Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גל11,

ליפני כחודשיים החלפתי את הרכב שהיה לי ברכב גדול יותר. היה לי סאב של פניקס גולד ומגבר של מגנט פאנטום שריצו אותי מאוד ברכב הקודם שהיה לי. עכשיו ברכב החדש, הם כבר לא מרצים אותי יותר. שמעתי באחד מהמפגשים מערכת שכללה סאב של IDMAX והוא פשוט נשמע מדהים!!! היה לי ברור שאני הולך לקנות סאב כזה, אבל ההתלבטות הייתה לגבי ההתנגדות של הסלילים ואיזה מגבר לשדך לו. ברכב ששמעתי את הסאב, הוא היה מוגבר ע"י מגבר של ג'נסיס דואל מונו, בגישור של שני ערוצים. הסאב היה בעל 2 סלילים שחוברו בטור וההתנגדות של כל סליל הייתה 2OHM. ההספק של המגבר במקרה הזה הוא באיזור של 500Wrms. כמובן שהמגבר הוא CLASS AB. מכיוון שהרכב שבו שמעתי את הסאב עם המגבר הנ"ל הוא קטן באופן משמעותי מהרכב שיש לי, החלטתי לחפש מגבר שיהיה חזק יותר (מקסימום אני לא אצטרך לנצל את כל העוצמה של המגבר והוא יעבוד באופן קל יותר). גם אני רציתי בהתחלה מגבר שבנוי ב - CLASS AB. אבל בהספקים שחיפשתי הבנתי שצריך תחנת כח לא קטנה ברכב וצריך ארנק תפוח בהרבה מאוד מזומנים. בסופו של דבר החלטתי לקנות מגבר של JL 1000/1. אומנם המגבר בנוי ב - CLASS D, אבל ההספק שלו הוא 1000Wrms, בהתנגדות שבין 4 - 1.5 אוהם, ובמתח של 14 - 12 וולט. מכיוון שכך, החלטתי לקנות סאב עם 2 סלילים של 2OHM, לכל סליל, ולחבר אותם בטור כאשר ההתנגדות הכללית של הסאב תהיה 4OHM. נכון שהמגבר הנ"ל יספק את אותו הספק גם בהתנגדות של 2OHM ( שני סלילים של 4 אוהם שמחוברים ביחד במקביל), אבל הדמפינגפאקטור של המגבר קטן ככל שההתנגדות קטנה.

איזה רכב יש לך? אם הוא לא גדול במיוחד, אני ממליץ שתקנה את המגבר של ג'נסיס הנ"ל, הוא גם CLASS AB והמחיר שלו גבוה מעט מהמחיר שהקצבת לעצמך. אפשרות נוספת היא ה - JL 500/1 או ה - 1000/1 שהמחיר שלו כבר גבוה יותר.

בהצלחה,

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

בשביל לספק 700 אראמאס ב 2 אום אתה תצטרך לספק למונו בלבד 85 אמפר לפחות [אם אתה מתכוון לאנוס את הסאב] או 50 אמפר ע"ב יומיומי.

מגברי קלאס A\B הם לא הכי נצילים בעולם.

ניסית לחבר לIDMAX מגבר קלאס D לפני שאתה נכנס לברוך של MONO A\B?

לא רק חוסר נצילות, גם התחממות והיא חלק מהבעייתיות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הג'נסיס וה idmax הם של חבר טוב שלי אריאל .

אין להשיג את המגבר הזה אולי רק ביד 2 והמחיר שלהם בשמים.

בכל מיקרה אני ניראה לי כבר עשיתי את ההחלטה אני יקח מגבר קלאס D של סאונדאון או של JL 1\500.

• תוכן חדש...