Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הצלחתי לחשוב על כותרת נורמלית ולשאלה אז התנצלות מראש.

אז ככה,נניח שבעל STI לוקח את הרכב ומעלה לו את הגדישה ל1.5 באר,מן הסתם עולים לו הסוסים באורווה והמומנט עולה אך כנ"ל לגבי צריכת דלק\בלאי חלקים.

ישנה אופציה כזאת לעשות "מתג" שרק כאשר מעבירים ממצב A לB הגדישה עולה וכך ההספק וכ'ו?

כנ"ל לגבי שיפורים נוספים האם אפשר ל"החליש" אותם ע"י מתג ורק כאשר רוצים לעורר אותם לחיים אז משנים מA לB?

האם זה יכול לגרום נזק או שמה הדבר אפשרי בלי גרימת נזקים למנוע עקב שינוי הספקים כל זמן מסויים.

תודה לעונים,בן.

Got To love It

פורסם

אפשרי .

ברז מכאני / ברז חשמלי / בוסט קונטרולר .

כל מכונאי בעל הבנה בסיסית בנושא יכול לבצע זאת .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

בעקרון

יש דבר שנקרא בוסט קונטרולר שדרכו אתה בוחר את רמת הגדישה שיש לך.

הנושא נטחן פה הרהב תבצע חיפוש על בוסט קונטרול.

ג'ימיניב!

פורסם

ידעתי שמתישהו זה יצוץ,ניב אני לא מדבר על בוסט קונטרול.

אכן שאלתי לגבי מגדש אבל בכללי דיברתי על כל מכלולי המנוע\תכנות מחשב.

אחלה בוסט קונטרול יעלה את הגדישה,אבל אם אפשרי לעשות מעיין מתג שהוא יוכל לא רק לעלות גדישה אלה לשנות את מיפוי המנוע ולהוציא מהמכלולים יותר.

המחשבה עלתה בכך שביום יום אתה נוסע רגוע\אין בלאי יותר מידי רציני\הרכב לא יאכל דלק בצורה מטורפת.

העניין הוא אם עושים דבר כזה ובכל פעם המכלולים יתאמצו יותר,יחזרו ל"סטנדרט" עקב המעבר בין המצבים יכול לגרום לנזק או שעדיף כבר שישארו קבוע "משופרים".

בן.

Got To love It

פורסם

אני לא מבין גדול בשיפורים, ולא מתיימר ליהיות אחד כזה.

לפי מה שקראתי אוליי יש לי תשובה (אוליי אין קשר בין התגובה שלי לאשכול ואולי יש- לשיקולכם).

שם לב שברכבים מודרניים ספורטיביים, יש מתגים אשר בלחיצה עליהם מחדדים את תגובות המערכות (בולמים, גיר, הגה, מנוע וכ'), אשר להן מספר מצבים (אמנם השינויים הם לא קיצוניים - יחסית, אבל עדיין שינויים מורגשים).

אני בטוח שאם יצרני רכב היו מגלים כי כתוצאה משימוש בדבר כזה יש בלאי רב יותר למכלולים שונים, הם לא היו משתמשים בפטנט זה.

פורסם

יורה , אין קשר .

לפותח השרשור ,

ברגע שהרכב שלך מכוון לגדישה גבוהה , אין שום בעיה לתת ברז או משהו בסגנון עד לגדישה המקסימלית שהרכב מסוגל לספוג .

ברגע שאתה שם ברז שיוריד את הגדישה , מן הסתם הרכב שלך לא ייתן את אותה כמות הדלק שהוא בגדישה מירבית גם בגדישה נמוכה יותר .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אחלה תודה על התשובה יאשה,ומבחינת בלאי המכלולים עקב כל פעם שהם עובדים סטנדרט ואז מתאמצים ושוב חזרים על הפעולות הנ"ל שוב ושוב? או שהדבר אפילו מומלץ?

Got To love It

פורסם
ידוע לי שבמחשב מנוע MOTEC אפשר ליצור שני פיילים ואפילו להחליף בינהם בעזרת מפסק...

נדב

לא סוג החומרה המהווה את מחשב הרכב הנה החלק המשמעותי, כי אם התוכנה.

ולראיה- תכנת ניהול של ECUTECH אשר מותקנת על מחשב הרכב המקורי מספקת שני מצבי נסיעה: חזק או חלש (HIGH /LAW BOOST).

נהג הרכב יכול לברור בין המצבים על פי רצונו ועל אף שאין מדובר במתג כלשהו, אין פרוצדורת ההחלפה בין המצבים סבוכה כלל וכלל.

• תוכן חדש...