Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מבקש עזרה]- קונה קסרה טורבודיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

בכוונתי לקנות סיטרואן קסרה טורבו-דיזל שנת 2001

האוטו נסע בסביבות 240 אלף

בעל הרכב אמר לי שהחילף חגורות, צמיגים ובטריה

לקחתי אותו לנסיעה ולא מצאתי משהו חריג..

מה שמפחיד אותי זה הקילומטראז' ... האם זה סביר לאוטו זה?

והדבר הכי חשוב זה המחיר.. מנסיונכם, כמה אתם חושבים שזה שווה? אני סטודנט ורוצה לחסוך כל שקל

תודה רבה רבה לעוזרים :-)

פורסם

קניתי אחת עם 290 אלף ק"מ.

צפה ליישור קו מאסיבי ביותר - אם תרצה לעשות את זה מקצועי זה כמה אלפים טובים.

אני לקחתי את זה בחשבון, וקניתי את מודל 98 - עם הכי הרבה ירידת ערך שאפשר.

כיום אני נוסע על רכב עם המון חלקים מקוריים וחדשים, ונהנה מכל רגע.

המחירים בד"כ שווים לכל נפש - לחלקים מקוריים! תחליפי עולה לפעמים פחות ולפעמים לא - אבל הוא תמיד יותר גרוע.

פורסם

שנת 2001 זה מנוע 2000 סמ"ק HDI - טורב דיזל מדור חדש, עם ניהול מנוע אלקטרוני והזרקה בשיטת מסילה משותפת. נחשב למנוע מוצלח ואמין, אבל אם משהוא מתקלקל, זה עולה ביוקר.

קילומטרז' סביר מאוד לרכב מהסוג הזה.

אל תקנה את הרכב על סמך "לקחתי אותו לנסיעה ולא ראיתי משהו חריג", חובה לקחת אותו לבדיקה מקצועית.

כמו שכתב הבחור מעלי, אחרי קילומטרז' כזה הרכב בדרך כלל מחייב השקעה של כמה אלפים טובים, לא בהכרח מייד אחרי הרכישה.

מבחינת המנוע - אם הוא לא עבר התחממות, לא נפתוח, לא שופץ וביצע טיפולים סדירים- הקילומטרז' לא רציני.

כמה הרכב שווה - תלוי במצבו, בתאונות שעבר, במספר הידיים ומי היו הידיים האלו. אני מעריך משהוא בין 20 ל 25 אלף ש"ח, או קצת יותר אם הכל במצב מושלם, אין תאונות, ויש היסטורייית טיפולים מסודרת מיום עליה לכביש.

• תוכן חדש...