Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בגולף מודל 92, 1300 סמ"ק.

אז ככה: לרכב צמיגי goodyear שנה וקצת על הכביש (נקנו אצל אנטון. מועד היצור לא זכור לי, אך היה קרוב למועד הרכישה).

לפני כשלושה חודשים, לאחר החלפת הבולמים הקדמיים אצל מאיר הררי (מוסך שמשון) ברח' שונצינו 21, שלח המוסך את הרכב לכיוון אצל "מומו פרונט". אחרי זה הבחנתי בסטיה קלה ימינה. כמו כן היה רעש במהירויות של 50-60 קמ"ש ו80-90 קמ"ש.

לצערי לא היה לי זמן לטפל בעיניין ורק לאחרונה ניגשתי למוסך. שם אבחנו שחיקה בדופן הפנימית של הגלגל הקדמי שמאלי (רחוק מהנהג), ועקב כך החליפו בין הגלגלים הקדמיים והאחרוניים (בלי להחליף בין הצדדים). כ"כ החליפו מיסבים קדמיים. הרעש פסק וההיגוי נעשה רך יותר, אבל הרכב החל לסטות סטיה קלה שמאלה.

חזרתי למוסך, וזה שלח את הרכב לכיוון פרונט (טופס הכיוון בידי) אך הרכב חזר עם אותה סטיה.

בעל המוסך לקח את הרכב שוב למכון הפרונט, שם אמרו לו שהפרונט מכוון כהלכה וייעצו להחליף בין הגלגלים הקדמיים. וכך נעשה. עכשיו הרכב החל לסטות חזק ימינה.

דיברתי עם המוסך ואמרו לי שכדאי להפוך את הצמיג הימני (ואם לא יעזור - גם את השמאלי) על הג'נט. נסעתי לאנטון והצמיג הימני פורק מהג'נט והורכב הפוך. אצל אנטון אמרו שיש מכה בג'נט ואולי זו הבעיה.

כעת הרכב סוטה שוב קלות ימינה. מבדיקה באיילון: אם אני עוזב את ההגה בקטע כביש ישר, במהירות של 100קמ"ש, במרכז הנתיב - לוקח לרכב 100מ' להגיע לשוליים הימניים.

אגב, אין רעידות.

לפני שאני הולך להחליף ג'נט:

האם זה נשמע כמו בעיה בג'נט? נוכח כל המתואר, קשה לי להאמין שהחלפת הג'נט תפתור את העניין.

כמה אמור לעלות ג'נט משומש?

אשמח לקבל עצות/מידע שיאיר את עיני.

אם יש צורך - אסרוק את תוצאות כיוון הפרונט (לפני ואחרי).

תודה

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

אמרו לך להחליף בין הגלגלים הקדמיים?

שהימיני יעבור לשמאל והשמאלי לימין??????

לא עושים דברים כאלה יותר רק עם היו מצליבים ככה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מקפיץ. מישהו יכול לפקוח את עיני? מה עלי לעשות?

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

ניראה כי אכן הבעיה ממכה בג'אנט.

ג'אנט ברזל רגיל מפירוקיה בערך 100-150 ש"ח

ג'אנט מגנזיום זה יותר יקר.

אם איני טועה ג'אנט ברזל יותר קל ישור .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האינטואציה שלך נכונה

אין קשר בין סטייה לחישוק עקום

יש לך בעיה ב:

אחת מזויות ההיגוי

בולם לא תקין (קראתי שהוחלפו)

קורת שלדה עקומה

גובה קפיצי הרכב אינו אחיד

משקל בלתי סביר בתא המטען

לדעתי גש ל"איציק פרונטים" ברח בית הלל בתל אביב ,בעל מקצוע משכמו ומעלה ,פתר בעיות דומות ברכבים חדשים לגמרי

יגאל

• תוכן חדש...