Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב לפרוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנסה כאן:

http://grar.allbiz.co.il/

לא לשכח כאשר מוכרים את הרכב לפירוק להוריד אותו מהכביש במשרד הרישוי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא לשכח כאשר מוכרים את הרכב לפירוק להוריד אותו מהכביש במשרד הרישוי.

אחרת...?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

במקרים גרועים יכולים לשכפל לך את הרכב ולהעלות אותו לכביש עם לוחיות הרכב שלך, כל עברת תנועה תרשם עליך מכיוון שלא ביצעת העברת בעלות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הפחדת אותי :shock:

ואם הרכב היה מוקפא לפני המסירה, והרשיון המוקפא נשאר אצלי (למעשה, כל המסמכים)?

אחרי שנה רכב מוקפא אוטומטית מורד מהכביש, לא?

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לגבי הקפאה אני לא יודעת ולכן אין לי תשובה לתת לך.

אבל לפי דעתי וזו רק השערה , לא מורידים רכב באופן אוטומטי מהכביש, הבעלים חייבים לעשות זאת, ובמידה והבעלים רוצים להעלות את הרכב בחזרה לכביש יש תהליך ארוך ומייגע כדי לעשות זאת.

ל'

פורסם

הרגעת אותי :-)

זה אומר שרק אני (עם המסמכים שבידי ועל שמי) יכול להעלות אותו בחזרה לכביש.

פורסם

ברגע שאתה מוכר לפירוק תלך למשרד הרישוי ותוריד אותו סופית.

ככה גם תקבל החזר על החלק היחסי של אגרת הרישוי שנשאר, אם נשאר.

כמו כן אל תיתן לפירוק את לוחיות הרישוי (ייתכן שתידרש להביא אותן למשרד הרישוי - אני לא בטוח)

הדבר האחרון שאתה רוצה זה שיגיעו אליך דוחות ומשפטים על זה שרכב בבעלותך נצפה/צולם נוסע ברחבי הארץ בלי טסט בתוקף/בהקפאה או ביצע עבירות מהירות או רמזור.

אפשרות 2: תעשה העברת בעלות רגילה ממך למגרש, ושהוא יעשה עם הרכב מה שהוא רוצה.

הבעיה היא שהרכב מוקפא אז אי אפשר להעביר בעלות בדואר, שמעתי שבמשרד הרישוי אפשר אבל מי רוצה להמתין שם שעות בתורים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

wil , הזכרת רכב מוקפא, אז הנחתי שאתה מתייחס גם לדברי.

הרכב שלי נמסר לפני יותר משנה לאדם שרצה חלקים ממנו (היה לו קליאו עם מכות, השתלם לו יותר לקנות את שלי, שמבחינה חיצונית היה בובה).

כשהוא לקח אותו, הרכב כבר היה חודשיים ללא טסט (הוא העמיס על גרר ונסע).

לאחר מכאן הקפאתי את הרשיונות (הם עדיין אצלי). אני כמעט בטוח שקראתי היכן שהוא שרכב שמוקפא מעל שנה אוטומטית "יורד מהכביש", עד שבעליו יחליט לעשות משהו עם זה.

בכל מקרה, אני פחות מודאג, כי מכרתי לאדם נחמד ואמין שגר בסביבתי הקרובה (15 דקות נסיעה), ולא איזה סוחר/מגרש/משהו בעייתי אחר.

האמת, אני חושב שאתקשר אליו סתם כדי לראות "מה קורה", ואולי לראות את הבייבי שלי (לשעבר) רק עם שילדה וחוטים יוצאים מכל פינה :-(

• תוכן חדש...