Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הירוקים ורכבי אספנות....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על מה קובע החוק בארץ ולא מה קובע החוק בחו"ל.

בחו"ל יש מדינות שמותר לנסוע 180 במקומות מסויימים.

בחו"ל יש מדינות שנותנות לך אופציה לרכב בלי קסדה.

בחו"ל יש מדינות שמותר באדום לפנות ימינה

כאן בישראל יש את החוקים של ישראל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אמיר מה שמבייש את האספנות

זה לא מכוניות שרירים פוני קאר וכו משופרים כי תכלס זה הרעיון של הרכבים האלו להיות רכבי ספורט

וזה מאוד לגטימי שתשפר רכב ספורט

גם שאתה לוקח כל רכב ספורט חדש תמיד יש מה לשפר בו . -נכון, אבל אז הוא הופך למשהו אחר, ולא "קלאסיקה טהורה". לי אישית למשל, אין בעיה עם הנושא ברכבים מסויימים, ובאחרים לא הייתי נוגע לשנותם.

בוא ניקח לדוגמה מערכת בלימה ומתלים , מה פוגע באספנות שהרכב שלי עם דיסקים בוסטר מתלים מוקשחים ועוד , ככה שהבלימה שלי הרבה יותר טוב והמרחק בלימה שלי מתקצר ? לעומת רכבים שהם עם דראמים מתלים רכים ובלימה של שנות ה 50 ? -שוב, הכל תלוי, למה אתה צריך את האוטו- אינני רואה כל סיבה לשנות משהו בצורה קיצונית באוטו, שיסע 300 ק"מ בשנה ובימים ושעות "הרגועות"!

שתסע ב40 קמש וילד יקפוץ לך לכביש ממש לא יעניין את ההורים שלו שאתה נוסע ברכב אספנות מקורי לחלוטין .

אבל זה כבר נטחן יותר מדי ואין לי כח לזה , חלקכם פשוט מקובעים ולא מוכנים לקבל גישות אחרות וחושבים שרק אתם צודקים. -זהו, שמן הסתם- כשאתה נוסע בכזה דבר- אתה צריך להיות מוכן ולדעת, מה יכולות שלו/שלך.

בקיצור מה שמבייש רכבי אספנות כמו שאתה אומר זה כל רכבי האספנות שנראים כאילו עברו מלחמת עולם, עם צבע מקולף דהוי שרוף , שעוברים טסטים עם מאכרים .

גם בתקופה שהייתי הולך למפגשים של ה 5 בר"ג ובקופי טוגו , היו לא מעט רכבים כאלו בתצוגה

אם אתה רוצה למנוע טרמפיסטים תגדיר שזה יהיה רכב בן 30 שנה משופץ למצב סביר

מצב סביר תגדיר למשל מצב 3 במחירון קראוס

וכך תמנע טרמפיסטים ותמחק מחצית מרכבי האספנות -שטויות! להרבה אנשים לוקח זמן לשפץ את הרכב למצב התצוגה, זה לא, שהם לא רוצים. יותר על כך- לו תשלול מהם אפשרות לנסוע באותו הזמן- הרכב ייזרק, כי אין ביכולתם להחזיק גרוטאה דוממת ללא רישוי בתוקף! גם בנושא של וויתור על בדיקת מעבדה אני חושב שזה טעות

אם האוטו לא עשה טסט כמה שנים אתה צריך לעשות אבל אם הסבת אותו לאספנות אתה מקבל אישור שהוא תקין לחלוטין

אני הייתי מחמיר את זה ואפילו קובע בדיקה כל 5 שנים -תודה רבה באמת! ולמה, תסביר לי, טסט הפשוט לא מספיק לך? למה אני צריך לשלם כסף נוסף ולסבול בשביל האוטו, שאני יודע, שאסע בו פעם בחודשיים למפגש וחזרה?! אתה רוצה בדיקת התקנים- בבקשה, תעשה לעצמך על חשבונך, אם זה מה שירגיע אותך! אל תשכח, שיש אנשים, שיש להם כמה כלי רכב באוסף, ולא בכולם הם יכולים/רוצים לנסוע בו זמנית, אז מה- כל יומיים אני אצטרך בדיקות התקנים?!

אני לדעתי ממש לא מחשיב את עצמי טרמפיסט -אתה לא דוגמה, כי אתה מחזיק את האוטו בשביל הנשמה, ולא מטעמי החסכון, על כמוך לא דיברו בתור "טרמפיסטים"!

הלוואי שכל המוסטנגים בארץ היו מקבלות שיפוץ כמו שהרכב שלי עובר או כמו שבני עשה

רק חבל שכמות הרכבים שבאמת עוברים שיפוץ כזה הוא מזערי

קיצור תיכנס לאתרים בחול תבין שבתוך הנושאה הגדול הזה של אספנות יש הרבי תתי נושאים

עניתי בכחול...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני בעד אפשרות להסב את המכונית לגז או היברידי (בחו"ל עושים זאת) או כל מקור אנרגיה אחר.

אני אוהב את המכונית שלי כמו שהיא ... אך אעדיף לחשוב שאני תורם במשהו להאט את התחממות הכדור .

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
עניתי בכחול...

ככה הוא הגדיר אותי

בנושא בדיקת מעבדה

תסביר לי מה ההיגיון שאם אתה הופך רכב לאספנות אתה לא צריך אותה

אם אתה לא הופך אתה צריך

מה ההגיון פה ?

אין לי בעייה שהאוטו שלי יעבור בדיקת מעבדה אם צריך

אין לי ספק בכלל שהוא יעבור

הבעייה לא עם הרכב שלי עם כלי רכב של אחרים שהם לא בטיחותים

לא חסר רכבי אספנות שלצערי הם עוברים טסטים ואלוהים ישמור איך המרכב שם נראה

שלא תבין אני לא אנטי אספנות אלא להפף אבל החוקים מטומטמים במדינה הזאת בלי שום הגיון

ועל זה דיברתי

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תוכן חדש...