Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלשום נסעתי ברכב וקיבלתי פנצ`ר בגלגל קדמי שמאלי עכשיו הבעיה שלא היה לי מפתח אומים איך שזה נקרא הצלב הזה והיה אמצע הלילה ונתקעתי בחור אז עצרתי אנשים ולקחתי מהם את הצלב הזה חיפשתי במידה המתאימה לאומים של הרכב שלי בסוף מצאתי משהו מתאים או בערך אותה מידה אבל סובבנו את האומים חזק מדי והם התעקמו והתעגלו לי אז במוסך לא היה להם להחליף עכשיו השאלה שלי היא ככה:

האם זה בטיחותי לנסוע ככה באופן קבוע או שאני חייב להחליף את כל האומים ואני רוצה לדעת לא לפי מה שהחוק אומר אלא אם זה בטוח או מסוכן שלא יקרה מצב שאני יסע ופתאום באמצע נסיעה 100 קמש יתפרק לי הגלגל מהמקום ואז כבר אתם יודעים מה יכול לקרות אז שיענו לי רק כאלה שמבינים

תודה יוסי

פורסם

אם הם סגורים חזק, ורק הלך להם הצורה זה לא נורא.

חפש בהקדם אומים כאלה חדשים(בפנצ'ריות אולי) כי אם יהיה לך שוב פנצ'ר תהיה בבעיה די גדולה.

פורסם

תקנה אומים חדשים ותמצא מפתח מתאים לפעם הבאה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

רוצה עוד תגובות

תקנה אומים ותיסגור אותם כמו שצריך ולא כמו אלו שיש כרגע שקשה ליסגור אותם כי הם היתעגלו

ותיצטדיי במפתח מתאים לפעם הבאה שלא תקרה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...