורק תירוץ אחר.

בהחלט בידור, מה דעתכם? :-)

:-) just smile
פורסם

הכי מצחיק זה שאנשים כול פעם נופלים מחדש על קומבינה אחרת,והכי עצוב זה שהאנשים שקימבנו יקבלו עונש.

לדעתי זה חוקי ביותר להרוויח כסף על טיפשות של אנשים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

דעתי היא שמחר על הבוקר אני מזמין אותם כדי שיטפלו לי ברכב ואחרי שהנוזל יתמזג עם חוטי החשמל, אני אחסוך בין 20-35% מצריכת הדלק.

נ.ב. במפעל אמרו להם שהחיסכון הוא בין 20-35% אבל בפועל אפשר לצפות ל- 40-50%.

בימים שמחיר חבית נפט עובר את ה- 100 דולר - יפה לקחת את הטיפול שעה אחת קודם ! :wink:

(למי שלא הבין - זה נכתב בציניות).

פורסם

כולכם פה סקפטים... אין לכם גרם אמונה... בנאדם עולה על פטנט ברמה של פרס נובל, ואתם לועגים לו...

יופי לכם, באמת כל הכבוד. אתם יודעים מה? לא רוצים- אל תרססו את החומר. תמשיכו לשלם את החשבון כמו כולם ותחשבו שאתם הכי חכמים בעולם.

קטני אמונה שכמוכם! אתם וגם הליצן הזה גינת!

אמרו לכם עוד חודש חודשיים תתחילו לראות תוצאות, אבל לכם אין סבלנות נכון?

אתם צריכים לתת לחומר להתחבר עם החשמל! ואז תתחילו לראות תוצאות!

הבנתם?? עד שהנוזל לא יחלחל לכל החוטים בבית וישחה לאורכם הלוך וגם חזור, לא תראו את התוצאות.

אבל כשהחומר והחשמל מתחברים... אוו.... כשהחשמל והחומר מתחילים לפעול בהרמוניה... אז תראו איזה יופי... אחחח... תענוג...

פורסם
הכי מצחיק זה שאנשים כול פעם נופלים מחדש על קומבינה אחרת,והכי עצוב זה שהאנשים שקימבנו יקבלו עונש.

לדעתי זה חוקי ביותר להרוויח כסף על טיפשות של אנשים.

רק אל תשכח את זה כשמישהו ירוקן להוריך הקשישים את חשבון הבנק.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לא מבין על מה כל המהומה פה, זה פטנט שאני מכיר עוד מהצבא - לוקחים כף אבקת חשמל, חמישים גרם מרגרינה וחצי ליטר מי מצבר ויוצא נוזל לשיפור מוליכות חוטי חשמל.

:-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ממש לפני 20 דקות נזכרתי באדיוט שמכניס את המייבש שיער לגיגית, ובחיוך הדיבילי שיו כשהוא מסתכל על הבועות...

קו---------------------------------------

פורסם

זה לא באמת עובד?

חשבתי דווקא שההסברים של הדובר מתאם בקשת הפטנט היו הגיוניים:?

בתכלס ראיתם את כל המומחים של רפי גינת, כל בעלי התעודות למינהם חשבו פעמים לפני שאמרו את דעתם, הם היו מאוד שקולים ולא שללו על הסף.

כנראה נזהרו לעשות פדיחות לעצמם.

מיכו.

פורסם

לא מבין על מה כל המהומה פה, זה פטנט שאני מכיר עוד מהצבא - לוקחים כף אבקת חשמל, חמישים גרם מרגרינה וחצי ליטר מי מצבר ויוצא נוזל לשיפור מוליכות חוטי חשמל.

:-P

זה לפני הצבא -מהצופים

פורסם
רק אל תשכח את זה כשמישהו ירוקן להוריך הקשישים את חשבון הבנק.

ההורים שלי לא טיפשים.כשמישהו ירוקן להם את החשבון זה כבר תהיה עבירה פלילית.

אשמח לשמוע מה דעתך על אותם אנשים שבאמת אכלו את הקומבינה,נורמליים לכול דבר?:roll:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אח... זה מזכיר ימים יפים מהצבא

כמו הפעם הזאת שהגיע בחור חדש ושלחנו אותו לבדוק (חיממנו אותו טוב כמובן) איך זה שהמ"פ לקח לעצמו את אבקת החשמל ותלושי השק"ם שלו

אל תשאלו מה הלך שם... :mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...