Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בדקתי במכון רישוי טסט בשרון בכפר סבא רכב טויוטה יאריס 2004 עם ק"מ מאוד נמוך יד 1 שברצוני לקנות. אחכ חתמתי על זכרון דברים. אולם...

הבנתי שמכונים נוטים לכסת"ח ולהמציא סעיפים . ובכ"ז כל מה שקשור למנוע והילוכים הינו מפחיד למי שאינו מבין בתחום בכלל

בטופס בדיקת הרכב - מאפייני מנוע הופיעו כל מיני גרפים שאת חלקם לא הבנתי אבקש תגובתכם מה מצב המנוע בהתייחס לבלאי טבעי של הרכב

במאפייני מנוע:

ציון כללי- 68

הספק מנוע 73.6 כח סוס לעומת 86 נתוני יצרן

סבובי מנוע-הספק 4683 לעומת 6000 נתוני יצרן

מומנט מנוע\קג"מ נשאר ללא שינוי

סיבובי מנוע- מומנט 2180 לעומת 4000 נתוני יצרן

בדף המסכם של הבדיקה כתוב "רעש אביזריי מנוע ומותחים, נזילות שמן, לבדוק צריכת שמן. סימני נזילה בחיבורים. כולל מצנן"

המאבחן לא אמר שום דבר על כל הגרפים: מומנט, כח סוס וכו. אף אמר "הייתי מתדלק ונוסע". האם מדובר ככל הנראה בכסת"ח של המכונים ? טויוטה יאריס הוא אותו טוב סך הכל. לתדלק ולנסוע וזהו? המחיר 2800 מתחת למחירון בהתחשב בפגיעות פח וקימוטים מאחורה - שום תאונות. שום שאסי. מה שנקרא "ליקויים בעלי משמעות נמוכה"

האם המנוע במצב טוב בהתחשב בבלאי טבעי של רכב בן 4 שלא נסע הרבה בכלל?

ציון כללי של הבדיקה היה 79

בלמים מצוינים, מכוונים מצוינים

יש לבדוק תצרוכת שמן מנוע

או שכדאי להתרחק!!!

בתודה

אלכס

פורסם

ליקויים משמעות נמוכה לא אומר שאין שאסי. זה פשוט הגדרה של משרד התחבורה. יכול להיות קצה שלדה.

תעלה לנו בדיוק מה כתבו, ליתר ביטחון@

פורסם

דו"ח סריקת שלדה

שילדת מרכב, משמעות נמוכה: מעיכות\מעוך ציון :%94

דו"ח מרכב

צבע מרכב: שריטות ופגמים בצבע ובמרכב

תקוני מרכב משמעות נמוכה: סימני פגיעה מאחור נזק לפגושים ציון: 81%

הוא אמר שלא היו תאונות. הבוחן. וגם האיש ממנו אני קונה. היו פגיעות בניה

שום קצה שלדה לא מוזכר

מה שחשוב לי זה המנוע. מה המספרים האלו אומרים? אין להתיחס לזה אני מבין כמו שמישהו אמר לי פה

מחיר הרכב: 78000 מחירון משוקלל: 80800

הבנתי שעל דברים כאלו אי אפשר להוריד הרבה ממחירון. זה גם יאריס.

פורסם

מחזק את הנאמר!

הרכב במצב מצויין, אכן תדלק וסע.

במחיר שהמוכר דורש (מחיר מחירון), חטוף את הרכב. יאריס במצב טוב נמכרת בד"כ במחיר הגבוה ממחיר המחירון.

אני די מתפלא שהמוכר לא דרש מעל :roll:, לך על זה ותתחדש.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...