Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן מחפש המלצה לעשות פוליש וקס לרכב ובנוסף משהו בסיגנון של קריסטל

הרכב הוא פיג'ו 206 שנת 2001 עם צבע חדש שחור...

אני מאיזור המרכז

תודה מראש.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אהלן מחפש המלצה לעשות פוליש וקס לרכב ובנוסף משהו בסיגנון של קריסטל

הרכב הוא פיג'ו 206 שנת 2001 עם צבע חדש שחור...

אני מאיזור המרכז

תודה מראש.

אהלן אני ממליץ מכל הלב על קלין קאר דיטיילינג שנמצאים בפתח תקווה גם אני וגם חבר שלי בצענו שם טיפול דיטיילינג ויצא פשוט מדהים המחירים סבירים והשרות ממש טוב הבעלים שם עסק בתחום של הדיטילינג בקנדה כמה שנים ויש לו הרבה הרבה ניסיון

אז אני ממליץ בחום. הכתובת שלהם http://www.kleancar.co.il

פורסם

סליחה על ההתעלקות על השרשור,אבל שאלה לי למבינים שבינכם.

הזמנתי לא מזמן מחו"ל מוצרי דיטיילינג כמו:MENZRNA CAR POLISH II,MENZERNA INTENSIVE POLISH,P12S 100%קרנובה ווקס ועוד מטליות וחומרי מריחה מיוחדים.

הרכב הוא בצבע מטאלי ולאחר גלישה מרובה ושאילת מומחים לגבי הפוליש הוא לא מוריד את הלכה העדינה של הצבע המטאלי.

איפה ניתן לעשות דיטיילינג עם מכונה ובחור מקצועי אבל עם החומרים שלי כמובן כי אחרת סתם הזמנתי אותם,רציתי להזמין מכונת פוליש אבל אני כיוון שאני עושה את הטיפול חד-פעמי(מאוד מקווה) לא משתלם לי להזמין אותה ארצה או לחלופין לקנות פה מכונה בשביל פעם אולי פעמיים בשנה.האם יש בחור מקצועי/חנות דיטיילינג שתסכים לקחת רק על עבודה ולעשות את הטיפול עם החומרים שלי??

אודה לתגובות כי חבל לי על החומרים הם סתם זרוקים בבית לבנתיים.תודה.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום.

בחום רב ובאחריות אמליץ על Klean Car ברח' גליס 18 - סגולה, פתח תקווה.

עבודה, רמת איכות ומקצועיות גבוהים מאוד, שירות אדיב וחם, הסברים וליווי צמודים.

ברכב הקודם שלי ,צבע לבן, הייתי מבצע טיפול של פוליש-וקס לבד. בינואר רכשתי לי רנו קליו ב' צבע אדום. צבע כולו שרוף ומחוספס כמו לכל רכב צרפתי שבילה הרבה זמן בשמש. ברגע זה הבנתי כי לבד לא אוכל להקנות לרכבי מראה נוצץ, אז החלטתי למצוא מקום איכותי, מקצועי ועם ניסיון. החיפושים שלי נמשכו לא מעט זמן וכללו לא רק את חוות דעת בפורומים, אלא גם הגעה למקומות עצמם, התיעצות, בדיקת אופן ושיטות עבודה, חומרים, כח אדם מבצע עבודה, סקר בין הלקוחות שביצעו טיפול. בסוף בחרתי ב-Klean Car. כח אדם שמבצע טיפול עם ניסיון של הרבה שנים בחו"ל ובארץ, לא מעסיקים ילדים בשביל ביצוע פוליש-וקס כמו ברוב המקומות, החומרים איכותיים ביותר של חברת Ardex, בנוסף מבצעים טיפו בגלייז שנותן הגנה נוספת וברק לצבע, קיבלתי שירות יוצא מן הכלל עם הסברים על כל פרט ופרט, טיפול אישי וחם לי ולרכבי. אחרי טיפול "פוליש-וקס-גלייז" הרכב נראה נפלה עם ברק מיוחד. בהרבה מקומות עוצרים אותי ושואלים: האם מוחר?

בנוסף אני מקבל ליווי אישי עד היום, טיפים לטיפול ושמירה על צבע.

• תוכן חדש...