Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתי היום בביקור במוסך לצורך טיפול קטן ורצועת טיימינג.

להלן ההצעות שקיבלתי, ממוסך צ'מפיון חיפה ומוסך עוז מורשה צ'מפיון, אני ממש לא מבינה בנושא.. אודה לכם אם תמליצו לי על איזו הצעה ללכת. בכל זאת, אני בחורה.. :oops: ואני מקווה שלא תדחפו לי סתם דברים\חומרים\טיפול נכון :shock:

צ'מפיון מוטורס -

שרות בקרה – 105 ₪

הו"ז רצועת תזמון 525 ₪

פקק לאגן – 8.80

מסנן שמן – 59.50 ₪

שמן 50200ל4 – 212 ₪

שמן50200ל1 – 53 ₪

מסיר פייח – 95 ₪

סבןם – 10 ₪

נוזל קירור – 38 ₪

רצועת תזמון – 145 ₪

מותחן רצועה – 365 ₪

משאבת מים – 385 ₪

סה"כ – 2039 ₪

כולל מע"מ – 2355 ₪

מוסך עוז –

מסנן שמן – 59.50 ₪

שמן מנ40W5 – 45 ₪

טבעת אטימה – 2.20 ₪

רצועת תזמון – 145 ₪

מותחן רצועה – 365 ₪

רצועת מנוע – 112 ₪

משאבת מים – 385 ₪

נוזל קירור – 38 ₪

עבודה טיפול קטן – 160 ₪

עבודה טיימינג – 380 ₪

סה"כ – 1691 ₪

כולל מע"מ – 2000 ₪

פורסם

אם תשימי לב לחשבון של מוסך עוז הם מחייבים אותך ב 45 ש"ח על שמן המנוע.

זה מחיר נמוך בצורה קיצונית ולא נשמע לי הגיוני לחלוטין (כנראה שמדובר בטעות ).

בררי איתם אם המחיר נכון, במידה וכן, מורשה VW יתן לך בדיוק את אותה תוצאה כמו מרכזי צמפיון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נכון.. וגם שאלתי אותו אם זה שמן סינטטי.. והתעקשתי על כך.. והוא אמר שזה סינטטי.

בכלליות, חסר דברים חשובים אשר צריך לבדוק\להוסיף בטיפול שכזה?

פורסם

יש לך אפשרות לקבל הצעת מחיר ממוסך מעולה בשם "מוסך צפון" ברח' אלנבי בחיפה, עד לפני שנתיים הוא היה מוסך מורשה, ויצא מהרשת. הם מנוסים בקבוצת פולקסוואגן, מקצועים וישרים.

את יכולה לפנות לבחור בשם "יוסי" להצעת מחיר. הטל' שלהם אם זכור לי נכון הינו : 04-8523995 , או לבדוק ב 144 .

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא כתבת באיזה רכב מדובר וכמה קילומטרים עבר, אבל בכל מקרה שני המוסכים לא הכניסו לרשימה פילטר אוויר, פלאגים וחוטי הצתה. אולי לא צריך, ואולי סתם שכחו.

לגבי המחירים - המחיר של צ'מפיון כרגיל מופרז. מסיר הפיח מיותר לחלוטין, בטח שאחרי טיפול שכזה. גם החלפת פקק לאגן שמן - מי מחליף בורג ניקוז של קרטר שמן כל טיפול :screwy: . אמנם רק עשרה שקלים אבל מרגיז בעיקרון.

בנוסף - גם מחיר השמן שלהם מופקע בעליל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכב הינו גולף 2001, מנוע 1600, עשה 85,600 ק"מ.

אז אתה אומר שעדיף ללכת על ההצעה של מוסך עוז?

להתעקש על הדברים שכתבת לי?

ד"א מישהו מכיר פחח טוב (גם צבע) וזול (יחסית :oops:) באזור חיפה?

פורסם

אני אומר שצריך לבדוק בספר הרכב מה צריך להחליף ומתי, ואם יש צורך להחליף פילטר אוויר, פלאגים ושאר ירקות בהחלט להחליף.

אם אין ספר רכב, תמיד אפשר לחכות למרק, שהוא אבן שואבת בנושאי פולסוואגן. הוא בטוח ידע :wink:

לדעתי ההצעה של מוסך עוז נשמעת הוגנת. לדעתי כדאי גם להרים טלפון למוסך עליו המליץ דני ולקבל הצעת מחיר נוספת לעבודה. אולי תופתעי לטובה.

פורסם
לא כתבת באיזה רכב מדובר וכמה קילומטרים עבר, אבל בכל מקרה שני המוסכים לא הכניסו לרשימה פילטר אוויר, פלאגים וחוטי הצתה. אולי לא צריך, ואולי סתם שכחו.

לגבי המחירים - המחיר של צ'מפיון כרגיל מופרז. מסיר הפיח מיותר לחלוטין,לא כדאי לכפות על הלקוח, אבל פעם בטיפול לשים פחית של K44 לא דבר רע, בטח שאחרי טיפול שכזה. גם החלפת פקק לאגן שמן - מי מחליף בורג ניקוז של קרטר שמן כל טיפול :screwy: . אמנם רק עשרה שקלים אבל מרגיז בעיקרון. שהבחורה הנחמדה הזאת תצטרך לחזור למוסך בגלל נזילת שמן מהקרטר היא תשלם שוב פעם עבודה, שוב שמן, והפעם גם טבעת אטימה !

בנוסף - גם מחיר השמן שלהם מופקע בעליל. 45 שקל לליטר שמן סינטטי מלא זה בכלל לא יקר, 180 שקל חיוב בטיפול שאם אתה תקנה גאלון אתה תקנה אותו ב140 שקל, זה סביר לחלוטין !

אני לא יודע באיזה מוסך אתה מטפל ברכב שלך אבל אל תצפה ממוסך שכונתי להיות בעל אותם מחירים כמו מוסך מורשה, יתכן שזה צודק ויתכן שלא אבל בפועל כ-ל מוסך מורשה גובה יותר מאשר מוסך שכונתי גם אם הוא אחד איכותי,

לשואלת : סך הכל ההצעה של מוסך עוז נראית לא רע בכלל במיוחד לאור העובדה שתקבלי שנתיים אחריות על משאבת המים דבר שיכול להתברר כנעים ביותר בהמשך (במידה ותהיה איתה בעיה)

פורסם

עתיד, לפי החשבון החובבני שלי מחייבים את הבחורה ב60 ש"ח לליטר שמן סינטטי. אני לא יודע באיזה שמן משתמשים במוסך הזה אבל אני בטוח שלא מדובר בשמן מיצרן בין-לאומי מוכר אלא בשמן אחר (שעומד בכל התקנים, כן, אני יודע). בשורה התחתונה 60 ש"ח לליטר שמן זה המון.

לגבי 44K - ברור שזה לא רע, אבל אחרי טיפול? איזה תועלת תצא מזה שכל הפיח ימס לתוך השמן החדש כבר מהדקה הראשונה אחרי הטיפול? 44K שמים לפני טיפול, לא אחרי.

והבורג - אחלה. המכונאי פתח את הבורג וראה שהוא קצת אכול/דפוק/נוזל/מכוער - שיחליף ויחייב בכיף. אני מצפה מהמוסך שלי שיבצע תחזוקה מונעת כזאת. אבל לקבוע מראש שהבורג גמור וצריך להחליף? לא צריך להיות מדען אטום כדי לראות שהבורג קרטר לא תקין ודורש החלפה.

• תוכן חדש...