Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם!

יש לי פולו שנת 2000 (הצורה החדשה), צבע שחור, ואני רוצה לקנות אנג'יל אייז. אני מתלבט בין שני דגמים: אחד עם שחור בפנים והשני כסוף.

יש לי פה תמונות של האוטו וסוגי הפנסים (יש לי עוד מזויות שונות אם תצטרכו), ואשמח אם מישהו יוכל לערוך לי בפוטושופ איך זה ייראה.

כמובן שחיפשתי גם תמונות באינטרנט ולא מצאתי משהו טוב, אז אם למישהו יש תמונה של מה שאני מחפש זה גם טוב.

תודה,

עמית.

FKFSVW061.jpg

Pנסים.jpg

פ.jpg

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

לדעתי אם האוטו כהה, לך על השחור ובהיר לך על הלבן.

מה הצבע של האוטו שלך בכלל??

בכל מקרה השחור יותר איכותי לדעתי.

Polo 2012

פורסם

האוטו בצבע שחור כמו שרשמתי (בדיוק כמו בתמונה).

אני גם יותר בכיוון של השחור. ד"א אתם חושבים שזה "יישב" טוב על האוטו או שזה ייראה ממש לא קשור.

עמית.

פורסם

יצרתם מפלצות! עזוב, תישאר עם מה שיש :wink::-D

לך על השחור. הרבה יותר מתאים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

Nati N ו-kawasaki תודה על העזרה, באמת קשה להחליט :evil:.

אני אשתדל למצוא תמונה מחזית הרכב.

עמית.

פורסם

מצטרף לבחירה של השחור =)

פנס יפה מאוד יהפוך את הרכב ל"כועס" .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

בסוף אני אלך על השחור. 8)

נעלה תמונות כשיהיה מורכב...

נ"ב: יש מישהו שמכיר חנות (לא משנה כ"כ האיזור) שמוכרת אנג'יל אייז לפולו חוץ מאתר TGP? או אפילו לקנות באתר מחו"ל אם זה משתלם?

תודה, עמית.

• תוכן חדש...