Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מוסטנג 1996

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

שמי דויד ואני בעלים חדש של פורד מוסטנג שנת 96 3800 סמ"ק. אני חדש בתחום המכוניות האמריקיאיות ומכוניות עם מנוע גדול בכלל. נכנסתי לזה מתוך ניסיון לראות ולהתרשם גם מסוג זה של מכוניות, חזקות וגדולות. הייתי רוצה לדעת מספר פרטים ואשמח אם מישהו מחברי הפורום בעל ניסיון יוכל לעזור לי בשאלות אלו:

1. צריכת דלק ממוצעת לפורד מוסטנג כזו במצב תקין בעיר ומחוצה לה?

2. o/d, בתיבת ההילוכים משמעותה? האם חסכוני יותר כשהיא במצב on או off.

3. מד ספירת הקילומטרים שלי בשעון המכוונים לא עובד. האם זה טיפול יקר?

4. אחרי בערך יומיים של עמידה ללא התנעה פורק את המצבר. האם זה נורמלי או שכנראה משהו פורק אצלי?

5. חלקי חילוף למוסטנג בארץ. מהיכן כדאי, האם יש הכל: מנועים, גירים, חלקי פח וכולי... אם לא מהיכן מייבאים, האם העלויות גבוהות מאד?

6. מכונאי שאתם ממליצים לי עליו (אני מתל אביב) באזור המרכז שיש לו ניסיון עם סוג כזה של רכבים וגם המחירים שלו הוגנים?

שאלתי הרבה, אשמח לכל תשובה באחד מהנושאים הללו.

תודה.

פורסם

OD משמע Over Drive

מה שזה עושה זה מושך את ההילוך יותר ומה שגורם לרכב להיות על הילוך נמוך בסל"ד גבוה = צורך יותר דלק

זה מה שאני יכול לעזור =]

ג'ימיניב!

פורסם

מה???

OVERDRIVE זה הילוך יתר! לגיר שלך יש שלושה הילוכים קדמיים +O/D שזה אומר 4 הילוכים.

ברגע שהנורה בלוח השעונים דולקת -ההילוך יתר לא פעיל ואתה תיסע על הילוך שלישי.

3. גש ליובל המחוון בחולון יעלה לך גרושים התיקון - לא בעיה רצינית.

4. לא נורמלי - גש לחשמלאי.

בהצלחה.

• ספונסר פורום
פורסם

התקלה בלוח בשעון הספידומטר ידועה וקיימת כנראה בכל המוסטנגים מהנים 1994-1998.

כאמור יש לבצע בדיקת זליגת זרם כי לבדוק באם ישנה תקלה או שהמצבר כבר נותן אותותיו.

חלקי חילוף אפשר לקנות מחזי דלאל או מהחברה(דלק מוטורס).

המנוע אומנם גדול,אך לא חזק,150 כ"ס,סה"כ רכב מעולה.

אורן

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לגבי תשובתך אם אפשר הבהרה?

1. הברירת מחדל של הגיר היא o/d פעיל ואז האוטו נוסע בסל"ד נמוך.

2. אם אני מבצע o/d off אז האוטו נוסע בסל"ד גבוה יותר וגם עושה רושם שהוא מתאמץ יותר.

איזה מן המצבים יותר חסכוני בדלק?

תודה.

דויד

פורסם

נסביר שוב:

כאשר המתג במצב ON, תוכל במהירות גבוהה להגיע להילוך יתר (כלומר: רביעי). מכאן שהמנוע ייתאמץ פחות.

כאשר המתג במצב OFF, במהירות גבוהה הרכב יישאר בהילוך שלישי. מכאן שהסל"ד יהיה גבוה יותר והרכב ייתאמץ יותר.

מכיוון שאתה גר בת"א ואין ירידות ועליות (כמו אצלי, בחיפה) השאר את המתג דולק.

• תוכן חדש...