Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מע"צ-לא מה שחשבתם.

רועי.א
שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים

ברצוני כן כן אתם רואים היטב לשבח את מע"צ החברה הלאומית לדרכים.

היום נתקעתי בצומת המון המון זמן ברמזור שתמיד בגללו יש פקקים.צלצלתי למוקד העירוני כדי שיבינו שצריך לשנות את מחזוריי הרמזורים בצומת,נאמר לי כי הצומת באחריות מע"צ החברה הלאומית לדרכים.

צלצלתי אליהם דרך הכוכבית שלהם.ענתה לי בחורה נחמדה מיד,לקחה את פנייתי ואת מ"ס הנייד שלי ואמרה שהם מוציאים צוות לבדיקה במקום.

לאחר ב-4-5 שעות חזרו אליי לעדכן אותי שהיה מהנדס בשטח בדק את הפאזות ותזמוניי הרמזורים ומצא שהם תקינים.הוחלט שם על מחזור של 20 שניות בלבד עקב כך שמהכיוון הנגדי מסתבר שעוברים יותר רכבים בספירה מעמיקה שביצעו במקום.

למרות שפיתרון לא קיבלתי לבסוף קיבלתי יחס ושרות אדיב מהם ועל כן אני מוצא לשבח אותם את השרות והמקצועיות שלהם.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לא ראיתה בעיניך על תאמין להם אולי הם סתם שיפרו את מערך "שירות הלקוחות" ומאכילים אותם בכל מיני דיבורים יפים.

הארגון הנ"ל ידעו בבירוקרטיה באיטיות ובשחיטות שלו קשה לי להאמין שנמצא שם מהנדס שמיד יצא לבדוק תזמוני רמזור עקב פניה של אזרח, כי גם במקרה של סיכוני חיים על הכבישים החברה הזאת לא עושה כלום ולא שולחת אף אחד.

אני גם לא מאמין להם שהם ביצעו "ספירה מעמיקה" נראה לי הם יותר מסתמכים על דיווחי התנועה של גלגלץ .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...