Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ! אני מעוניין לקנות אחד מהקומפוננטים האלה השאלה שלי היא האם יש הבדל כזה גדול בסאונד

והאם זה שווה את ההפרש של האלף שקל ?

כמובן שאני מתכוון למורל אייליט 2way

תודה מראש

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההתלבטות היא לא קשה מידי.

אם אתה מתכוון לעשות בניות לסט הקדמי הכוללות תיבות אטומות של +- כ10 ליטר אז קח את האילייט, אחרת לך על ההייבריד.

בנפח של דלת סטנדרטית ההייבריד נשמע טוב יותר משמעותית מהאילייט.

בנפח של כ9-10 ליטר האילייט נשמע מעולה.

אם אתה לא חושב על בניות לך על ההייבריד בעיניים עצומות.

אגב, הייתי גם בודק את ההרץ' היי-אנרג'י שגם באותה רמת מחיר וגם סט מעולה.

זה ההמלצה שלי.

under construction..

פורסם

הבנתי תודה .

עכשיו את ההרץ היי אנרגי שציינת אני לא מוצא קישורים של חנויות שמוכרים אותו וגם לא שמעתי אותם .

והאם יש עוד איזה סט בסדר גודל של מחיר כזה ?

פורסם

מנסיון - האלייט בלי בניות נשמעים פשוט בית שימוש, אלא אם כן עישת בידוד (איטום) של טנק לדלת ואז הוא ישמע הרבה יותר טוב אבל עדיין רחוק מלהיות מה שהוא באמת.

האילייט בבניות - פשוט וופר מהמם. יורד נמוך כמו סאב קטן, מדוייק ונעים.

בלי בניות חבל על הכסף, חבל על המאמץ - הייבריד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איזה מזל שפתחת את הדיון הנ"ל .

האילייט ממש גרועים בלי בניות ? עם איטום נחמד איך הם ?

כמעט השגתי את ה SUPERIMO ועכשיו אני יותר קרוב להייבירד :(

מישהו יכול להוסיף על זה ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

גם הסופרימו זקוקים לנפח עבודה זהה לזה של האילייט אבל הם מסוגלים לעבוד טוב יותר מהאילייט בנפחים גדולים יותר.

עדיין - כל עוד שאתה לא עושה בניות, עדיף שתלך על ההייבריד.

הייתי מציע לך כבר להביא מחו"ל רווליטור של הייבריד 7 אינטש, יעלה לך באמת סביבות ה2000 ש"ח פלוס מינוס - יפרק לך את הדלת.

www.madisound.com

אתה יכול להביא משם גם וופרים של ויפה יעודיים לרכב.

לגבי JBL ומוראל - יכול להיות שיקטלו לי כאן את הצורה, אבל אני מאוד אוהב את השילוב הזה בייחוד סדרת הפאוור של JBL שבכלל תוכננה ע"י קראון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נכון לעכשיו ההייבריד הולכים לעבוד עם מגבר של jbl px 300.3 סדרת הפאוור

וסאב של jbl gti שיעבוד גם הוא עם מונו מאותה סידרה .

פורסם

הגזמתם לחלוטין .

אלייט אצלי ברכב , בנפח של הדלת (עם איטום) נשמעים טוב מאוד. בטח שלא בית שימוש ובטח שלא בזבוז של כסף.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני שמעתי את האלייט ברכב אטום, נשמעים טוב בהרבה מההייבריד.

אני לא מצליח להבין את הטענות שלכם.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...