Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על רנו קליאו xsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר עיון מעמיק בפורום וקריאה בלי סוף של שרשורים על מכוניות ההתלבטות שלי היא כזאת:

הסיאט איביזה 1600 גיר רגיל , שדווקא הייתי די להוט להביא רכב מסוג זה אבל די ירדתי לאחר שהבנתי שרמת השיפור נמוכה באוטו מסוג זה.

ולא שאני מהמתלהבים שרוצים לשפר העיקר לשפר, פשוט אני חושב שאם באותו כסף או מעט יותר אתה יכול להביא אותו שעושה עבודה טובה וחזקה יותר אז למה לא!!!.

ההתלבטות השניה שלי היא קליאו xsi שזה ה1800 שלפי ההבנה שלי זה הדגם החזק, שנת 94-6 .

שכלפי הקליאו אני הבנתי לפי מספר שרשורים שהשיפורים מרובים יותר ואפקטיבים יותר .

מבחינת אחזקה של האוטו זה לא כל כך משנה לי לשלם יותר כי אני עובד ויכול להסתדר .

אני מחפש מאוטו כוח מתי שאני צריך ונוחות נסיעה.

פורסם

נתחיל מכך שאתה מדבר על קליאו RSI [קליאו XSI אין חיה כזו בישראל,אוליי אצל הדודים].

ונמשיך שעל קליאו RSI יש המון מידע בארכיון הפורום ככה שאם היית רושם בחיפוש את מבוקשך ,היית מקבל לפנייך כמה וכמה דיונים שמדברים על הרכב הנ"ל,בבקשה:

http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=1249719

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...