Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות

krytek
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני כנראה הולך לעשות העברת בעלות על אוטו יום ראשון

אז רציתי לשאול האם עדיין עושים העברת בעלות בדואר או רק במשרד הרישוי? כי שמעתי שבדואר לא עושים כבר .

וגם אלו דברים אלו דברים אני צריך לבדוק ואילו הם יגידו לי למשל האם הרכב מושכן, גנוב, עיקולים וקנסות?

תודה על כל עזרה שתוכלו להציע :-)

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

העברת בעלות עושים רק בדואר.

הם לא יגידו לך אם זה ממושכן או גנוב - אם מעודכנת בעיה, הם לא יוכלו להעביר בעלות ולא ידעו סיבה

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
גם במשרד הרישוי (לפעמים גם הכרחי)

כשאני ניסיתי בעבר לנסות להעביר בעלות במשרד הרישוי הם אמרו לי ללכת לדואר.

פורסם

אז משרד הרישוי טעו בכך, טיב השירות ידוע לכל.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

על כל השאלות (עיקולים, גנבות, קנסות, בעלים קודמים, שיעבודים) תוכל לקבל תשובות במשרד הרישוי

אם תלך ביחד עם המוכר + תעודת זהות שלו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
גם במשרד הרישוי (לפעמים גם הכרחי)

רק אם מדובר ברכב נכה, רכב דיפלומטי, קטינים, תיירים, ירושה, רכב סיור וטיול או רכב מדברי או לפי צו בית משפט.

נכון, זה המצב הסטנדרטי שבו מתבצעות 99.9 אחוז מהעברות הבעלות.

אז משרד הרישוי טעו בכך, טיב השירות ידוע לכל.

אתה בטוח שהם טעו ? או שאולי במקרה שלך תמיד אתה קונה רכב מהסוגים שפורטו לעיל?

על כל השאלות (עיקולים, גנבות, קנסות, בעלים קודמים, שיעבודים) תוכל לקבל תשובות במשרד הרישוי

אם תלך ביחד עם המוכר + תעודת זהות שלו.

לא מדוייק כלל. רכב יכול להיות משועבד ולא רשום במשרד הרישוי, אך רשום ברשם המשכונות. רישום רק ברשם המשכונות לא מונע העברת בעלות ועדיין הרכב ישאר משועבד למרות שיש לו בעלות חדשה. (מה שאומר שיכולים לקחת לך את הרכב בלי לשאול אותך כלל).

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לא מדוייק כלל. רכב יכול להיות משועבד ולא רשום במשרד הרישוי, אך רשום ברשם המשכונות. רישום רק ברשם המשכונות לא מונע העברת בעלות ועדיין הרכב ישאר משועבד למרות שיש לו בעלות חדשה. (מה שאומר שיכולים לקחת לך את הרכב בלי לשאול אותך כלל).

איך בודקים?

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם
איך בודקים?

ניגשים לרשם המשכונות, משלמים כמה עשרות שקלים ומקבלים תשובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אפשר לעשות את זה באינטרנט בעלות של 27 ש"ח

חובה לעשות בדיקה ברשם המשכונות (מרשם מחייב בניגוד לרישום במחשבי משרד התחבורה שאיננו מרשם מחייב)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני זקוק לעצה נוספת ולא בא לי לפתוח שרשור חדש :-)

קיצור אני הולך לעשות את ההעברת הבעלות יום ראשון אבל יש לי בעיה קטנה,

אם אני שם את האוטו ברחוב שלי (ואין לו את התו חנייה של העיר שלי) ואני מקבל דוח, האם הוא יתבטל או שאני צריך לשים

את האוטו בחנייה בתשלום עד שאני מוציא את התו? הבעיה שאין לי ביטוח עדיין ולא בא לי להשאיר את האוטו בחנייה בתשלום עד שאני מקבל אותו.

פורסם

את השאלה הזאת נכון היה לשאול ברשות המקומית בה אתה גר.

אני מניח שאם תיגש אליהם יום יומיים לאחר רכישת הרכב ותוציא תו חניה, ואח"כ תבקש לבטל את הדוחות מהסיבה הזאת, כאשר ברור שקודם קונים רכב ואח"כ מוציאים תו, יש סבירות (אך לא חובה) שדוחו"ת יבוטלו.

.

• תוכן חדש...